Kikkapakka - Graffiti-isku - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-50Graffitielämys alk. 38€/hlö

Kikkapakka - Graffiti-isku

Yo, man! Nyt vedetään farkut puolisalkoon ja lippikset vinoon.

Tai ei me farkkuja vedetä puolisalkoon, vaan taitelijauniformut niskaan!

Kikkapakan graffiti-isku on ainutlaatuinen ryhmätyötehtävä, joka saa paitsi porukan taitelijalahjakkuudet hyppimään innosta, myös ihan jokaisen taiteesta tietämättömämmän mukaan herättelemään ja koettelemaan luovuuden rajojaan. Me kaivamme sinusta esiin taitoja, joita et ehkä edes tiennyt olevan olemassa!

Kuinka siistiä olisi luoda vaikkapa yrityksenne logo uudenlaisella urbaanilla twistillä? Somejulkaisu on ainakin takuuhitti ja ties vaikka urbaani taide toisi mukanaan vielä jotain suurempaankin – entisaikojen seinämaalauksilla, graffitin edeltäjillä, uskottiin nimittäin olevan kätketty maaginen merkitys. Ei muuta kuin sitä etsimään siis!

Graffiti-iskussa jokaiselle ryhmän jäsenelle annetaan satunnainen väriaerosoli ja ryhmän on yhdessä maalattava tajunnan räjäyttävä graffiti. Valmiit työt arvostellaan totta kai luovuuden huomioivin silmin ja arvosteluhetkin kruunaa palkintojenjako.

Suomen suvi on arvaamaton, mutta ei hätää – graffiti-isku voidaan toteuttaa missä vain – myös sateella. Ohjelma voidaan siirtää sisätiloihin ja toteuttaa suurilla tusseilla.

Jos, ja kun, olet valmis hyppäämään graffititaiteen vaikuttavaan maailmaan, laita rohkeasti tarjouspyyntöä tulemaan!

Yhteystiedot

Hevoshaantie 13 H 3, 01200 Vantaa

Kikkapakka myyntipalvelu

040 570 1742
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Graffitielämys alk. 38€/hlö

Ohjelman kesto on 2-3 tuntia. Tarkemmat hinnat määräytyvät ryhmän koon mukaan:

  • 1-12 hlö ryhmä yht. 560€
  • 13-24 hlö ryhmä 46€/hlö
  • 25-36 hlö ryhmä 43€/hlö
  • 37 + hlö ryhmä 38€/hlö

Lisäpalvelut

Kun kerran pääsitte jo ainutlaatuisen tekemisen makuun, miksette lisäisi muutamaa muutakin aktiviteettia ohjelmantäyteiseen päiväänne? Ja mikä parasta, teidän ei tarvitse kikkailla yhtään mitään! Kikkapakalta löytyy ohjelmapalveluita pilvin pimein. Lähetkää porukalla lumikenkä- tai melontaretkelle tai selvittäkää, kuka on käppyrämailagolfin mestari! Huikkaa tarjouspyynnössä kiinnostuksestasi lisäohjelmaan niin ehdotamme teille erilaisia vaihtoehtoja.

SisälläUlkona

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Kikkapakka

Olemme ohjelmapalveluyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla Nuuksion metsistä aina Porvoon saaristomaisemiin asti. Vuonna 1999 perustetun yrityksemme reipas ja nuorekas opastiimi palvelee teitä Etelä-Suomen monissa kokous- ja tapahtumapaikoissa. Me saamme ihmiset hymyilemään ja rentoutumaan!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme