Villa Maria - Hawkhill hirsihuvila Nuuksio - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-12Hirsihuvila alk. 690€

Hawkhill - Villa Maria

Huvilallinen rakkautta ensisilmäyksellä – ehkä Maria odottaa juuri teitä!  

Maria on yksi moderneista, Nuuksion luonnon ympäröimistä huviloistamme. Järjestä rento strategiapäivä, kokous tai tiimipäivä upeassa Villa Mariassa, korkeatasoisessa loma- ja kokoushuvilassa. 

Nauti jylhistä kallioista, rauhoittavasta maisemasta ja luonnon läheisyydestä täysin varustellussa hirsimökissä. Vain muutama askel ja kappas, olet jo järvellä. Tämä tosin selviää myös katsomalla ulos huvilan korkeista ikkunoista, jotka tarjoilevat poikkeuksellisen upean näkymän suoraan järvimaisemiin! 

Huvilan tiedot ja varustelu

  • Pöytäpaikat 12 henkilölle
  • Kokousvarustus
  • Sauna
  • Oma ranta

Villa Maria soveltuu erinomaisesti kokousten, strategiapäivien, tiimipäivien ja workshoppien järjestämiseen. Pitkän, tai lyhyemmänkin, kokouspäivän jälkeen nautitte löylyistä saunan lauteilla ja pulikoinnista omalla rannalla! 

Tarjoilut

Räätälöimme juuri teille sopivat kokoustarjoilut ja autamme näin saavuttamaan tähtäimessänne olevat tavoitteet! Nokipannukahveista herkulliseen illalliseen – maistuvat tarjoilut toteutetaan Haukkamäen tyyliin. Kirsikkana kakun päällä piristätte kokouspäivää yhdistämällä siihen patikkaretken, pilkkimistä tai erähenkisen lounaan – sen voitte kokata myös huvilan pihalta löytyvässä 8 henkilön grillikodassa. 

Päivän ohjelman ja tarjoilut voitte halutessanne myös järjestää itse. Ideointia nuotiopaikan äärellä, rupattelua sohvalla, elämyksiä luonnossa ja leppoisaa yhdessäoloa. Meiltä saat tämän kaiken – ja enemmänkin! 

 

Yhteystiedot

Haukkamäentie 100, 03220 Tervalampi

Hawkhill myyntipalvelu

040 024 0831
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Hirsihuvila alk. 690€

Lisäpalvelut

Ovatko kaikki kyllästyneet aina samaa kaavaa toistaviin kokouksiinne? Kaipaatteko päiväänne jotain tavallisesta poikkeavaa? Ehkä innostavaa puhujaa tai opastettua retkeä, esimerkiksi patikoiden tai hevosen selässä, Nuuksion kansallispuistossa yhdessä tiiminne kanssa? 

Kysy tarjouspyynnössä mm. seuraavista: 

  • Eräkokkauskurssi 
  • Metsäjooga 
  • Opastettu sieniretki 
  • Jäänveistokurssi 
  • Erätaitokisa 
  • Melontaretki  
AstiastoCateringHenkilökuntaHyvinvointiMajoitusOmat juomatOmat ruoatSaunaSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasUlkonaVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Hawkhill

Hawkhillin vuokramökit ja kokoushuvilat sijaitsevat Uudellamaalla Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä. Perheyrityksemme on tarjonnut unohtumattomia mökkilomia ja elämyksiä luonnossa jo vuodesta 1961.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme