Hawkhill - Villa Taavetti - Happens

Hawkhill - Villa Taavetti

Haukkamäentie 100, 03220 Tervalampi

1-12Hirsihuvila alk. 890€/2vrk

Hawkhill - Villa Taavetti

Souda omalta rannalta Nuuksion kansallispuiston poluille ja pulahda samalla reissulla uimaan! Ainiin, oliko tarkoitus pitää jonkinlaista kokoustakin?  

Ylellinen kelohirsihuvila Villa Taavetti tuo luksusta niin arkeen kuin juhlaan. Olit sitten loma- tai kokousreissulla, tämä huvila on valintana nappisuoritus! Kolme makuuhuonetta, tilava avokeittiö ja olohuone mahtavalla järvinäkymällä takaavat leppoisat aamut ja mukavat illat.  

Joskus ideoiden syttyminen vaatii normaalia enemmän virikkeitä ja virkistystä. Ratkaisu löytyy onneksi läheltä! Avarat ikkunat, upea piha ja ympärillä kohoavat kalliot ovat vertaansa vailla. Lisätään tähän vielä huvilan sauna sekä nuotiopaikka, jossa valmistatte yhdessä niin lounasta kuin illallista ja oma ranta, jossa lämpimänä kesäpäivänä on ihana nauttia viilentävästä järvestä ja talvella voit kokeilla avantouintia, jos uskallat. Voi olla, että joudut nipistämään itseäsi, mutta kaikki tämä on täysin totta. 

Nuuksion rauhassa järjestätte kokouksen ilman häiriöitä ja pystytte keskittymään oleelliseen. Villa Taavetista löytyy kattava kokousvarustus ja pöytäpaikkoja 12 henkilölle. 

Meillä järjestetyissä tilaisuuksissa ei tarvitse nälkää nähdä, näe mieluummin edessäsi avautuvat mahdollisuudet! Anna meidän räätälöidä juuri teille sopivat kokoustarjoilut ja auttaa näin saavuttamaan tähtäimessänne olevat tavoitteet. Nokipannukahveista herkulliseen illalliseen – maistuvat tarjoilut toteutetaan Haukkamäen tyyliin. Kirsikkana kakun päällä piristätte kokouspäivää yhdistämällä siihen patikkaretken, pilkkimistä tai erähenkisen lounaan – sen voitte kokata myös huvilan pihalta löytyvässä 8 henkilön grillikodassa. 

Päivän ohjelman ja tarjoilut voitte halutessanne myös järjestää itse. Ideointia nuotiopaikan äärellä, rupattelua sohvalla, elämyksiä luonnossa ja leppoisaa yhdessäoloa. Meiltä saat tämän kaiken – ja enemmänkin! 

Yhteystiedot

Haukkamäentie 100, 03220 Tervalampi

Hawkhill myyntipalvelu

040 024 0831
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Hirsihuvila alk. 890€/2vrk

Lisäpalvelut

Ovatko kaikki kyllästyneet aina samaa kaavaa toistaviin kokouksiinne? Kaipaatteko päiväänne jotain tavallisesta poikkeavaa? Ehkä innostavaa puhujaa tai opastettua retkeä, esimerkiksi patikoiden tai hevosen selässä, Nuuksion kansallispuistossa yhdessä tiiminne kanssa? 

Kysy tarjouspyynnössä mm. seuraavista: 

  • Eräkokkauskurssi 
  • Metsäjooga 
  • Opastettu sieniretki 
  • Jäänveistokurssi 
  • Erätaitokisa 
  • Melontaretki  
AstiastoCateringHenkilökuntaHyvinvointiMajoitusOmat juomatOmat ruoatSaunaSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasUlkonaVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Hawkhill

Hawkhillin vuokramökit ja kokoushuvilat sijaitsevat Uudellamaalla Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä. Perheyrityksemme on tarjonnut unohtumattomia mökkilomia ja elämyksiä luonnossa jo vuodesta 1961.

Tutustu yritykseen
tarjousHirsihuvila alk. 890€/2vrk
Katso tarjoustiedot