Tanssin talo - Ravintola (t)raba Kaapelitehdas - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-60Juhlamenu alk. 64€/hlö

Tanssin talo - Ravintola (t)raba

Karkelot, kestit tai korkeatasoiset kekkerit Kaapelitehtaan kainalossa

Ravintola (t)raba on Tanssin talon yhteydessä sijaitseva bistroravintola, jonka makumaailma huokuu luovuuden hurmosta ja saa inspiraationsa New Yorkin italialais-amerikkalaisesta keittiöstä.

Rento bistroravintola palvelee lounaan ja Tanssin talolla järjestettävien esitysten puitteissa, mutta aukioloaikojen ulkopuolella on sinun vuorosi testata, miten tila taipuu tapahtumaasi. (Juonipaljastus: hyvin!) Ravintola toivottaa tervetulleeksi muun muassa pikkujoulut, henkilöstöjuhlat, syntymäpäivät, asiakastilaisuudet ja muut yritystapahtumat.

Valitse cocktailkutsut tai koko setti

Seurustellaanko vapaasti kuoharin ja cocktailpalojen äärellä? Vai istahdetaanko nauttimaan hetkestä pöytiin tarjoillun juhlaillallisen merkeissä? Ravintola (t)raba taitaa maukkaat perinteet sekä viimeisimmät trendit. Kerro vain toiveesi tarjoiluiden suhteen!

Tilan kapasiteetti

  • Istumapaikat 60 henkilölle

P.S. Jos et vielä miettinyt, mistä ravintolan nimi tulee – ravintola on saanut nimensä sen näyttävästä betoniportaikosta, joka on Stadin slangiksi traba tai raba.

Yhteystiedot

Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki

Tanssin talo myyntipalvelu

041 731 6911
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Juhlamenu alk. 64€/hlö

Lisäpalvelut

A-oikeudetCateringEsteettömyysHenkilökuntaPöytiintarjoiluRavintolaVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Lisää samalta tarjoajalta

Tanssin talo

Vuonna 2022 avattu Tanssin talo tarjoaa hulppeat puitteet erikokoisille tapahtumille ja tilaisuuksille. Talo käsittää näyttävän uudisrakennuksen sekä vanhoihin Kaapelitalon tehdasosiin peruskorjattuja tiloja. Laadukkaat ja modernit tila- ja tekniikkapalvelut tarjoavat mahdollisuuden järjestää monipuolisia räätälöityjä tapahtumia.

Tutustu tapahtumapaikkaan