Hiisi Resort - Juhlatilat - Happens

Hiisi Resort - Juhlatilat

Maaniituntie 60, 03100 Nummela

5-30Huvilat yksityiskäyttöön alk. 680€

Hiisi Resort - Juhlatilat

Luksushuvila upeilla maisemilla, kaunis ranta sekä hulppeat terassialueet.

Miltä kuulostaisi juhlat kotimaisessa paratiisissa?

Hiisi Resort on kuvankaunis lomakohde sinulle ja perheellesi, ystävillesi tai polttariporukalle vuokrattavaksi käyttöön intiimeihin juhlatilaisuuksiin ja illanviettoihin. Hiidenveden rannalla juhlat jatkuvat aamuun asti, sillä moderneista huviloistamme löytyy yöpymispaikat 11 henkilölle. Eihän parhaat juhlat ole koskaan ne, jotka alkavat ja päättyvät saman vuorokauden puolella!

Suurella 4000 m2 nurmitontillamme on kaksi kaikilla mukavuuksilla varustettua ympärivuotiseen käyttöön soveltuvaa huvilaa sekä niiden yhteydessä olevat laajat terassit, lapsiystävällinen ranta, lasikatettu kesäkeittiö, lapinkota, terassiin integroitu kuumavesiallas, ulkoporeallas… No jopas, mitä vielä? Tietysti saunat molemmissa huviloissa!

Huvilamme soveltuvat niin koko suvun yhdessäoloon, juhlimiseen kuin erilaisten peli- ja saunailtojen viettoon. Tiloistamme löytyvät valkokangas, videotykki, piano sekä äänentoistolaitteisto laadukkaine kaiuttimineen mahdollistavat monenlaisten tilaisuuksien järjestämisen! Ehkä kaipaatte kiireetöntä hetkeä luonnon keskellä? Se onnistuu soutuveneellä auringonlaskuun soutaen ja elävän tulen äärellä kotaruokaa valmistaen.

Kesäkaudella Hiisi Resortissa juhlii yhteensä jopa 30 henkilöä.

Päärakennuksen pöytäryhmän ääreen mahtuu kymmenen henkilöä ja rakennuksen ikkunoista on suora panoraamanäkymä muutaman metrin päässä aukeavalle Hiidenvedelle. Lisäksi lasitetussa pihakeittiössä ja Huvila II:ssa on pöytäryhmät, joiden molempien ääreen mahtuu kymmenen henkilöä.

Hiisi Resortissa olet kuin kotonasi. Päähuvilassa on sekä astiasto 12 henkilölle että kattava välineistö ruuanlaittoa varten – pihakeittiön grilliä unohtamatta. Voit tuoda huvilalle omat ruokatarjoilut juomineen ja isännöidä juuri sinun näköisesi tilaisuuden. Kun vatsat ovat täynnä, käy suunta takan äärelle nauttimaan lasillisesta viiniä tai mahdollisesti terassille beer pongia pelailemaan?

Tämän kaiken ja paljon muuta pääsette kokemaan Hiisi Resortissa, yhden ja saman pihapiirin äärellä. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Maaniituntie 60, 03100 Nummela

Hiisi Resort myyntipalvelu

040 047 0302
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Huvilat yksityiskäyttöön alk. 680€

Hiisi Resort juhla- ja lomakäyttöön

  • sunnuntai-torstai 680 € / vrk
  • perjantai, lauantai ja juhlapyhä 780 € / vrk

Ilmoitettu hinta on ensimmäisen vuorokauden hinta, lisävuorokaudet 390 € / kpl. Vuorokausivuokraus alkaa klo 16 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12, ellei erikseen toisin sovita.

Lisäpalvelut

Kuka nyt malttaa keittiössä häärätä, kun vieraat viihtyvät pitkin poikin monimuotoisia puitteita? Tuskinpa moni! Mikäli tarvitsette cateringia, saatte tarjoilut kätevästi tilattua kauttamme. Luotettava yhteistyökumppanimme, Hiidenveden Pitomestarit, tarjoaa laadukasta pitopalvelua yli 20 vuoden kokemuksella.

Eikö olisi mukava juhlia yön yli koko poppoon voimin? Tuomme lisämajoitustilaksi paikalle tarpeen mukaan matkailuvaunuja, jotka saa sijoitettua mukavasti huviloiden viereen. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

ÄänentoistoAstiastoOmat juomatOmat ruoatSaunaTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Hiisi Resort

Hiisi Resort sijaitsee 30 minuutin matkan päässä Helsingistä Hiidenveden rannalla Nummelassa. Upeat huvilamme tuovat Suomen ainutlaatuiset maisemat esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Luonnon äärellä järjestät tilaisuuksia ja illanviettoja tekemisentäyteisessä ympäristössä.

Tutustu yritykseen
tarjousHuvilat yksityiskäyttöön alk. 680€
Katso tarjoustiedot