Biitsi Pasila - järjestä tapahtuma - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Biitsi Pasila

Koe ympärivuotinen kesä Helsingissä!

Kuka haluaa biitsille? No kaikki! Monipuolinen Biitsi Pasila taipuu tapahtumaan kuin tapahtumaan. Hauskat aktiviteetit, hiekkaranta, aidot palmut ja rento rantabaari takaavat viihtymisen pitkään. 26-asteen lämpötila pakottaa jättämään ulkovaatteet narikkaan ja vaihtamaan ranta-asun ylle!

Liiku, virkistäydy ja ryhmäydy!

Mikä olisikaan parempi paikka virkistyspäiville, pikkujouluille tai muulle henkilökuntasi tapahtumalle kuin rantatropiikki? Tuotamme tiimillesi sporttisen ja virkistävän kokonaisuuden joko ohjattuna tai omatoimisena. Toteutamme mm. tiimien väliset beach volley turnaukset, ryhmähenkeä parantavat kisailut ja rantaliikuntatunnit!

Vastaavasti voit järjestää meillä myös kokouspäivän, seminaarin, lanseeraustilaisuuden tai vaikkapa ikiomat festarit! Biitsirock keskellä pahinta loskakeliä? Miksei kukaan ennen ole kertonut!

Varvastossut: välttämättömät!

  • Tapahtumat 1 000 henkilöön asti
  • Pinta-ala 2 000m², josta puolet biitsiä
  • 3 baaria ja 3 saunatilaa
  • 3 erikokoista kokous-/backstagetilaa
  • Huippuluokan valo- & äänitekniikka kiinteänä
  • Catering
  • Yksityiskabinetti (1-20 hlö) ja VIP-terassi (1-30 hlö)
  • Aktiviteetit
  • Biitsipelit

Tämän lähemmäs trooppista tunnelmaa ei Helsingissä pääse!

Yhteystiedot

Mall of Tripla, Down Under, P4 kerros, 00520 Helsinki

Biitsi myyntipalvelu

+358 44 976 6215
Näytä numero
Loading...

Hinnat

--

Lisäpalvelut

Biitsin Bar gamesit kisataan rennolla fiiliksellä biitsibaarissa. Beach Tennistä ja Beach Volleytä pelataan sisäbiitsillä, missä 26 asteen lämpö hivelee ihoa ja hiekka on yhtä pehmeää kuin maailman kauneimmalla rannalla. Biitsin henkilökunta hoitaa järjestelyt, teidän tehtäväksi jää vain valita laji tai useampi, ja antaa palaa!

Vauhdikas Beach Volley

Beach volley on nelinpelinä pelattava vauhdikas pallopeli, jonka alustana toimii pehmeä rantahiekka. Beach volley sopii hyvin myös aloittelijoille, sillä sitä voidaan pelata myös 3 vs. 3 tai 4 vs. 4 pelimuodolla.

Tennistä biitsillä – onnistuu!

Jos osaat pelata tennistä, osaat pelata Beach Tennistä. Ja jos et osaa, sekään ei haittaa, tarvitset vain paljaat varpaat, trooppisen mielentilan ja peliasun. Pääasia on, että adrenaliini saadaan virtaamaan!

Bar Games kokoaa joukkueen yhteen

Biitsin baarin vieressä notkutaan rennosti rantatuoleissa ja otetaan kaverista mittaa biitsipelien muodossa, jotka on suunniteltu pehmeällä hiekalla pelattavaksi. Aktiviteetin aikana kisataan useita yllätyskilpailuja, joista on mahdollisuus ansaita lisäpisteitä joukkueelle. Mikä on teidän tiimin laji: Beer pong, Cornhole, Mölkky vai Jättimäinen Huojuva torni?

 

A-oikeudetCateringVarattavissa myöhäänÄänentoistoTV / ValkokangasBuffetCocktailHyvinvointiPöytiintarjoiluSaunaSomistusSisälläWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Biitsi

Tuotamme yritystilaisuudet avaimet käteen -periaatteella alkaen konseptoinnista ja päättyen palautekyselyyn. Saat kaiken saman katon alta, jolloin sinun tehtäväksesi jää ainoastaan tapahtumasta nauttiminen. Tuotamme tiimillesi sporttisen ja virkistävän kokonaisuuden joko ohjattuna tai omatoimisena. Toteutamme tiimien väliset beach volley turnaukset, ryhmähenkeä parantavat kisailut tai rantaliikuntatunnit. Nauti tilaussaunoistamme sekä catering- ja baaripalveluistamme omassa rauhassa tai keskellä vilkasta rantatunnelmaa.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme