1-10Saunahuvila alk. 550€

Villa Falco

Metsä on suomalaisen turvapaikka, ja siksi siellä pidetäänkin usein kokouksia, koulutuspäiviä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia ja juhlia.

Hetkinen. Siis, mitä? Kokouksia metsässä?

Villa Falco on Nuuksion kansallispuistossa sijaitseva moderni ja tunnelmallinen saunakokonaisuus upealla näkymällä. Polttarimökki, kokouspaikka tai mitä ikinä haluatkaan! Tämä metsäntuoksuinen huvila tarjoaa upeat puitteet monenlaisille 1-10 henkilön tapahtumille ja illanvietoille.

Villa Falcon vuokrattavat tilat sijaitsevat asutun päärakennuksen kanssa yhteisellä piha-alueella omassa rauhassaan. Kuten kuvitella saattaa, vieraanvaraisuus on tässä yhteisössä kunnossa! Sauna ja kylpypalju lämmitetään vieraille valmiiksi ennen sovitun vuokra-ajan alkamista. Vieraiden käytössä on kaasugrilli, puucee ja kesäaikana (touko-syyskuu) läminvesisuihku. Kokous- ja ruokailutilassa on vesipiste, jääkaappi, kokousnäyttö ja astioita – sekä upeat näkymät inspiroivaan luontoon!

Saunastamme löytyy puulämmitteinen kiuas ja pukeutumistilastamme miellyttävää lämpöä loihtiva kamina. Pukeutumistila yhdistyy tunnelmallisesti valaistulle terassialueelle, jossa sijaitsee palju ja kotakeittiö. Vieraiden käytössä on perinteinen puucee ja kesäaikana (touko-syyskuu) lämminvesisuihku. Voi, mitä suomalaista mökkeilyhenkeä!

Yhteystiedot

Nuuksiontie 112 a, 02820 Espoo

Villa Falco myyntipalvelu

040 536 4233
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Saunahuvila alk. 550€

  • Tilavuokra 550 € alkavalta kahdelta tunnilta
  • Lisätunnit 50 €/h

Lisäpalvelut

Ihan pihkassa metsämaisemiin? Varaa yöpyminen saunatuvassamme tai vierashuoneessamme (max. 2 hlö) ja käynnistä aamu maittavasti skandinaavisella aamiaisella! Meille saavut kevyin kantamin ja lähdet sitäkin kevyemmin mielin. Voit vuokrata kauttamme kylpytakit, pyyhkeet ja kumitossut. Kysy lisäpalveluista tarjouspyynnössä!

  • Majoituspalvelut

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
tarjousSaunahuvila alk. 550€
Katso tarjoustiedot