Biitsi Pasila - Biitsipelit - Happens

Biitsi Pasila - Biitsipelit

Mall of Tripla, Down Under, P4 kerros, 00520 Helsinki

2-100Biitsipelit alk. 80€/tunti

Biitsi Pasila - Biitsipelit

Ikuinen kesä, valkoinen hiekkaranta ja fiilis katossa –  Biitsillä huvitellaan trooppisessa tunnelmassa!

Kerää jengi kasaan ja valitse laji: Bar Games, Beach Tennis tai Beach Volley. Biitsin Bar Gamesit kisataan rennolla fiiliksellä biitsibaarissa katsomon kannustaessa rennoilla rantatuoleilla. Beach Tennistä ja Beach Volleytä pelataan sisäbiitsillä, missä 26 asteen lämpö hivelee ihoa ja hiekka on yhtä valkoista kuin maailman kauneimmalla rannalla. Biitisillä ei kukaan palele, ja pelit sopivat myös aloittelijoille!

Vauhdikas Beach Volley

Beach volley on nelinpelinä pelattava vauhdikas pallopeli, jonka alustana toimii pehmeä rantahiekka. Laji sopii hyvin myös aloittelijoille, sillä sitä voidaan pelata myös 3 vs. 3 tai 4 vs. 4 pelimuodolla.

Tennistä biitsillä – onnistuu!

Jos osaat pelata tennistä, osaat pelata Beach Tennistä. Ja jos et osaa, sekään ei haittaa, tarvitset vain paljaat varpaat, trooppisen mielentilan ja peliasun. Tennistä pelataan nelinpelinä, varusteet voi lainata Biitsiltä.

Bar Games kokoaa joukkueen yhteen

Biitsin baarin vieressä notkutaan rennosti rantatuoleissa ja otetaan kaverista mittaa biitsipelien muodossa, jotka on suunniteltu pehmeällä hiekalla pelattavaksi. Aktiviteetin aikana kisataan useita yllätyskilpailuja, joista on mahdollisuus ansaita lisäpisteitä joukkueelle. Mikä on teidän tiimin laji: Beer pong, Cornhole, Mölkky vai Jättimäinen Huojuva torni?

Yhteystiedot

Mall of Tripla, Down Under, P4 kerros, 00520 Helsinki

Biitsi Pasila myyntipalvelu

020 127 7822
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Biitsipelit alk. 80€/tunti

Lisäpalvelut

Tuliko pelatessa nälkä, jano tai kuuma? Virkistäydy pelien jälkeen yksityisellä saunaosastolla ja tilaa palauttavat purtavat valmiiksi!

  • Catering
  • Yksityistilat
  • Sauna
A-oikeudetCateringHiki pintaanHyvinvointiSisällä

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Biitsi

Olemme asiakaslähtöinen ja innovatiivinen rantatapahtumien toteuttaja. Muuntautuvat tilat ja tehokas tuotantotiimi tarjoavat tapahtumapalvelut beach partyihin, seminaareihin, kokouksiin ja tyhypäiviin. Kerro mistä unelmoit - me toteutamme sen!

Tutustu yritykseen
tarjousBiitsipelit alk. 80€/tunti
Katso tarjoustiedot