Polttarit - Järjestä ystävällesi unohtumaton päivä - Happens.fi

Polttarit

Polttareita järjestämässä? Me autamme sinua ja teemme siitä astetta helpompaa. Morsiussauna vai benjihyppy? Cocktailkurssi vai karaokebussi? Löydä inspiraatiota ja parhaat aktiviteetit polttareita varten täältä!
Happens järjestä polttarit

Yllätä polttarisankari ja järjestä ikimuistoisen ihana päivä! Oli tarkoituksena sitten pitää railakkaat tai rentouttavat polttarit, kaikki lähtee liikkeelle huolellisesta suunnittelusta. Juhlatila, teema, tarjoilut, leikit ja aktiviteetit on tärkeä lyödä lukkoon hyvissä ajoin, jotta voitte juhlapäivänä keskittyä olennaiseen – juhlahuumasta nauttimiseen yhdessä!

Ohjelmaa pullollaan olevien polttareiden suunnittelu voi vaatia runsaasti aikaa ja vaivaa kaasoilta ja bestmaneilta. Anna meidän helpottaa suunnittelustressiä ja jakaa parhaat vinkkimme juhliin kuin juhliin! Seuraamalla näitä ohjeita varmistat unelmien polttaripäivän niin itse sankarille kuin muullekin polttariporukalle. Let’s go!

Upeat polttaritilat makuun kuin makuun

Polttarijuhlien sijainti on hyvä lyödä lukkoon suunnittelun alkuvaiheessa huomioiden vieraiden matkustusmahdollisuudet. Onko tiedossa juhlat kaupungissa vai maalla? Polttarisankarin kotipaikkakunnalla vaiko reissussa joko Suomen sisällä tai ulkomailla? Erilaisten tilavaihtoehtojen suhteen vain mielikuvitus ja budjetti on rajana! Ihana hemmottelupäivä spassa? Seesteinen mökkiviikonloppu maaseudulla? Vauhdikas bailureissu Barcelonassa? Polttareille sopivia juhlapaikkoja löytyy aina luksusvilloista festareihin, bilebusseihin, saunalauttoihin, viinikellareihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Polttarisuunnittelu käyntiin porukalla

Ensimmäisenä kannattaa kerätä tulevan morsiamen tai sulhasen toivomat vieraat yhteen ja aloittaa polttarien suunnittelu hyvissä ajoin ennen häitä. Varsinkin kiireisen hääsesongin keskellä kannattaa päivä varata kalenteriin mahdollisimman aikaisin. Jos suunnitelmissa on järjestää yllätyselementti, varmistakaa myös, ettei juhlakalu ehdi varaamaan mitään päällekkäin polttaripäivän kanssa. Voitte ottaa puolison mukaan juoneen tai vaikkapa suunnitella yhdessä sankarin kanssa valereissun, joka paljastuukin yllättäen polttareiksi!

Polttaripäivälle- tai viikonlopulle kannattaa hahmotella raamit ja alustava aikataulu, joihin rakentaa erilaista ohjelmaa. Polttarisankarilta itseltään on hyvä kysyä etukäteen toiveita juhlia koskien ja varmistaa, että polttareista tulee juuri hänen näköisensä. Toinen nauttii rentoutumisesta skumppajoogan ja hemmotteluhoitojen parissa, kun toinen taas janoaa jännitystä ja adrenaliinia pakohuonepeleistä tai laskuvarjohyppäyksestä. Kultainen keskitie on usein suosittu vaihtoehto – sopivassa suhteessa hemmottelua ja hulinaa vetoaa vaativaankin juhlijaan. Myös juhlijoiden budjetti rajaa polttarisuunnitelmia olennaisesti. Onnistuneiden polttareiden ei tarvitse viedä ketään vieraista vararikkoon.

Tila luo raamit juhlille

Päivän ja juhlapaikan ollessa tiedossa pääsee suunnittelutiimi siirtymään tarkempiin yksityiskohtiin. Onko polttareilla teemaa? Millainen menu sopii päivään? Varataanko juhliin esiintyjää? Minkälaiset leikit olisivat viihdyttäviä? Voit käyttää tilaa inspiraation lähteenä!

Onnistunut ohjelma –

Tärkeänä ohjenuorana voi pitää sitä, että polttareista tehdään juhlakalun haaveiden mukaiset. Nolaaminen ja tarkoituksellinen pahan mielen aiheuttaminen ei kuulu moderniin polttarietikettiin. Kun polttarisankarilla on hauskaa, muunkin seurueen on helppo viihtyä ja päästä aitoon juhlatunnelmaan. Polttareissa voidaan esimerkiksi keskittyä tulevan morsiamen tai sulhasen lempiasioihin tai toteuttaa jokin pitkäaikainen unelma, kuten suosikkiartistin keikalle osallistuminen tai rohkealle burleski-tunnille osallistuminen porukalla.
Happens yksityinen burleski esitys

ja lystikkäät leikit!

Olennaisena polttarikulttuuriin kuuluu myös mukavat tehtävät ja leikit, joissa seurue tutustuu paremmin toisiinsa ja sankari pääsee usein testaamaan taitojaan ja tietojaan tulevasta puolisostaan. Tutustumisleikki, jossa jokainen osallistuja kertoo parhaan yhteisen muistonsa juhlakalun kanssa on omiaan avaamaan kyynelkanavat. Vastapainoksi hauskat arvuutteluleikit paremmasta puoliskosta takaavat makeat naurut koko seurueelle! Rastityylisesti suoritettuna polttarisankari voi kerätä aina pisteitä jokaisesta menestyksekkäästi suoritetusta leikistä tai tehtävästä ja ansaita hauskoja polttarihenkisiä palkintoja.
Happens naisten polttarit

Tunnelma on tärkein

Merkittävin ja mieleenpainuvin asia onnistuneissa polttareissa on iloinen yhteishenki ja lämmin juhlatunnelma. Pienten yksityiskohtien mokaamisesta tai unohtamisesta on turha stressata. Tärkeintä on, että päivä on unohtumattoman hauska niin polttarisankarille kuin -seurueelle. Polttarien järjestäminen on huikea kunniatehtävä, joka kannattaa ottaa vastaan innokkaalla asenteella. Rakkaan ystävän tai perheenjäsenen juhlistaminen ikimuistoisten polttarien merkeissä kuuluu ehdottomasti elämän yhteisiin kohokohtiin. Kuohuvat auki – nyt on aika juhlia!