Food & Camp Events - Catering - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Food & Camp Events - Catering

Catering-palvelut omaan tilaisuuteen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti – tarjoamme tarjoilut tapahtumiin huippuosaajiemme johdolla!

Etsitkö cateringin toteuttajaa juhliin, yritystilaisuuteen, asiakastapahtumaan, pikkujouluihin tai muuhun suurempaan yksityistilaisuuteen? Food&Events Catering pitää huolen siitä, että cateringpalvelut ovat aina loppuun asti hiottuja. Kokemuksemme lukemattomista tapahtumista kaikkine suunnitteluineen, järjestelyineen ja tarjoiluineen takaa sinulle leppoisan valmistautumisen h-hetkeen!

Food&Events Catering toteuttaa herkullisen cateringin kaikkiin yksityistilaisuuksiin. Meillä ei mene lusikat ja haarukat sekaisin tuhansienkaan vieraiden tapahtumissa – cateringit onnistuvat huoletta suurimpiinkin kattauksiin. Oli tarve sitten seminaarin lounastarjoiluille tai juhlavalla gaalaillalliselle, meiltä löytyy ainesosat ja avaimet onneen!

Yhteystiedot

Useampi sijainti Etelä-Suomessa

Food&Events myyntipalvelu

020 762 4865
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tarjoilut alk. --

Lisäpalvelut

Kokous-, juhla ja tapahtumatilat

Meiltä vuokraat myös helposti tilan tapahtumallesi. Viihtyisät, omaleimaiset ja ainutlaatuiset ravintolamme sopivat erinomaisesti erilaisten kokousten, juhlien, häiden, syntymäpäivien ja miltei minkä vain tilaisuuden järjestämiseen. Miltä kuulostaisi vaikkapa upealla merinäköalalla oleva Mestaritalli Töölössä, Tanssin talolla sijaitseva tunnelmallinen Traba tai Helsingin ytimessä sijaitsevat, monipuoliset Tekniska-salin tilat

Varaa siis myös tila, mikäli sellainen vielä uupuu. Kaikki varattavat tilamme löydät täältä .

A-oikeudetCateringVarattavissa myöhäänAstiastoFood TruckCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluSomistus

Video

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Lisää samalta tarjoajalta