Hiisi Resort - Kokoustilat - Happens

Hiisi Resort - Kokoustilat

Maaniituntie 60, 03100 Nummela

10-20Kokous- ja saunapaketti alk. 590€

Hiisi Resort - Kokoustilat

Hyvään pyritään, mutta priimaa tuppaa tulemaan – ainakin, kun kokoustilana toimii kuvankaunis luksushuvila upeilla maisemilla!

Hiisi Resort on viihtyisä ja äärimmäisen toimiva kohde erilaisille kokouksille ja yritystapahtumille. Moderneista tiloistamme löytyvät valkokangas, videotykki sekä äänentoistolaitteisto laadukkaine kaiuttimineen mahdollistavat monenlaisten tilaisuuksien järjestäminen. Odotas, kun kuulet lisää!

Hiisi Resort on sopiva kokoustila noin 10-20 henkilön tilaisuuksille. Päärakennuksen pöytäryhmän ääreen mahtuu 10 henkilöä ja rakennuksen ikkunoista on suora panoraamanäkymä muutaman metrin päässä aukeavalle Hiidenvedelle. Lisätilaa löytyy erillisestä lasitetusta pihakeittiössä sekä Huvila II:sta, joissa molemmissa on omat pöytäryhmät 10 henkilölle. Erinomaiset puitteet erilaisille työskentelymuodoille ja workshopeille!

Kestääkö tiiminne yhteishenki läpi yhteisen kokkailusession? Keittiössä tunnelma kuumenee ja kokouspäivän tauolla voikin testailla, miten yhteiseen hiileen puhalletaan ruoanlaiton lomassa. Päähuvilassa on sekä astiasto 12 henkilölle että kattava välineistö ruuanlaittoa varten. Voit tuoda huvilallemme omat kokoustarjoilut juomineen, mutta vastaavasti autamme sinua myös catering-palvelun varaamisessa.

Usein työntouhussa alkaa kaivata rentoutumista, joten mikä sen parempaa kuin päättää ilta rennosti pihakeittiössämme tai lapinkodassamme? Yöpalat loihditaan grillissä kelillä kuin kelillä ja nautitaan yhdessä työporukan kanssa tunnelmallisessa miljöössä. Vielä unohtumattomampi fiilis luodaan elävän tulen äärellä, jutun luistaessa helposti aamun tunneille saakka. Lapinkodastamme istumapaikkoja löytyy 15 henkilölle ja avotulella voi valmistaa kotaruokaa illan pimentyessä. Vietä huviloissamme vaikkapa pidempi virkistysviikonloppu!

Jäitte sitten pidemmäksi aikaa tai ette, ilta päättyy joka tapauksessa saunan lauteille! Kenet työporukastasi savustat ulos ensimmäisenä? Se on ainakin varmaa, että löylyjä heikoiten kestävä paistaa räiskäleet pihakodassa koko poppoolle. Tekemistä riittää, joten voitte jakaa tiiminne vaikka pienempiin porukoihin. Kun osa kisailee saunan lauteilla löylyjen herruudesta, muut soutelevat veneellä auringon laskiessa tai nauttivat illasta ulkoporealtaassa.

Tämän kaiken ja paljon muuta pääsette kokemaan Hiisi Resortissa, yhden ja saman pihapiirin äärellä. Tervetuloa viettämään tehokasta päivää ja unohtumatonta iltaa!

Yhteystiedot

Maaniituntie 60, 03100 Nummela

Hiisi Resort myyntipalvelu

040 047 0302
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokous- ja saunapaketti alk. 590€

Hiisi Resort kokous- ja virkistyskäyttöön

Kokous- ja saunapaketti 8h (ma-to klo 9-17) 590 €
Kokous- ja saunapaketti 1 vrk (ma-pe klo 9- seuraava päivä klo 11) 780 €

Ilmoitettu vuorokausihinta on ensimmäiseltä vuorokaudelta. Lisävuorokaudet 390 € / kpl.

Lisäpalvelut

Laitetaanko kokouseväät suosiolla kuntoon hyvissä ajoin? Mikäli tarvitsette cateringia, saatte tarjoilut kätevästi tilattua kauttamme. Luotettava yhteistyökumppanimme, Hiidenveden Pitomestarit, tarjoaa laadukasta pitopalvelua yli 20 vuoden kokemuksella.

ÄänentoistoAstiastoOmat juomatOmat ruoatSaunaTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Hiisi Resort

Hiisi Resort sijaitsee 30 minuutin matkan päässä Helsingistä Hiidenveden rannalla Nummelassa. Upeat huvilamme tuovat Suomen ainutlaatuiset maisemat esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Luonnon äärellä järjestät tilaisuuksia ja illanviettoja tekemisentäyteisessä ympäristössä.

Tutustu yritykseen
tarjousKokous- ja saunapaketti alk. 590€
Katso tarjoustiedot