Juhlapaketti 159€/hlö

Strand Seasong

Talvella hyppäät paljusta hankeen ja kesällä juokset saunasta mereen.

Etsitkö viihtyisää ja monikäyttöistä yksityistilaa kokoukselle, pikkujouluille tai muille juhlille?

Meren äärelle sijoittuva kokous- ja saunarakennuksemme Strand Seasong tarjoaa yksityistilat alle 12 henkilön ryhmille. Kokoustekniikalla varustetussa Strandissa on oma saunaosasto, palju, grilli sekä laajat ja aurinkoiset terassialueet merinäköalalla. Wifi, laadukkaat äänentoistolaitteet sekä videotykki mahdollistavat monenlaisten kokous- ja koulutustilaisuuksien järjestämisen.

Ethän unohda herkullisia tarjoiluita! Laadukkaat kokous-, illallis- ja juhlamenumme syntyvät pitkälti paikallisten kalastamista, metsästämistä ja poimimista raaka-aineista. Ammattitaitoisten keittiömestariemme käsityönä syntyvät hyvin monenlaiset illallis- ja juhlaruokailut. Omien juomien tuominen on sallittu.

Osaavat kätemme huolehtivat juhlajärjestelyistä, maistuvista juhlaillallisista, sekä halutessanne myös juhlaohjelmasta. Saaristo on tunnelmallinen juhlapaikka tilaisuudesta ja vuodenajasta riippumatta!

Saaristo tarjoaa upeat puitteet virkistyspäivien vietolle. Irtiotto toimistorutiineista ja yhteiset hetket merellisissä maisemissa kehittävät tiimihenkeä ja kirvoittavat uusia raikkaita ajatuksia. Yhdessäolo ja aktiviteetit myös parantavat henkilöstön hyvinvointia. Me Seasongissa järjestämme mielellämme ohjelmaa vaikka koko päiväksi! Kysy lisää tarjouspyynnössä.

Kesäaikana Strand Seasong muuttuu kesäkahvilaksi, mutta on varattavissa yksityiskäyttöön edelleen kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella. Café Seasong palvelee kesäkauden jokaisena päivänä kantaen keskeistä roolia kesätapahtumissamme, kuten venekisoissa, juhannusjuhlissa, bändi-illoissa sekä laituritansseissa. Tämä iloinen tunnelma on kerrassaan ainutlaatuinen!

Yhteystiedot

Seasong myyntipalvelu p. 010 346 6144
Norkullalandet, 01120 Sipoo

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Juhlapaketti 159€/hlö

Juhlapaketti (min. 12 hlö) sis.

  • Tunnelmalliset merimatkat
  • Tervetuliaisjuomat
  • Juhla- ja kokousvillamme yksityiskäyttö (klo. 17:00-24:00)
  • Saunaosastot
  • Taidokkaan keittiömestarin buffetillallinen

Lisäpalvelut

Long time no sea! Kun kerran olet matkannut Sipoon kauniisiin maisemiin, miksi lähtisit heti pois? Yövy saunallisissa kahdeksan henkilön rantamökeissämme ja nauti saariston tunnelmasta! Pidemmän oleskelun aikana ehdit myös kokeilla erilaisia aktiviteettejamme, joihin kuuluvat muun muassa:  

  • RIB safarit, melonta ja kalastusretket 
  • Luontorastit ja frisbeegolf 
  • Kuntotanssi ja saunayoga 
  • Moottorikelkkailu, lumikenkäretket ja potkukelkkailu 

Tekemistä löytyy siis ympäri vuoden! Kysy lisää tarjouspyynnössä.   

Maisemat – check, majoitus – check, ohjelmaakin on suunniteltu, mutta suuta kuivaa ja vatsa kurnii? Ratkaisua ei tarvitse kaukaa etsiä! Meidän kauttamme voit tilata laadukkaat kokous-, illallis- ja juhlamenut isommallekin porukalle. Kysy vaihtoehdoista tarjouspyynnössä. 

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Tarvitsetko sittenkin enemmän tilaa?

Tapahtumat

Seasong

Seasong on merellinen juhla-, kokous-, virkistys- ja majoituskohde Sipoon saaristossa. Rakkaudella rakennettu kohteemme seisoo uljaalla paikalla Norrkullalandetin saarella, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingistä, Vantaalta ja Porvoosta. Sipoon kunnan virkistysalueelta löytyvät kauniit hiekkarannat, grillipaikat, beach volley -kenttä sekä luontopolku näköalatornille.

Tutustu yritykseen
tarjousJuhlapaketti 159€/hlö
Katso tarjoustiedot