Tekniska - Takkakabinetti - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Tekniska - Takkakabinetti

Helsingin ytimessä sijaitsevan Tekniskan viihtyisä Takkakabinetti taipuu pidoista palavereihin!

Takkakabinetti on nimensä mukaisesti tunnelmallinen tila, jonka keskiössä on upea, vaaleapohjainen takka. Tila sopii mainiosti monenlaiseen käyttöön: niin kokous- kuin juhlakäyttöön. Täysin pintaremontoitu tila tarjoaa viihtyisän nautiskelukeitaan, jossa juhlit intiimejä perhejuhlia tai järjestät yrityksesi tiimiytymispäivän.

Takkakabinetin rauhallisessa miljöössä onkin vietetty monenlaisia yksityistilaisuuksia: syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia, ristiäisiä ja muita perhejuhlia, yritysjuhlia, kokouksia, pikkujouluja sekä virkistyspäiviä. Takkakabinettiin mahtuu juhlimaan 30 henkeä seisten ja istuen 20 henkeä.

Takkakabinetti on varma valinta, kun kaipaat juhlatilalta ainutlaatuista tunnelmaa. Koristeita, pöytäjärjestystä sekä valoja muuttamalla tilaan saadaan luotua toivomasi teema ja fiilis.

Ehkä tiedossa on intiimi illallisjuhla? Hämärretään valoja ja lisätään kynttilöitä niin saamme luotua tunnelmallisen illallisen. Meiltä saat myös täyden palvelun catering-palvelut. Kerro meille, mitä haluatte ja ammattitaitoiset kokkimme toteuttavat toiveenne.

Tekniskan tilojen keskeinen sijainti mahdollistaa helpon ja vaivattoman liikkumisen, meille on helppo saapua läheltä ja kaukaa.

Tilan tiedot ja varustelu

  • Koko 40 m²
  • Näyttö ja etäkokousmahdollisuus
  • Uusittu äänentoisto
  • Langaton verkkoyhteys
  • Tilat pintaremontoitu syksyllä 2022
  • Laadukkaat catering-palvelut samasta paikkaa, kaikki tarjoilut toteutetaan toiveiden mukaan (tilaan ei ole mahdollista tuoda omia ruokia/juomia)

Tilan kapasiteetti

  • Tilaan mahtuu seisten 30 henkilöä
  • Luokkamuoto 20 henkilöä
  • Teatterikatsomo 30 henkilöä
  • Suorakaide 24 henkilöä

Yhteystiedot

Eerikinkatu 2, 00100 Helsinki

Tekniska myyntipalvelu

020 799 4082
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --

Lisäpalvelut

Food&Events Tapahtumaravintolat tarjoavat tämän tilan catering-palvelut. Alamme huippuosaajat pitävät huolen siitä, että ravintolapalvelut ovat aina loppuun asti hiottuja. Ne myös räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi.

Sisällytämme tarjoukseen kaikki tapahtumaan tarvittavan: pöytäliinat, servietit, astiat, ruoat ja juomat sekä henkilökunnan.

RavintolaA-oikeudetCateringVarattavissa myöhäänAstiastoÄänentoistoEsteettömyysTV / ValkokangasHenkilökuntaWifi

3D-esittely

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Lisää samalta tarjoajalta