Studio Shangri-La - Burleskipolttarit - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-30Burleskipolttarit alk. 200€

Studio Shangri-La - Burleskipolttarit

Aistikas, upea, hauska ja juuri sopivan hävytön – takuulla ikimuistoinen ohjelmanumero viimeisiin hetkiin ennen avioliittoa.

Kyllä, ymmärsit oikein – burleskipolttarit!

Burleskista on vuosien varrelta tullut suosittu osa polttaripäivän ohjelmaa. Olemme olleet ensimmäisiä burleskipolttarien vetäjiä Suomessa ja siten viihdyttäneet satoja iloisia morsiamia ja sulhasia ystävineen jo vuodesta 2009. Studio Shangri-La’n valoisat ja tunnelmalliset tilat sopivat mitä mainioimmin burleskipolttarien viettoon punaisine samettiverhoineen, suurine peileineen sekä lukuisine rekvisiittamahdollisuuksineen.

Kokemus, jollaista et muualta saa!

Konseptimme on kehitetty ja viimeistelty tarkasti. Polttariburleskitunnin kesto ja sisältö voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Tunti voidaan pitää esimerkiksi tanssillisuuteen ja liikunnallisuuteen painottuen, tai haluttaessa tempoltaan rauhallisempana keskittyen enemmän poseerauksiin ja “teaseen” eli kiusoittelun saloihin. Tunti voidaan rakentaa myös jonkin tietyn teeman tai rekvisiitan ympärille.

Kippis juhlille!

Kokonaisuuteen sisältyy tervetuliaisjuoma koko seurueelle. Burleskin yksityistunti sopii mainiosti esimerkiksi syntymäpäiviin; joko lahjaideana tai osana juhlintaa. Pidämme myös ryhmäyksityistunteja virkistyspäivän ohjelmana sekä ystäväporukoille, jotka haluavat vietää hauskan tai hemmoteltavan hetken burleskin parissa.

Yhteystiedot

Vattuniemenkatu 15 B, 00210 Helsinki

Studio Shangri-La myyntipalvelu

040 821 4204
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Burleskipolttarit alk. 200€

Kokonaishinta määrittyy osallistujamäärän, sisällön ja keston mukaan. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

  • 1 tunti alk. 200 €
  • 1,5 tuntia alk. 250 €

Lisäpalvelut

Glitteriä ja kimallusta 40- ja 50-luvun tyyliin! Juhlien tähdelle voidaan tehdä upea showgirl-ehostus irtoripsineen ja glittermeikkeineen burleskityyliin. Kokonaisuuden kruunaavat etukäteen tilatut tasselit tai ihana päähine! Tästä päivästä ei säihkettä ja tunnelmaa puutu!

  • Rekvisiitta ja ehostus

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Studio Shangri-La

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja

Tutustu yritykseen
UKK

Riisutaanko burleski- tai burleskitanssitunneilla?

Burleskitanssitunneilla pysyvät vaatteet yllä. Korkeintaan riisumme hansikkaita ja siinä se. Burleskitunneilla keskitytään enemmän teaseen ja riisumistekniikoihin ja treenataan kauden lopussa myös tasseleiden kanssa. Riisuminen on tietysti aina vapaaehtoista, ja harjoitukset voi halutessaan tehdä eri versiona.

Miten burleski- tai burleskitanssitunneille pukeudutaan?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme