Shangri-La Rubies - Yksityinen burleskiesitys - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-100Burleksiesitykset alk. --,--€

Shangri-La Rubies - Yksityinen burleskiesitys

Hyvät naiset ja herrat – lumoava Shangri-La Rubies!

Asut, jotka kimaltavat parrasvaloissa entisestään. Liikkeet, jotka ovat sulavat, mutta eivät liian hillityt. Kaikki upean burleskiesityksen vaatima näyttävyys ja kokemus. Heillä on kaikki tämä ja vielä enemmän.

Tinker Bell ja TurboCherry, eli Shangri-La Rubies, muodostavat tehokkaan ja taitavan tuottaja-esiintyjä-opettaja duon, jotka omistavat yhdessä myös Suomen ensimmäisen virallisen burleskikoulun.

Tämä kaksikko todella tietää, miten rakentaa ja tarjota katsojilleen kunnon show!

He ovat esiintyneet lukuisissa eri tapahtumissa ja työskennelleet monien eri burleskiartistien, laulajien ja bändien kanssa, kuten esimerkiksi jazz-laulaja ja burleskiesiintyjä Lady Lavernan sekä blues-yhtye Knucklebonen kanssa.

Ripaus glitteriä ja “pientä” ekstraa ei ole koskaan pahitteeksi.

Show’n pituus, teema ja tunnelma voidaan suunnitella täysin sinun tilaisuuteesi sopivaksi. Tämän duon pitkä kokemus lavoilta ympäri maailman mahdollistaa kerrassaan fantastiset spektaakkelit. Kaksikon voi varata myös juontamaan tai toimimaan seremoniamestareina kaikenlaisiin tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin.

Rubies tunnetaan heidän hauskasta esiintymistyylistään sekä sutjakkaasta ja nopeasta kielen käytöstään. Siis silloin, kun joku ojentaa heille mikrofonin. Tinkerbell ja TurrrboCherry ovat luotettavia ammattilaisia ja he toteuttavat jokaisen projektinsa horjumattomalla asenteella.

Yhteystiedot

Vattuniemenkatu 15 B, 00210 Helsinki

Studio Shangri-La myyntipalvelu

040 821 4204
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Burleksiesitykset alk. --,--€

Lisäpalvelut

Varattavissa myöhään

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Studio Shangri-La

Ruska Schönberg (Tinker Bell) ja Ulrika Bachér (TurrrboCherry) ovat paitsi burleskilavoja kiertäneitä esiintymisen ammattilaisia, myös Suomen ensimmäisen varsinaisen burleskikoulun perustajia. Heidän ainutlaatuisen tanssikoulunsa tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja kaikki opettajat ovat myös itse aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme