Hawkhill - Eräkokki Nuuksiossa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-30Eräkokkielämys alk. --,--€/hlö

Hawkhill - Eräkokki

Etsitkö mielikuvituksellista ruokapaikkaa tiimipäivää varten, mutta pää tuntuu pyörivän samojen tuttujen vaihtoehtojen ympärillä?

Vietettiin sitten tyky-päivää, virkistyspäivää tai pikkujouluja, yksi ohjelmanumero kuuluu ehdottomasti mukaan – nimittäin ruokailu. Ja sen teille tulee Nuuksion luonnon kupeessa tarjoilemaan privaatti eräkokki, joka valmistaa tilaisuuden teemaan ja vuodenaikaan sopivan illallisen nuotion äärellä!

Eräkokki

Nuotion lämmetessä on eräkokki tehnyt jo pitkän päivän esivalmisteluissa ja varusteiden kantamisessa, muokaten tulevaa kattausta sääolosuhteisiin sopivaksi. Reseptit on suunniteltu huolella ja kaiken on toimittava luonnon helmassa ilman ravintolakeittiön mukavuuksia. Retkioloissa kokki on myös koko ajan läsnä, eivätkä niksit jää edes kuvainnollisesti keittiön puolelle!

Nauti unohtumaton illallinen vuodenajasta riippumatta!

Tuoreet luonnon antimet, kuten sienet, kala ja tietysti riista, ovat eräkokkimme tavaramerkki. Eräkokkia ovat työllistäneet monenkirjavat yritysporukat ja juhlatilaisuudet, joissa halutaan herkullisia tarjottavia luonnon helmassa. Villiyrtit, kotimainen kala, mustikkatee ja syksyisin kauriinliha eri muodoissa ovat ajankohtaisia makuja, mutta myös raaka-aineiden säilöminen on tärkeä taito. Perinteiset leivät, kuten rieskat, kulkevat kattauksessa ympäri vuoden.

Tällä iltanuotiolla upeasta tunnelmasta nauttivat kaikki!

Yhteystiedot

Haukkamäentie 100, 03220 Tervalampi

Hawkhill myyntipalvelu

040 024 0831
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Eräkokkielämys alk. --,--€/hlö

Lisäpalvelut

Metsän täydeltä mukavaa tekemistä! Moni varmasti nauttisi metsäretkistä, patikoinnista ja esimerkiksi sienien keräämisestä, mutta usein tällaiset aktiviteetit kaatuvat tiedon ja järjestelytaidon puutteeseen. Mistä aloittaa, kun ei tunne luontoa tai miten uskaltaa kerätä sieniä, jos ei erota niistä yhtäkään? Hawkhillilla teidän on mahdollista varata monenlaisia eri aktiviteetteja! Kysy lisää mm. seuraavista:

  • Jäänveistokurssi
  • Metsäjooga
  • Opastetut patikointi- ja luontoretket
  • Opastetut marja- ja sieniretket
  • Ratsastusretki Nuuksion kansallispuistoon
  • Melontakokeilu Kaitlammella
  • Lumikenkäretki
  • Avantouintikokeilu ja opastus
  • Virtuaalinen yrttiretki
CateringHenkilökuntaRavintolaUlkona

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Hawkhill

Hawkhillin vuokramökit ja kokoushuvilat sijaitsevat Uudellamaalla Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä. Perheyrityksemme on tarjonnut unohtumattomia mökkilomia ja elämyksiä luonnossa jo vuodesta 1961.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme