Biitsi Salmisaari - järjestä tapahtuma - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Biitsi Salmisaari

HUOM! Biitsi Salmisaari sulki ovensa puoleksi vuodeksi 1.4.2024. Täysin uusi ja maailman modernein sisäranta avaa ovensa 1.11.2024. Syksyllä avattava Biitsi Salmisaari on kolme kertaa edeltäjäänsä suurempi 3000 neliömetrin kokonaisuus kahdessa kerroksessa. Se tarjoaa ennennäkemättömän kokonaisuuden rantaa, saunoja, ruokaa, juomaa ja kokoustiloja. Toimintamme laajenee kokonaan uusille toimialoille ja voimme jatkossa palvella niin biitsareita kuin yrityksiäkin entistä paremmin.
Uuden hallin vuoromyynti aloitetaan toukokuussa ja yritystapahtumamyynti on jo täydessä käynnissä! Ota yhteyttä, niin kerromme mieluusti lisää!

Hiekkaa varpaiden välissä ja trooppinen tunnelma – kyllä kiitos!

26-astetta lämmintä?? Sehän tarkoittaa rantapäivää! Monipuolinen Biitsi Salmisaari taipuu tapahtumaan kuin tapahtumaan. Hauskat aktiviteetit, aidot palmut ja rento rantabaari takaavat viihtymisen pitkään. Lämmin hiekkaranta pakottaa jättämään ulkovaatteet narikkaan ja vaihtamaan ranta-asun ylle!

Pirskeet palmujen alla

…kukin omalla tyylillään! Virkistyspäivät, kehityspäivät, pikkujoulut ja muut yrityksesi tapahtumat järjestät tropiikissamme ympäri vuoden. Rantaliikuntatunti vai tiimien välinen beach volley turnaus? Tuotamme tiimillesi sporttisen ja virkistävän kokonaisuuden joko ohjattuna tai omatoimisena!

Hawaii-paidassa palaveripöytään!

Löysää krakaa ja jätä puku narikkaan. Meillä toteutat myös tärkeät kokoukset, seminaarit, lanseeraustilaisuudet, messut ja strategiapäivät. Normaalista poikkeava ympäristö luo uusia mahdollisuuksia!

Varvastossut: välttämättömät!

Biitsi tarjoaa huikean kokonaisuuden erilaisiin tilaisuuksiin niin pienille kuin isoillekin ryhmille, työhön tai vapaa-ajalle aina 450 henkilöön saakka.

  • Kolme biitsikenttää
  • Tunnelmallinen rantabaari
  • Erilliset sauna- ja kokouskabinetit
  • Tarjoilut
  • Catering
  • Ohjelmapalvelut

Tämän lähemmäs trooppista tunnelmaa ei Helsingissä pääse!

Yhteystiedot

Energiakatu 3, Helsinki

Biitsi myyntipalvelu

+358 44 976 6215
Näytä numero
Loading...

Hinnat

--

Lisäpalvelut

Biitsin Bar gamesit kisataan rennolla fiiliksellä biitsibaarissa. Beach Tennistä ja Beach Volleytä pelataan sisäbiitsillä, missä 26 asteen lämpö hivelee ihoa ja hiekka on yhtä pehmeää kuin maailman kauneimmalla rannalla. Biitsin henkilökunta hoitaa järjestelyt, teidän tehtäväksi jää vain valita laji tai useampi, ja antaa palaa!

Vauhdikas Beach Volley

Beach volley on nelinpelinä pelattava vauhdikas pallopeli, jonka alustana toimii pehmeä rantahiekka. Beach volley sopii hyvin myös aloittelijoille, sillä sitä voidaan pelata myös 3 vs. 3 tai 4 vs. 4 pelimuodolla.

Tennistä biitsillä – onnistuu!

Jos osaat pelata tennistä, osaat pelata Beach Tennistä. Ja jos et osaa, sekään ei haittaa, tarvitset vain paljaat varpaat, trooppisen mielentilan ja peliasun. Pääasia on, että adrenaliini saadaan virtaamaan!

Bar Games kokoaa joukkueen yhteen

Biitsin baarin vieressä notkutaan rennosti rantatuoleissa ja otetaan kaverista mittaa biitsipelien muodossa, jotka on suunniteltu pehmeällä hiekalla pelattavaksi. Aktiviteetin aikana kisataan useita yllätyskilpailuja, joista on mahdollisuus ansaita lisäpisteitä joukkueelle. Mikä on teidän tiimin laji: Beer pong, Cornhole, Mölkky vai Jättimäinen Huojuva torni?

 

A-oikeudetÄänentoistoCateringEsteettömyysHenkilökuntaHiki pintaanHyvinvointiSaunaSisälläSomistusTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Biitsi

Tuotamme yritystilaisuudet avaimet käteen -periaatteella alkaen konseptoinnista ja päättyen palautekyselyyn. Saat kaiken saman katon alta, jolloin sinun tehtäväksesi jää ainoastaan tapahtumasta nauttiminen. Tuotamme tiimillesi sporttisen ja virkistävän kokonaisuuden joko ohjattuna tai omatoimisena. Toteutamme tiimien väliset beach volley turnaukset, ryhmähenkeä parantavat kisailut tai rantaliikuntatunnit. Nauti tilaussaunoistamme sekä catering- ja baaripalveluistamme omassa rauhassa tai keskellä vilkasta rantatunnelmaa.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme