Kikkapakka - Finnywood: Luo oma elokuva - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-50Elokuvaelämys alk. 79€/hlö

Kikkapakka - Finnywood: Luo oma elokuva

Onko ryhmästäsi elokuvantekijöiksi?

Finnywood-iltamat ovat tiimityöskentelyä tähtien kanssa – ja tähtiä olette te kaikki!

Kikkapakan suositussa elokuvaelämyksessä ryhmät pääsevät suunnittelemaan ja näyttelemään omat elokuvansa. Tässä elämyksessä elokuvatuotannon makuun pääsee teistä jokainen!

Kaikki mestariteokset alkavat käsikirjoituksesta ja sen ryhmänne saakin tehdä ensimmäisenä, olkoot se sitten tuleva mainos tai seikkailuelokuva. Ryhmän tehtäviin kuuluu myös määritellä ohjaaja, puvustaja, kuvaajat sekä näyttelijät. Tai ehkä jonkun on tehtävä ääniefektit? Ryhmäjako on vapaa, vain lopputulos lasketaan!

Luonnollisesti filmi on saatava purkkiin ja näyttelijöiden tehtävä elämänsä rooli.

Aika on toki kortilla ja se vasta saakin luovuuden pursuamaan. Kun otot ovat valmiit, tuottaja pääsee leikkaamaan pätkiä ja tekemään niistä lopulliset versiot. Kuten suuren maailman meininkiin kuuluu, tuottajan hoidamme puolestanne, jolloin te itse starat pääsette valmistautumaan suuren ensi-iltaan!

Valmiista elokuvista päästään nauttimaan yhdessä ja palkinnot jaetaan totta kai Kikkapakan omassa Oscar-gaalassa. Huolellisella tiimityöskentelyllä syntyy elokuva, jota kelpaa illalla katsella! Finnywood-iltamat sopivatkin loistavasti esimerkiksi yritysten virkistyspäivien ohjelmaksi, polttareihin tai muiden tilaisuuksien kylkeen.

Finnywood-iltamat järjestetään teidän toivomassa kohteessa, voit pyytää myös meiltä vinkkejä sopivan paikan valintaan.

Lähetä tarjouspyyntö ja laitetaan elokuvaprojektinne vireille!

Yhteystiedot

Hevoshaantie 13 H 3, 01200 Vantaa

Kikkapakka myyntipalvelu

040 570 1742
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Elokuvaelämys alk. 79€/hlö

Ohjelman kesto on 2-3 tuntia. Tarkemmat hinnat määräytyvät ryhmän koon mukaan:

  • 1-12 hlö ryhmä yht. 940€
  • 13-24 hlö ryhmä 79€/hlö
  • 25-36 hlö ryhmä 76€/hlö
  • 37+ hlö ryhmä 73€/hlö

Lisäpalvelut

Kun kerran pääsitte jo ainutlaatuisen tekemisen makuun, miksette lisäisi muutamaa muutakin aktiviteettia ohjelmantäyteiseen päiväänne? Ja mikä parasta, teidän ei tarvitse kikkailla yhtään mitään!

Kikkapakalta löytyy ohjelmapalveluita pilvin pimein. Lähetkää porukalla lumikenkä- tai melontaretkelle tai selvittäkää, kuka on käppyrämailagolfin mestari! Huikkaa tarjouspyynnössä kiinnostuksestasi lisäohjelmaan niin ehdotamme teille erilaisia vaihtoehtoja.

SisälläUlkona

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Kikkapakka

Olemme ohjelmapalveluyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla Nuuksion metsistä aina Porvoon saaristomaisemiin asti. Vuonna 1999 perustetun yrityksemme reipas ja nuorekas opastiimi palvelee teitä Etelä-Suomen monissa kokous- ja tapahtumapaikoissa. Me saamme ihmiset hymyilemään ja rentoutumaan!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme