Hawkhill - Villa Juhani - Happens

Hawkhill - Villa Juhani

Haukkamäentie 100, 03220 Tervalampi

1-30Hirsihuvila alk. 1090€/2vrk

Hawkhill - Villa Juhani

Luonnonlapsi Juhani – pätee niin Seitsemään Veljekseen kuin Villaammekin. 

Upeat huvilamme järven rannalla, Nuuksion keskellä, hakevat vertaisiaan! Näistä Villa Juhani on korkeatasoinen loma- ja kokoustila, joka yhdistää upeasti perinteistä hirsirakentamista ja modernia sisustusta. Huvilasta löydät kattavan kokousvarustuksen ja tilaa maksimissaan 30 henkilölle. 

Tämä erinomaisesti kokouksiin sekä suunnittelu- ja tiimipäiviin soveltuva huvila on aivan veden äärellä ja sen ikkunoista ihastelette näkymää järven yli. Ehkä siirryttekin pitämään palaveria rannalle, nuotion ympärille tai patikoitte Haukkamäelle kokoustamaan metsän rauhoittavaan tunnelmaan? Meillä on varaa valita. 

Joskus ideoiden syttyminen vaatii normaalia enemmän virikkeitä. Yllä olevan lisäksi huvilallamme teitä odottaa upea kelosauna, spa-osasto, takkahuone, oma ranta ja kaksi terassia. Nauttikaa saunan lempeistä löylyistä ja eläkää hetki luksuselämää rentouttavalla spa-osastolla. Siemailkaa kahvit aamuauringossa tai valmistelkaa runsas illallinen katetun terassin isolle pöydälle. Rannan laiturilta pulahdatte kesällä uimaan ja talvella rohkeimmat kirmaavat avantoon! 

Meillä järjestetyissä tilaisuuksissa ei tarvitse nälkää nähdä, näe mieluummin edessäsi avautuvat mahdollisuudet! Anna meidän räätälöidä juuri teille sopivat kokoustarjoilut ja auttaa näin saavuttamaan tähtäimessänne olevat tavoitteet. Nokipannukahveista herkulliseen illalliseen – maistuvat tarjoilut toteutetaan Haukkamäen tyyliin. Kirsikkana kakun päällä piristätte kokouspäivää yhdistämällä siihen patikkaretken, pilkkimistä tai erähenkisen lounaan. Päivän ohjelman ja tarjoilut voitte halutessanne myös järjestää itse. 

Yhteystiedot

Haukkamäentie 100, 03220 Tervalampi

Hawkhill myyntipalvelu

040 024 0831
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Hirsihuvila alk. 1090€/2vrk

Lisäpalvelut

Ovatko kaikki kyllästyneet aina samaa kaavaa toistaviin kokouksiinne? Kaipaatteko päiväänne jotain tavallisesta poikkeavaa? Ehkä innostavaa puhujaa tai opastettua retkeä, esimerkiksi patikoiden tai hevosen selässä, Nuuksion kansallispuistossa yhdessä tiiminne kanssa? 

Kysy tarjouspyynnössä mm. seuraavista: 

  • Eräkokkauskurssi 
  • Metsäjooga 
  • Opastettu sieniretki 
  • Jäänveistokurssi 
  • Erätaitokisa 
  • Melontaretki  
AstiastoCateringHenkilökuntaHyvinvointiMajoitusOmat juomatOmat ruoatSaunaSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasUlkonaVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Hawkhill

Hawkhillin vuokramökit ja kokoushuvilat sijaitsevat Uudellamaalla Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä. Perheyrityksemme on tarjonnut unohtumattomia mökkilomia ja elämyksiä luonnossa jo vuodesta 1961.

Tutustu yritykseen
tarjousHirsihuvila alk. 1090€/2vrk
Katso tarjoustiedot