Miesten polttarit - Järjestä kaverille eeppinen päivä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Miesten polttarit

Polttareita järjestämässä? Me autamme sinua ja teemme siitä naurettavan helppoa. Saunailta? Helikopteriajelu? Cocktailkurssi vai nahkatyöpaja? Löydä inspiraatiota polttariohjelmaan ja parhaat saunatilat ja mökit polttareita varten täältä!
Happens RedRib Experience elämys helikopterilla ja ilmatyynyaluksella

Yllätä polttarisankari ja järjestä ikimuistoinen päivä! Oli tarkoituksena sitten pitää railakkaat tai rentouttavat polttarit, kaikki lähtee liikkeelle huolellisesta suunnittelusta. Tila, tarjoilut ja aktiviteetit on tärkeä lyödä lukkoon hyvissä ajoin, jotta voitte juhlapäivänä keskittyä olennaiseen! Miten olisi vaikka polttarit mökillä?

Ohjelmaa pullollaan olevien polttareiden suunnittelu voi vaatia runsaasti aikaa ja vaivaa bestmaneilta. Anna meidän helpottaa tätä taakkaa – tältä sivulta löydät loistavia vaihtoehtoja polttareita varten ja inspiraatiota. Jos mikään suositus ei nappaa, niin klikkaa yllä olevasta hakupalkista tapahtumatyypiksi polttarit ja löydät kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot!

Polttareiden yksi kohokohdista on aktiviteetti

Seura, paikka, tarjoilut ja aktiviteetit. Nämä kun on hoidossa, tulee polttareista eeppisen ikimuistoiset! Aloitetaan aktiviteetista, jonka ympärille voi sitten sopia muita ohjelmanumeroita ja tekemisiä. Pureeko sulhaseen kenties exteme-elämykset tai urheilullinen aktiviteetti? Hauska työpaja kavereiden kanssa tai Megazone? Entä drinkkien tekeminen tai luonnossa oleminen? Tästä hieman ideoita matkaan:

Aktiviteetin jälkeen saunaan kenties?

Aktiviteetin jälkeen loistava vaihtoehto on vetäytyä tutun porukan kanssa johonkin kotoisaan tilaan viettämään iltaa kera hyvien tarjoilujen ja saunan! Nyt vain miettimään miten se sijainniltaan sopisi aktiviteetin kanssa yksiin.