Food&Events - Catering - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Food&Events - Catering

Tarjoilut tapahtumiin huippuosaajien johdolla

Etsitkö cateringin toteuttajaa juhliin, yritystilaisuuteen, asiakastapahtumaan, pikkujouluihin tai muuhun suurempaan yksityistilaisuuteen? Food&Events pitää huolen siitä, että cateringpalvelut ovat aina loppuun asti hiottuja. Kokemuksemme lukemattomista tapahtumista kaikkine suunnitteluineen, järjestelyineen ja tarjoiluineen takaa sinulle leppoisan valmistautumisen h-hetkeen!

Cateringpalvelut omaan tilaisuuteen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti

Food&Events toteuttaa herkullisen cateringin kaikkiin yksityistilaisuuksiin. Meillä ei mene lusikat ja haarukat sekaisin tuhansienkaan vieraiden tapahtumissa – cateringit onnistuvat huoletta suurimpiinkin kattauksiin. Oli tarve sitten seminaarin lounastarjoiluille tai juhlavalla gaalaillalliselle, meiltä löytyy ainesosat ja avaimet onneen!

Yhteystiedot

Useampi sijainti Etelä-Suomessa

Food&Events myyntipalvelu

020 762 4865
Näytä numero

Hinnat

Tarjoilut alk. --

Lisäpalvelut

Kokous-, juhla ja tapahtumatilat

Viihtyisät, omaleimaiset ja ainutlaatuiset ravintolamme sopivat erinomaisesti erilaisten kokousten, juhlien, häiden, syntymäpäivien ja miltei minkä vain tilaisuuden järjestämiseen. Miltä kuulostaisi vaikkapa perinteikäs Mestaritalli, moderni Ravintola t(raba) tai monenlaisiin tilaisuuksiin taipuva Tekniska-sali? Varaa myös tila, mikäli sellainen vielä uupuu!

A-oikeudetAstiastoCateringCocktailFood TruckHenkilökuntaPöytiintarjoiluSomistusVarattavissa myöhään

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Lisää samalta tarjoajalta

Food&Events – Tapahtumasta tarinaksi

Upeita hetkiä, ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua sekä maittavaa ruokaa ja juotavaa – näitä kaikkia löytyy Food&Eventsin kattauksesta. Tarjoamme unohtumattomia elämyksiä catering- ja tapahtumapalveluiden muodossa kaiken kokoisiin yksityistilaisuuksiin.

Tutustu yritykseen