Miss Klose - BBQ-kurssit - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-25BBQ kurssi alk. 120€/hlö

Miss Klose - BBQ-kurssit

Tästä porukallesi täydellisen rentoa ohjelmaa!

Miss Klose BBQ -kurssi ei ole ihan mikä tahansa kokkikurssi. Kokeneiden ammattilaisten opastamana opit viemään grillaustaitosi seuraavalle levelille teksasilaiseen tapaan!

Kenelle BBQ-kurssi sopii?

No kaikille, jotka haluavat tehdä vaikutuksen grillaustaidoillaan! Kurssi on mainiota ohjelmaa esimerkiksi työporukalle TYKY-päivään tai yrityksen asiakastilaisuuteen. Ja miksei myös kaveriporukalle merkkipäivän tai polttareiden kunniaksi.

Vietä päivä pitmasterina, näin kurssi etenee:

Päivä alkaa henkeen sopivalla aamupalalla, jonka jälkeen alamme BBQ-hommiin. Valmistamme yhdessä herkullisen amerikkalaisen BBQ-buffetin, jossa on mehevien lihojen lisäksi tarjolla joukko klassisia ja uudempia lisukkeita, joista vastaa ammattikokkimme.

Opimme päivän aikana barbecuen perusasiat ja savustamme lihoja teksasilaiseen tapaan tammella. Jokainen saa myös suunnitella ja valmistaa oman ”signature-rubinsa” eli maustesekoituksen, jonka saa päivän päätteeksi kotiin viemiseksi.

Välineet vailla vertaansa

Käytössämme on valikoima laadukkaita välineitä, joita ei jokaisen kotikokin keittiöstä löydy:

  • Teksasilainen lihasmoker ”Klose pits chef grill deluxe”
  • Valikoima muita savustimia, kuten klassinen öljytynnyriin rakennettu UDS-savustin
  • Perinteisempiä Weberin pallogrillejä

Ennakko-osaamista ei vaadita!

Kurssin opettajina toimivat Miss Klose BBQ:n perustaja Kalle Kirstilä, pitmaster Mika Huupponen ja niin Amerikan herkut kuin katuruuatkin hallitseva kokki Jani Rämö. Ennakko-osaamista ei kurssille vaadita, kiinnostus grillaamiseen ja hyvä ruokahalu riittävät. Kotiin lähdet kylläisenä ja mikä tärkeintä: ammattilaisten nikseillä ja kesän kuumimmilla respoilla varustautuneena!

Kurssin tiedot

  • Kesto: 3-10 tuntia sopimuksen mukaan
  • Ryhmäkoko: 10-25 henkilöä
  • Paikka: Kurssi voidaan järjestää asiakkaan käytössä olevassa paikassa tai Miss Klosen erämökissä 30 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta, Kurjenrahkan kansallispuiston laidalla. Mökki on asiakkaan käytössä aamusta iltaan ja illan päätteeksi lämmitämme vieraille saunan.

Yhteystiedot

Messinkikatu 2, 20380 Turku

Miss Klose BBQ myyntipalvelu

050 345 2100
Näytä numero
Loading...

Hinnat

BBQ kurssi alk. 120€/hlö

Kurssin kokonaishinta ilman kuljetusta alkaen 120 €/hlö + alv.

Lisäpalvelut

Kun kurssi järjestetään meillä Kurjenrahkan kansallispuiston läheisyydessä, voi päivään yhdistää esimerkiksi ulkoilua kansallispuiston maisemissa tai termoskahvit mökkiin kuuluvalla laavulla suon laidalla. Kysy lisää!

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Turusta
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Miss Klose BBQ Catering & Sauna

Aidon BBQ:n asialla vuodesta 2014 – Miss Klose valmistaa Low & slow -tyyliin kypsennettyä aitoa BBQ-lihaa annoksina yleisötapahtumissa ja cateringpalveluna juhlissasi. Mitä muuta? Sauna- ja kokoustilat Turussa sekä BBQ kurssit ja olut-tastingeja ryhmille!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme