Aktiviteetit Tampere - Löydä parhaat elämykset - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Aktiviteetit Tampere

Mitäs tekemistä Tampereelta löytyykään? Tutustu aktiviteetteihin Happensin avulla! Leffaan vai seikkailemaan? Saunomaan vai urheilemaan? Happens.fi on sivusto, jonka kautta löydät aktiviteetteja Tampereelta erilaisiin tilaisuuksiin ja erilaisille ryhmille sopivaksi. Etsi vaihtoehtoja, lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä ja tekemisentäyteisen päivän suunnittelu voi alkaa!
Selaa aktiviteetteja Tampereelta

Löydä sopiva aktiviteetti Tampereelta

Miten aktiviteetti sitten kannattaa valita? Aloitetaan miettimällä minkälaisella porukalla ollaan liikenteessä. Toki moni aktiviteetti taipuu lähes mille ryhmälle tahansa – aina synttäriporukasta työtiimin virkistyspäivään. Silti kannattaa rajata vaihtoehtoja esimerkiksi sen mukaan, onko moni porukasta jo kokeillut tiettyä aktiviteettia. Polttariaktiviteetti valitaan tietysti itse päivänsankarin toiveiden mukaan, mutta työporukalle kannattaa ehkä valita jotain yhteishenkeä kohottavaa tai ryhmätyöskentelyä vaativaa tekemistä. Ainakin näin varmasti kaikki työhyvinvointitahot kehottavat.

Happensin kautta löydät Tampereen hauskimmat aktiviteetit yhteen koottuna aina pakohuoneista kaupunkielämyksiin. Lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt kerralla vaikka kaikille mielenkiintoisille palveluntarjoajille! Helppokäyttöinen ja inspiroiva palvelumme on kuin yksi hauska aktiviteetti ihan sellaisenaankin. Heittele ilmoille villejä ideoita ja etsi seikkailunjanoisena tekemistä mukavuusalueen ulkopuolelta. Aktiviteetteja löytyy jokaiseen aikatauluun ja budjettiin sopivaksi. Suunnitteletko pientä tekemistä jo valmiiksi aktiivisen päivän keskelle vai onko tuleva aktiviteetti tarkoitus olla päivän pääroolissa? Siinäpä muutama miete, johon ratkaisua voi etsiä sivustoltamme.

Etänä? Tilaa aktiviteetti luoksenne!

Palvelustamme löytyy myös upeita etäaktiviteetteja, jotka voit tilata Tampereen alueelle. Miltä kuulostaisi taukotekeminen työpäivän keskelle tai jokin aktiviteetti suoraan hauskanpidon sekaan omaan juhlatilaan? Tilaa hauskat retrovideopelit, mysteeripelit, virtuaalikokkauskurssi tai kuplafutispelit lähes minne tahansa! Eikä aktiviteetti aina vaadi sen suurempaa tilaisuutta – järjestä työpaikan pihalla keväiset olympialaiset tai ratko virtuaalinen pakopeli toimiston oleskelutiloissa ihan vain arkisen työpäivän ratoksi! Palvelustamme löydät etäaktiviteetteja jopa 200 henkilölle.

Psst! Aktiviteettina voi toimia jokin esiintyjäkin! Tilaa tapahtumapaikalle tai juhlatilaan esimerkiksi jokin Happensilta löytyvistä huippuesiintyjistä.

Anna aktiviteetti lahjaksi läheiselle

Merkkipäivä tulossa? Lahja uupuu ja jotain pitäisi keksiä päivän vietoksikin. Meillä on hyvä idea: varaa Tampereelta aktiviteetti! Lahja ja tekeminen tulee näin samassa paketissa. Kutsu paikalle päivänsankarin ystävät ja läheiset ja viettäkää yhdessä upea päivä unohtumattoman aktiviteetin parissa. Tätä päivää muistellaan vielä pitkään!
Aktiviteetit Tampere - varaa aktiviteetti Happensin kautta

Mitä aktiviteetin lisäksi?

Seuraava aktiviteetti, saunatila vai yhteinen ruokailu? Happensilta löydät aktiviteettien lisäksi myös erilaisia yksityistiloja ja tarjoiluita. Saunatiloja, pitopalveluita, tilausravintoloita… Älä tyydy siihen, että päivä päättyy, kun aktiviteetti loppuu – tai että päivä alkaa, kun aktiviteetti käynnistyy! Eikö olisikin ihanaa viettää koko päivä yhdessä? Joko hoitaa ensin virallinen osuus vaikkapa yhteisen palaverin merkeissä kokoustilassa tai sitten jos tiedossa on juhlapäivä, ei sen viettäminen tunne kellonaikoja!
Saunarekka - saunatilat - Happens

Happensin vinkit aktiviteetista nauttimiseen

Heittäydy uuteen. Unohda ennakkoluulot. Anna itsellesi lupa RENTOUTUA ja pitää HAUSKAA! Kyllä. Älä kangistu johonkin mitä olet aina ennenkin tehnyt, vaan luota siihen, että pystyt mihin vain! Oli se sitten twerkkausta tanssilattialla, liikunnallista kisailua tai mitä tahansa muuta, mitä et ehkä ennen ole kokeillut. Uusia kokemuksia ei koskaan voi olla liikaa! Ja jos menee pieleen, voi aina varata seuraavan aktiviteetin.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme