Café Seasong - yksityiskäyttöön - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-30Yksityistilat alk. --,--€/tunti

Café Seasong

Kahvilan pannut ja saunan kiuas kuumenemaan niin tunnelma kuumenee entisestään! Päälle polttava kesäaurinko ja trooppinen fiilis suomalaisella twistillä on valmis.

Kesäkahvila Café Seasong on Sipoon saariston helmi. Tarjoamme on nautinnollisia kahvilahetkiä saaristossa liikkuville veneilijöille ja retkeilijöille. Kahvilassa ja sen aurinkoisilla terasseilla nautitaan lohivoileipiä, savulohi- ja kinkkutoasteja, lihiksiä, sekä suolaisia piirakoita. Lisäksi tarjolla on maistuvia makeita ja virvokkeita.

Saaristokohteessamme järjestetään venekisoja, juhannusjuhlia, svengaavia bändi-iltoja, laituritansseja sekä venekauden avajais- ja päätösjuhlia. Tummuvat, musiikin rytmittämät saaristoillat tarjovat tunnelmallisia hetkiä ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa. Isompien tapahtumien yhteydessä tarjolla on myös festariannoksia ja kesädrinkkejä. Kahvilassamme on anniskeluoikeudet.

Tekeekö mieli saunaan ja paljuun?

Kahvilasta voit varata myös sauna- ja paljuvuoroja. Saunan yhteydessä voi loikoilla paljussa, ihailla merta ja siemailla samalla kahvilan tarjoamia kylmiä juomia.

Kesäkahvilamme Cafe Seasong toimii tilausravintolana aina kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella. Meillä voit vietää mukavan päivän tai illan saaristossa ulkoillen, syöden, juoden ja saunoen oman porukan kesken. Keittiömme lohtii maistuvan illallisen ja henkilökuntamme tarjoilee juomia janoisille.

Yhteystiedot

Norkullalandet, 01120 Sipoo

Seasong Travels myyntipalvelu

010 346 6144
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilat alk. --,--€/tunti

Lisäpalvelut

Long time no sea! Kun kerran olet matkannut Sipoon kauniisiin maisemiin, miksi lähtisit heti pois? Yövy saunallisissa kahdeksan henkilön rantamökeissämme ja nauti saariston tunnelmasta! Pidemmän oleskelun aikana ehdit myös kokeilla erilaisia aktiviteettejamme, joihin kuuluvat muun muassa: 

  • RIB safarit, melonta ja kalastusretket
  • Luontorastit ja frisbeegolf
  • Kuntotanssi ja saunayoga
  • Moottorikelkkailu, lumikenkäretket ja potkukelkkailu
RavintolaA-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänAstiastoÄänentoistoTV / ValkokangasBuffetCocktailKuljetusHenkilökuntaPöytiintarjoiluSaunaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Entä, jos jäisitkin yöksi?

Seasong

Seasong on merellinen juhla-, kokous-, virkistys- ja majoituskohde Sipoon saaristossa. Rakkaudella rakennettu kohteemme seisoo uljaalla paikalla Norrkullalandetin saarella, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingistä, Vantaalta ja Porvoosta. Sipoon kunnan virkistysalueelta löytyvät kauniit hiekkarannat, grillipaikat, beach volley -kenttä sekä luontopolku näköalatornille.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme