Kokoustilat Tampere - Vuokraa parhaat kokoustilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kokoustilat Tampere

Kokoustila etsinnässä Tampereelta? Oli tarve sitten pienemmälle kabinetille, suuremmalle tapahtumatilalle tai kenties jollekin mielikuvitukselliselle neuvotteluhuoneelle, Happensilta löydät sopivan vaihtoehdon. Tutustu erilaisiin kokoustiloihin valitsemillasi kriteereillä ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä helposti.
Kokoustila Tampere - Kokoustilat - Happens

Onko yritykselläsi tarve kokoustaa, mutta ei omaa sopivaa kokoustilaa? Tai ehkä haluat tavat tärkeän asiakkaasi tai muun merkittävän ryhmän jossain muualla kuin papereiden alle hukkuneen neuvottelupöydän ääressä? Hyviä mietteitä, on aika varata kokoustila Tampeerelta! Värikästä, tyylikästä vai hillittyä? Pienelle tapaamiselle vai isommalle porukalle? Kävisikö vaikka Finnkinon elokuvasali kokoustilaksi, jonka jälkeen voi jatkaa elokuvan yksityisnäytöksellä poppareiden kera? Kun kokoustila vastaa tarpeita, syntyy haluttuja tuloksiakin todennäköisemmin. Happensin kautta kokoustilan etsiminen on hauskaa, nopeaa ja vaivatonta. Erilaisia kokoustiloja selaat alustaltamme näppärästi ja saatat samalla törmätä muihinkin viihdyttäviin palveluihin. Varaa kokouksen päätteeksi Tampereelta vaikka jokin aktiviteetti ja saunatilakin!

Vinkit kokoustilan varaajalle

Voi kuulostaa yksinkertaiselta vain varata kokoustila ja mennä sinne kokoustamaan. Kiireessä saattaa kuitenkin unohtaa muutaman tärkeän yksityiskohdan, etenkin, jos tiedossa on hieman pidempi kokouspäivä. Ei huolta, autamme sinua varaamaan juuri oikean kokoustilan, missä järjestät onnistuneen kokouksen, koulutuksen, konferenssin, koko päivän seminaarin tai mikä tilaisuus onkaan sitten kyseessä. Nappaa alta vinkit matkaan!

  • Kokoustilan sijainti. Kokoustilan tiedetään sijaitsevan Tampereella, mutta muutamia muitakin asioita on hyvä muistaa sijainnin osalta. Saavutaanko kokoustilalle omilla autoilla, julkisella liikenteellä vai esimerkiksi kävellen omalta toimistolta? Muista selvittää onko kokoustilan läheisyydessä parkkipaikkoja ja infoa kulkuyhteyksistä kokoukseen osallistujille. Vältetään sitten ne mattimyöhäiset, jotka eivät muka löytäneet perille!
  • Osallistujamäärä. Vain muutaman osallistujan kanssa ei kannata auditoriossa huutaa, mutta ei sekään ole kiva, etteivät kaikki mahdu pöydän ympärille. Toisin sanoen, älä varaa kokoustilaa vain ulkonäön ja miljöön perusteella vaan huomioi käytännöllisyys!
  • Kokouksen kulku. Käytännöllisyydestä puheen ollen, minkälaisia lisätiloja mahdollisesti tarvitsette? Onko tarkoitus kokoontua välillä ryhmissä? Pysytäänkö koko ajan samassa tilassa? Entä taukotila? Tarjoilutila? Näitäkin kannattaa pohtia niin saadaan kaikille mieleenpainuva kokouselämys!
  • Tekniikka ja varustelu. Luonnollisesti kokoustilalle kaivataan usein esitystekniikkaa, mutta ota tarvittaessa erityispiirteet huomioon. Mahdollisesti pelkät omat läppärit riittävätkin? Tarvitseeko kaikki pöytätilaa? Myös nämä vaikuttavat kokoustilan valintaan. Muista esittää erityistoiveet heti tarjouspyynnössä!
  • Muuta hauskaa. Olisiko kiva kokoustaa sohvilla ja nojatuoleilla? Entä elokuvateatterissa? Vai sittenkin jossain saunatilassa? Kokoustilan ei tarvitse aina olla se perinteisin. Kerta kokoustilaa on lähdetty etsimään, kokeilkaa jotain erilaista. Tampereelta tällaisia vaihtoehtoja kyllä löytyy!

Lounastauko kehiin

Tai aamiainen, kahvitarjoilu tai muu ruokailutauko! Kun kokoustila on löydetty ja täytetty sopivalla tekniikalla ja varusteilla, on aika suunnitella, millä saadaan täytettyä vatsatkin. Kokoustilat saattavat usein tarjota maittavat kokouseväät itse, ellei ne jo kuulu kokouspakettiin automaattisesti. Esitä toiveesi kokoustilan tarjoajalle jo tarjouspyynnössä ja kartoita tarvittaessa muita ruokailuvaihtoehtoja tai pitopalvelua kokoustilan läheisyydestä!
Katso Tampereen pitopalveluita
Kokoustila Tampere - Kokoustilat - Happens

Päivän päätteeksi rentoa tekemistä?

Kun raportteja on nysvätty väsymykseen asti ja kehitysideakirjan jokaisella sivulla on kasa toistaan fiksumpia parannusehdotuksia, on aika päästää aivot vapaalle. Tampereelta löydät kokoustilojen lisäksi monenlaisia aktiviteetteja, joita on takuulla hauska suunnata kokeilemaan rentoutumisen merkeissä. Tai voit vaikka tilata jotain tekemistä suoraan kokoustilalle! Tampereen aktiviteetteja selaat helposti Happensin avulla.
Aktiviteetit Tampere
Amazing City kaupunkiseikkailu Tampere - Happens

Sopivassa kokoustilassa syntyy toivottu tulos!

Siistiin ja toimivaan kokoustilaan kehtaa kutsua vaativatkin vieraat. Muunneltavat kokoustilat mahdollistavat monenlaiset kokoukset ja yritystilaisuudet, oli kyseessä sitten rento suunnittelupalaveri tai tärkeitä päätöksiä sisältävä johtoryhmän kokous. Happensilta löydät sopivan kokoustilan Tampereelta varmasti. Tutustu myös alustamme muihin palveluihin!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme