Burleksiesitykset alk. --,--€

Shangri-La Rubies / Yksityinen burleskiesitys

Asut, jotka kimaltavat parrasvaloissa entisestään. Liikkeet, jotka ovat sulavat, mutta eivät liian hillityt. Kaikki upean burleskiesityksen vaatima näyttävyys ja kokemus.

Heillä on kaikki tämä ja vielä enemmän. Hyvät naiset ja herrat – lumoava Shangri-La Rubies!

Tinker Bell ja TurboCherry, eli Shangri-La Rubies, muodostavat tehokkaan ja taitavan tuottaja-esiintyjä-opettaja duon, jotka omistavat yhdessä myös Suomen ensimmäisen virallisen burleskikoulun.

Tämä kaksikko todella tietää, miten rakentaa ja tarjota katsojilleen kunnon show! He ovat esiintyneet lukuisissa eri tapahtumissa ja työskennelleet monien eri burleskiartistien, laulajien ja bändien kanssa, kuten esimerkiksi jazz-laulaja ja burleskiesiintyjä Lady Lavernan sekä blues-yhtye Knucklebonen kanssa.

Shangri-La Rubies tarjoilee yleisölleen fantastisen esityksen kaikilla herkuilla! Show’n pituus, teema ja tunnelma voidaan suunnitella täysin sinun tilaisuuteesi sopivaksi. Tämän duon pitkä kokemus lavoilta ympäri maailman mahdollistaa kerrassaan fantastiset spektaakkelit.

Ripaus glitteriä ja “pientä” ekstraa ei ole koskaan pahitteeksi! Rubies tunnetaan heidän hauskasta esiintymistyylistään sekä sutjakkaasta ja nopeasta kielen käytöstään. Siis silloin, kun joku ojentaa heille mikrofonin. Tinkerbell ja TurrrboCherry ovat luotettavia ammattilaisia ja he toteuttavat jokaisen projektinsa horjumattomalla asenteella.

Kaksikon voi varata myös juontamaan tai toimimaan seremoniamestareina kaikenlaisiin tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin.

Lähetä tarjouspyyntö ja tee spesiaalista illastasi spektaakkeli!

Yhteystiedot

Studio Shangri-La myyntipalvelu p. 040 821 4204
Vattuniemenkatu 15 B, 00210 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Burleksiesitykset alk. --,--€

Lisäpalvelut

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Studio Shangri-La

Ruska Schönberg (Tinker Bell) ja Ulrika Bachér (TurrrboCherry) ovat paitsi burleskilavoja kiertäneitä esiintymisen ammattilaisia, myös Suomen ensimmäisen varsinaisen burleskikoulun perustajia. Heidän ainutlaatuisen tanssikoulunsa tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja kaikki opettajat ovat myös itse aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja.

Tutustu yritykseen
tarjousBurleksiesitykset alk. --,--€
Katso tarjoustiedot