Villa Seasong

Juhlapaketti 159€/hlö

Villa Seasong

Aurinko paistaa, vettä sataa, taitaa tulla kesä, syksy, talvi tai kevät. Villa Seasongissa juhlitaan ympäri vuoden!

Tunnelmallisissa merinäköaloissa tanssitaan häitä ja vietetään syntymäpäiviä sekä valmistujais- ja kastejuhlia. Lisäksi saaressamme vietetään rapujuhlia, pikkujouluja, kevätjuhlia ja polttareita. Myös johtoryhmät ja yritysten arvovieraat viihtyvät meillä!

Rakkaudella rakennetusta Villa Seasongista löydät korkealaatuiset kokous- ja juhlatilat, joissa järjestät juhlat jopa 50 henkilölle.

Vaikka merinäköalaa kieltämättä kelpaisi katsella koko päivän, pääsalista löytyy myös videotykki, äänentoistolaitteet ja wifi-yhteydet kokouksia ja muita yksityistilaisuuksia varten. Lisäksi asiakkaidemme käytössä ovat keittiö, drinkkien valmistukseen sopiva pieni baaritila, kaksi upeaa 14 henkilön saunaosastoa, suojaisat verannat, laajat terassialueet sekä palju. Viilenevissä illoissa tunnelmaa luo lasitetun terassiolohuoneen ulkotakka.

Villa Seasongiin voit tuoda omat ruoat ja juomat tai tilata tarjoilut kauttamme. Laadukkaat kokous-, illallis- ja juhlamenumme syntyvät pitkälti paikallisten kalastamista, metsästämistä ja poimimista raaka-aineista. Ammattitaitoisten keittiömestariemme käsityönä syntyvät hyvin monenlaiset illallis- ja juhlaruokailut.

Osaavat kätemme huolehtivat juhlajärjestelyistä, maistuvista juhlaillallisista, sekä halutessanne myös juhlaohjelmasta. Saaristo on tunnelmallinen juhlapaikka tilaisuudesta ja vuodenajasta riippumatta!

Saaristo tarjoaa upeat puitteet virkistyspäivien vietolle. Irtiotto toimistorutiineista ja yhteiset hetket merellisissä maisemissa kehittävät tiimihenkeä ja kirvoittavat uusia raikkaita ajatuksia. Yhdessäolo ja aktiviteetit myös parantavat henkilöstön hyvinvointia. Me Seasongissa järjestämme mielellämme ohjelmaa vaikka koko päiväksi! Kysy lisää tarjouspyynnössä.

Yhteystiedot

Seasong myyntipalvelu p. 010 346 6144
Norkullalandet, 01120 Sipoo

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Juhlapaketti 159€/hlö

Juhlapaketti (min. 12 hlö) sis.

  • Tunnelmalliset merimatkat
  • Tervetuliaisjuomat
  • Juhla- ja kokousvillamme yksityiskäyttö (klo. 17:00-24:00)
  • Saunaosastot
  • Taidokkaan keittiömestarin buffetillallinen

Lisäpalvelut

Long time no sea! Kun kerran olet matkannut Sipoon kauniisiin maisemiin, miksi lähtisit heti pois? Yövy saunallisissa kahdeksan henkilön rantamökeissämme ja nauti saariston tunnelmasta! Pidemmän oleskelun aikana ehdit myös kokeilla erilaisia aktiviteettejamme, joihin kuuluvat muun muassa:  

  • RIB safarit, melonta ja kalastusretket 
  • Luontorastit ja frisbeegolf 
  • Kuntotanssi ja saunayoga 
  • Moottorikelkkailu, lumikenkäretket ja potkukelkkailu 

Tekemistä löytyy siis ympäri vuoden! Kysy lisää tarjouspyynnössä.   

Maisemat – check, majoitus – check, ohjelmaakin on suunniteltu, mutta suuta kuivaa ja vatsa kurnii? Ratkaisua ei tarvitse kaukaa etsiä! Meidän kauttamme voit tilata laadukkaat kokous-, illallis- ja juhlamenut isommallekin porukalle. Kysy vaihtoehdoista tarjouspyynnössä. 

A-oikeudetÄänentoistoAstiastoHenkilökuntaMajoitusOmat juomatOmat ruoatPöytiintarjoiluSaunaTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Tarvitsetko yksityistilaisuuteesi tarjoilut?

Tapahtumat

Seasong

Seasong on merellinen juhla-, kokous-, virkistys- ja majoituskohde Sipoon saaristossa. Rakkaudella rakennettu kohteemme seisoo uljaalla paikalla Norrkullalandetin saarella, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingistä, Vantaalta ja Porvoosta. Sipoon kunnan virkistysalueelta löytyvät kauniit hiekkarannat, grillipaikat, beach volley -kenttä sekä luontopolku näköalatornille.

Tutustu yritykseen
tarjousJuhlapaketti 159€/hlö
Katso tarjoustiedot