Bastion Bistro - Takkakabinetti ja sauna - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-16Tilavuokra alk. 100€

Bastion Bistro - Takkakabinetti ja sauna

Tuplasti lämmintä tunnelmaa!

Saunan lauteilla ja takkatulen ääressä järjestät virkistystilaisuudet, saunaillat ja rennot juhlat upeassa miljöössä. 

Bastion Bistron saunaosastolle tuot mukanasi juuri sen parhaan porukan! Saunaosastomme koostuu Takkakabinetista, erillisestä pukuhuoneesta ja tietysti itse saunasta. Takkakabinetista löytyy yksi suuri pöytä 12 henkilölle ja saunan lauteilla loikoilee kerrallaan 6 henkilöä.  

Vaikka mieli jo onkin rentouttavissa löylyissä, ennen lauteille astumista askeleet kannattaa suunnata Takkakabinetin juomakaapille, josta nappaatte saunajuomat mukaanne! Saunaa ennen, sen jälkeen, ja miksei vaikka välissäkin, rentoudutte kabinetin sohvalla, laskette saunajuomanne sohvapöydälle ja annatte ikkunoista tulvivan raittiin ilman ja meren tuoksun vallata kehonne.  

Saunan jälkeen vatsan täyttää Bistrosta tilattu herkullinen menu, jonka nautitte Takkakabinetin pöytään kokoontuen. Ruokalevolle suunnataan lopulta takkatulen ääreen, jossa jaetaan parhaimmat tarinat ja kiinnostavimmat kuulumiset. Ilta kruunataan laulamalla jokaisen lempibiisi kabinetin karaokessa!  

Onnistuimmeko kuvailemaan unelmien saunailtasi?

Varaa käyttöösi pelkkä kabinetti!

Mikäli sauna ei ole teidän juttunne, kabinettimme on mahdollista varata myös ilman saunaa. Takkakabinetti sopii hyvin myös rennompiin kokouksiin tai vaikka tiimin ideointipäivään! Tilan kokoustekniikkaan kuuluu datanäyttö HDMI-liitännällä sekä tarvittaessa langaton kaiutin sekä 2 fläppitaulua.

Yhteystiedot

Suomenlinna C8, 00190 Helsinki

Bastion Bistro myyntipalvelu

040 179 9890
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 100€

Tilavuokra 100 €/2h

  • Arkisin klo 08.00 – 20.00
  • Lisätunnit 50 €/h
Lisätietoja

Saunatilamme on mahdollista vuokrata ainoastaan Takkakabinetin yhteyteen. Takkakabinetin tilavuokra alkaen 75 €/tunti. Saunatilat ovat osa ravintolamme anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen on kiellettyä. Kysy tarjouspyynnössä myös erilaisista kokouspaketeista!

Lisäpalvelut

Tuo vieraasi paikalle yksityisellä kuljetuksella ja nauttikaa yhdessä valmiiksi järjestetystä tapahtumasta! Mikäli olet järjestämässä tilaisuutta työporukallesi, miksi et piristäisi henkilökuntaasi hauskalla ohjelmalla? Bravuureitamme ovat niin murhamysteeri- tai salakapakkaillallinen, laulavien tarjoilijoiden yllättävä esiintyminen, taikashow kuin Suuriruhtinattaren päivällinen venäläisen keittiön kuuluisimmista herkuista nauttien.

  • Kuljetuspalvelut
  • Musiikki- ja valokuvauspalvelu
  • Ohjelmapalvelut  
A-oikeudetCateringTerassi/ParvekeAstiastoÄänentoistoEsteettömyysBuffetHenkilökuntaSaunaSisälläWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Kokoukset ja seminaarit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Lisää samalta tarjoajalta