Järjestä täydellinen Kickoff tapahtuma - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kickoff

Firman kickoff -tilaisuuksia järjestetään pääosin uusien projektien tai muiden intensiivisten työjaksojen tiimoilta, kun on tarkoitus luoda projektista ja sen toteuttamisesta kokonaisvaltainen käsitys siihen osallistujille. Kunnon kickoff on loistava motivaattori potkaista huippuluokan projekti käyntiin! Ja onnistuneen kickoffin suunnittelu potkaistaan muuten käyntiin Happensista. Eli tästä!
Ravintola Töölö - Juhlasali Helsinki - Happens

Kickoff

Happensin kautta varaat sopivan tilan kickoffin järjestämistä varten. Lisäksi löydät mm. pitopalveluita ja erilaista ohjelmaa kruunaamaan kickoff -tapahtuman. Kickoffeja voivat olla esimerkiksi uuteen projektiin, uuteen kauteen tai uuden työtiimin aloittamiseen liittyvät tilaisuudet. Riippuen kickoffin sisällöstä ja siihen osallistujista, voit varata Happensista kokoustiloja, tapahtumatiloja, elokuvateatterin saleja, workshop tiloja sekä erilaisia aktiviteetteja vaikkapa kollegoiden toisiinsa tutustumista helpottamaan.

Kickoffiin sopivia tiloja

Happensin kautta löydät kickoffiin sopivan tilan tapahtuman sisällöstä ja osallistujamäärästä riippumatta. Voit lähettää tarjouspyyntöjä ilmaiseksi rajattoman määrän samalla kerralla! Tilan tarjoajat ovat sinuun yhteydessä ja järjestelyt jatkuvat kätevästi ilman välikäsiä. Selaa alta mm. ryhmätyötilaisuuksiin sopivia tiloja sekä pieniä ja suuria seminaaritiloja ja kokoustiloja.