Biitsi Pasila - Biitsipelit - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
2-100Biitsipelit alk. 80€/tunti

Biitsi Pasila - Biitsipelit

Ikuinen kesä, valkoinen hiekkaranta ja fiilis katossa –  Biitsillä huvitellaan trooppisessa tunnelmassa!

Miten päästä palmujen alle ilman lentomatkoja? No, suuntaamalla Pasilan Biitsille rantapelejä pelailemaan!

Anna lämmön hivellä ihoasi, valkoisen hiekan jalkapohjiasi ja rennon tunnelman sieluasi – Pasilan Biitsillä huvitellaan hauskojen biitsipelien parissa! Satoi ulkona sitten mitä tahansa moskaa, tällä hiekkarannalla paistatellaan 26-asteen lämmössä ympäri vuoden. Kerää jengi kasaan ja valitse laji: Bar Games, Beach Tennis tai Beach Volley. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita!

Vauhdikas Beach Volley

Beach volley on nelinpelinä pelattava vauhdikas pallopeli, jonka alustana toimii pehmeä rantahiekka. Laji sopii hyvin myös aloittelijoille, sillä sitä voidaan pelata myös 3 vs. 3 tai 4 vs. 4 pelimuodolla.

Tennistä biitsillä – onnistuu!

Jos osaat pelata tennistä, osaat pelata Beach Tennistä. Ja jos et osaa, sekään ei haittaa, tarvitset vain paljaat varpaat, trooppisen mielentilan ja peliasun. Tennistä pelataan nelinpelinä, varusteet voi lainata Biitsiltä.

Bar Games kokoaa joukkueen yhteen

Biitsin baarin vieressä notkutaan rennosti rantatuoleissa ja otetaan kaverista mittaa biitsipelien muodossa, jotka on suunniteltu pehmeällä hiekalla pelattavaksi. Aktiviteetin aikana kisataan useita yllätyskilpailuja, joista on mahdollisuus ansaita lisäpisteitä joukkueelle. Mikä on teidän tiimin laji: Beer pong, Cornhole, Mölkky vai Jättimäinen Huojuva torni?

Yhteystiedot

Mall of Tripla, Down Under, P4 kerros, 00520 Helsinki

Biitsi Pasila myyntipalvelu

020 127 7822
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Biitsipelit alk. 80€/tunti

Lisäpalvelut

Tuliko pelatessa nälkä, jano tai kuuma? Virkistäydy pelien jälkeen yksityisellä saunaosastolla ja tilaa palauttavat purtavat valmiiksi!

  • Catering
  • Yksityistilat
  • Sauna
A-oikeudetCateringHiki pintaanHyvinvointiSisällä

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Biitsi

Olemme asiakaslähtöinen ja innovatiivinen rantatapahtumien toteuttaja. Muuntautuvat tilat ja tehokas tuotantotiimi tarjoavat tapahtumapalvelut beach partyihin, seminaareihin, kokouksiin ja tyhypäiviin. Kerro mistä unelmoit - me toteutamme sen!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme