Biitsi Salmisaari - Biitsipelit - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-100Biitsipelit alk. 80€/tunti

Biitsi Salmisaari - Biitsipelit

HUOM! Biitsi Salmisaari sulki ovensa puoleksi vuodeksi 1.4.2024. Täysin uusi ja maailman modernein sisäranta avaa ovensa 1.11.2024. Syksyllä avattava Biitsi Salmisaari on kolme kertaa edeltäjäänsä suurempi 3000 neliömetrin kokonaisuus kahdessa kerroksessa. Se tarjoaa ennennäkemättömän kokonaisuuden rantaa, saunoja, ruokaa, juomaa ja kokoustiloja. Toimintamme laajenee kokonaan uusille toimialoille ja voimme jatkossa palvella niin biitsareita kuin yrityksiäkin entistä paremmin.
Uuden hallin vuoromyynti aloitetaan toukokuussa ja yritystapahtumamyynti on jo täydessä käynnissä! Ota yhteyttä, niin kerromme mieluusti lisää!

Biitsillä upotetaan varpaat valkoiseen hiekkaan, nautitaan lämmöstä ja annetaan adrenaliinin virrata!

Oletko koskaan ollut rantalomalla, jossa porukalla vain nautitaan ja pelaillaan rannalla, paahtavan lämmön hivellessä ihoa? Olit tai et – Salmisaaressa voit kokea sen!

Biitsi Salmisaaressa kisaillaan hauskojen biitsipelien parissa hyvällä fiiliksellä, valkoisella hiekalla. Kerää jengi kasaan ja suuntaa tropiikkiin! Bar Games, Beach Tennis tai Beach Volley – biitsillä kukaan ei palele, ja pelit sopivat myös aloittelijoille!

Vauhdikas Beach Volley

Beach volley on nelinpelinä pelattava vauhdikas pallopeli, jonka alustana toimii pehmeä rantahiekka. Laji sopii hyvin myös aloittelijoille, sillä sitä voidaan pelata myös 3 vs. 3 tai 4 vs. 4 pelimuodolla.

Tennistä biitsillä – onnistuu!

Jos osaat pelata tennistä, osaat pelata Beach Tennistä. Ja jos et osaa, sekään ei haittaa, tarvitset vain paljaat varpaat, trooppisen mielentilan ja peliasun. Tennistä pelataan nelinpelinä, varusteet voi lainata Biitsiltä.

Bar Games kokoaa joukkueen yhteen

Biitsin baarin vieressä notkutaan rennosti rantatuoleissa ja otetaan kaverista mittaa biitsipelien muodossa, jotka on suunniteltu pehmeällä hiekalla pelattavaksi. Aktiviteetin aikana kisataan useita yllätyskilpailuja, joista on mahdollisuus ansaita lisäpisteitä joukkueelle. Mikä on teidän tiiminne laji: Beer pong, Cornhole, Mölkky vai Jättimäinen Huojuva torni?

Yhteystiedot

Energiakatu 3, Helsinki

Biitsi myyntipalvelu

040 571 4948
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Biitsipelit alk. 80€/tunti

Lisäpalvelut

Tuliko pelatessa nälkä, jano tai kuuma? Virkistäydy pelien jälkeen yksityisellä saunaosastolla ja tilaa palauttavat purtavat valmiiksi kabinettiin!

  • Catering
  • Yksityiskabinetit (1-10 hlö ja 1-25 hlö)
  • Saunat (1-8 hlö ja 1-10 hlö)
A-oikeudetCateringHiki pintaanHyvinvointiSaunaSisälläVarattavissa myöhään

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Biitsi

Olemme asiakaslähtöinen ja innovatiivinen rantatapahtumien toteuttaja. Muuntautuvat tilat ja tehokas tuotantotiimi tarjoavat tapahtumapalvelut beach partyihin, seminaareihin, kokouksiin ja tyhypäiviin. Kerro mistä unelmoit - me toteutamme sen!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme