Koiviston Huvila - Pieni sauna - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-8Saunavuokra alk. 750€

Koiviston Huvila - Pieni sauna

Vasta tai vihta – väliäkös sillä, kun se haetaan saunan pihalta koivupuusta.

Pienempi saunamme on moderni ja valoisa saunatila, jossa löylyistä nauttii 8 henkilöä. Alueelta löytyy myös isompi, jopa 20 henkilölle sopiva sauna, jonka yhteydessä pientä saunaa lähtökohtaisesti vuokrataan. Mikäli sana on kirinyt yli ydinporukkanne ja saunakärpänen on puraissut useampaakin tuttavaa, voitte varata käyttöönne molemmat saunat! 

Huvilan pienempi saunamme mahdollistaa mieleenpainuvien tilaisuuksien järjestämisen Sahajärven upeissa maisemissa. Upeassa ja rauhallisessa luonnossa, modernin saunan lauteilla arjesta irtautuminen on lähes naurettavan helppoa!  

Tarjoilut 

Kurnivat vatsat huutavat saunan jälkeen täyttäjäänsä. Tilausravintolana toimivassa huvilassamme asiakkaat saavat aina keskittyä olennaiseen ja jättää maukkaiden luomusten valmistuksen kokeillemme – annoksemme ovat valmistettu parhaista raaka-aineista, huvila-alueen värikkään historian innoittamina! 

Pyyhkeet, pefletit, saunajuomat, vihdat, vastat, saunakiulu ja kauha… Järvi, kunnon löylyt sekä maistuvat saunan jälkeiset tarjoilut. Näistä on täydellinen vierailu tehty! 

Yhteystiedot

Hankalahdentie 34, 02820 Espoo

Koiviston Huvila myyntipalvelu

020 762 4865
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Saunavuokra alk. 750€

Pieni sauna on lähtökohtaisesti varattavissa ainoastaan Ison saunan lisänä, mutta lähetä rohkeasti tarjouspyyntö ja kerro lisää tilaisuutenne luonteesta niin järjestetään juuri teille soveltuva kokonaisuus!

Lisäpalvelut

RavintolaA-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänAstiastoÄänentoistoTV / ValkokangasBuffetHyvinvointiSaunaSisälläUlkonaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Pikkujoulut
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Lisää samalta tarjoajalta