Megazone Helsinki - Laserpeli Salmisaari - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-50Laserpelit alk. 11€/hlö

Megazone Helsinki - Laserpeli

Mars, taisteluasemiin!

Vapaapäivä, synttärit tai virkistyspäivä, eikä mitään tekemistä? Nimikin jo sen kertoo – Megazonesta ei menoa tai meininkiä puutu! 

Megazone tarjoaa elämyksiä kaikille seikkailunhaluisille ja peliareenalla sinua odottaa todellinen tunteiden kirjo. Tätä jännittävää laserpeliä pelataan hämärästi valaistulla areenalla, jossa pelaajat pukevat ylleen huipputeknologialla varustetut peliliivit ja saavat käyttöönsä vaarattomat mutta realistiset laseraseet – pelaajat keräävät pisteitä joukkueelleen ampumalla vastustajien liivejä sekä tuhoamalla heidän tukikohtansa. 

Nappaa ase kainaloon ja pelasta maailma vihollisen käsistä!

Tämä joukkuepeli saa adrenaliinin virtaamaan ja toimii loistavasti pienenä irtiottona arjesta täysin toisenlaiseen maailmaan. Suuntaa meille yhdessä ystävien, perheen tai työporukan kanssa – Megazone ei jätä ketään kylmäksi, ei lapsia eikä aikuisiakaan! 

Avaimet tämän taistelun voittoon ovat käsissäsi, kun toimit yhdessä joukkueesi kanssa, pysyt valppaana ja pyrit olemaan yhden askeleen vastustajaasi edellä. Megazonessa koet ainutlaatuisia hetkiä, onnistumisen tunteita ja saat todellisen kokemuksen tiimityön voimasta, hauskuutta unohtamatta.

Salmisaari tarjoaa päivän täydeltä tekemistä!

Salmisaaren liikuntakeskus tarjoaa Megazonen lisäksi muun muassa seikkailuminigolfia, seinäkiipeilyä ja pakohuonepelejä, joilla huipennat hauskan päivän! 

Yhteystiedot

Energiakatu 3, 00180 Helsinki Salmisaaren Liikuntakeskus

Megazone Helsinki myyntipalvelu

050 595 4094
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Laserpelit alk. 11€/hlö

Laserpelit alk. 11€/hlö

Lisäpalvelut

Megahauskaa kokonaisuutta vailla?

Meillä järjestät myös vauhdikkaat syntymäpäiväjuhlat, polttarit, luokkaretket tai virkistyspäivät. Ryhmille suunniteltujen pakettiemme avulla tilaisuuksien järjestäminen onnistuu silmänräpäyksessä – hauskuus ja hyvä mieli ovat nopeasti taattuja! 

Ei yhtä ilman kahta! Tuplaa elämys ja varaa peräkkäiset pelit Megazoneen ja Prison Island -vankilaseikkailuun. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Aikuisten keskenAktiviteetitEsteettömyysFarkut jalassaHiki pintaanKaikenikäisilleLapsilleLapsilleLiikunnallinenOmat juomatOmat ruoatPakettiratkaisutSaunaSisälläTalviaktiviteettiTarjoilutTiimityöTilausaktiviteetitTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Tuplasti hupia!

Megazone

Megazone on hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikää ja kuntoa katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Ensimmäinen Megazone-laserpeliareena avattiin Suomeen jo vuonna 1993.

Lue lisää
UKK

Kenelle Megazone sopii?

Megazone sopii lähtökohtaisesti kaikille 7-99 vuotiaille! Myös nuoremmat pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan vanhempiensa tai sisarustensa kanssa.

Voiko raskaana oleva osallistua Megazoneen?

Kuinka monta pelaajaa Megazoneen mahtuu kerralla?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme