Kaarle XII - Yläkerta - Tila vuosisadan bileisiin - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-300Tilavuokra alk. --,--€

Kaarle XII - Yläkerta

Nyt on tilaisuutesi järjestää vuosisadan bileet!

Joskus perinteiset juhlat ja tilaisuudet tuntuvat tylsiltä ja haluaisit räjäyttää pankin oikein kunnolla. Kun kaipaat jotain erilaista ja näyttävää, varaa käyttöösi Kallen yläkerta!

Oli kyse sitten synttäreistä, valmistujaisista, pikkujouluista tai vaikka vain päivästä, jolloin kissa sai nimen, on Kaarle XII:ssa mahdollista järjestää erilaisia tilaisuuksia, eri kokoisille seurueille, erilaisissa miljöissä.

Olipa tarvetta sitten trubaduurille tai puhallinorkesterille, cocktail-palalle tai sialle vartaassa, lähes kaikki on järjestettävissä tilaajan toiveiden mukaan. Monsteriautoihin ja hevosiin suhtaudumme tietyin varauksin.

Tilojen kapasiteetti

Isolla joukolla sisään? Legendaarisen Kaarle XII Yläkerran voi jaotella kolmeen osioon tilaisuuden teeman tai erityisvaatimusten mukaan. Hulppeat puitteet pitävät huolen vaativammastakin juhlijasta! Yläkerrassa järjestät kokonaisuudessaan noin 300 henkilön tilaisuudet. Jos tilaisuudessa on tarkoitus jorata, kannattaa valita yli 100 henkilön tapahtumiin erinomaisesti sopiva Bar 5. Bar 4 on puolestaan ideaali 40-60 henkilön tilaisuuksiin.

  • Yläkerta kokonaisuudessaan 300 henkilöä
  • Bar 5 yli 100 henkilöä tilaisuuksiin
  • Bar 4 40–60 henkilön tilaisuuksiin

Unelmoitko siitä, että voisit joskus varata yksityiskäyttöösi koko monikerroksisen ravintolan ja yökerhon aivan Helsingin ydinkeskustasta? Kallessa onnistuu sekin! Maanantaista keskiviikkoon voit varata koko yläkerran tai vaikka koko talon käyttöösi, mikäli juhlasi sitä edellyttävät. Torstaisin ja viikonloppuisin baarit avataan myös muille asiakkaillemme, joten yksityistilaisuutesi voi tilasta riippuen kestää aina klo 22.30 asti.

Yhteystiedot

Kasarmikatu 40, 00130 Helsinki

Restel myyntipalvelu

020 749 8140
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --,--€

Minimihenkilömäärä yksityis- ja yritystilaisuuksissa on 30 henkilöä.

Lisäpalvelut

RavintolaA-oikeudetCateringVarattavissa myöhäänÄänentoistoTV / ValkokangasBuffetCocktailHenkilökuntaSisällä

3D-esittely

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Lisää samalta tarjoajalta