Megazone Vantaa Flamingo lasersota - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
2-50Laserpelit alk. 11€/hlö

Megazone Vantaa - Laserpeli

Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta! 

Megazonessa koet ainutlaatuisia hetkiä, onnistumisen iloa ja saat todellisen kokemuksen tiimityön voimasta. Menoa, meininkiä ja mielettömiä efektejä – liikuntaa unohtamatta! Megazone tarjoaa elämyksiä kaikille seikkailunhaluisille ja peliareenalla sinua odottaa todellinen tunteiden kirjo. 

Nappaa ase kainaloon ja pelasta maailma vihollisen käsistä!

Tätä jännittävää laserpeliä pelataan hämärästi valaistulla areenalla, jossa pelaajat pukevat ylleen huipputeknologialla varustetut peliliivit ja saavat käyttöönsä vaarattomat mutta realistiset laseraseet – pelaajat keräävät pisteitä joukkueelleen ampumalla vastustajien liivejä sekä tuhoamalla heidän tukikohtansa. 

Tämä joukkuepeli saa adrenaliinin virtaamaan ja toimii keinona paeta arkea täysin toisenlaiseen todellisuuteen. Avaimet tämän taistelun voittoon ovat käsissäsi, kun toimit yhdessä joukkueesi kanssa, pysyt valppaana ja pyrit olemaan yhden askeleen vastustajaasi edellä. Päihitä vastustajat joukkueesi yhteisellä hyökkäyssuunnitelmalla ja tunne, kuinka voitonriemu valtaa kehosi. 

Tuplasti hupia!

Vantaan Megazonessa, Viihdekeskus Flamingon yhteydessä, sinulla on mahdollisuus tuplata hauskuus ja varata peräkkäiset pelit Megazoneen ja Prison Island -vankilaseikkailuun. Meillä järjestät myös hauskat ja vauhdikkaat syntymäpäiväjuhlat, polttarit tai virkistyspäivät! 

Tätä henkeäsalpaavaa taistelua et halua jättää välistä! 

Yhteystiedot

Tasetie 8, Viihdekeskus Flamingo 3. krs, 01510 Vantaa

Megazone Vantaa myyntipalvelu

050 573 0805
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Laserpelit alk. 11€/hlö

Laserpelit alk. 11€/hlö

Lisäpalvelut

Yksityistilat ja tarjoilut

Suunnittelet sitten unohtumatonta syntymäpäivää, hauskaa polttaritekemistä tai mukaansatempaavaa virkistyspäivää, Megazone on nappivalinta! Valmiiksi suunniteltujen pakettiemme avulla tilaisuuksien järjestäminen onnistuu helposti. Räätälöimme halutessasi myös juuri tilaisuutenne näköisen kokonaisuuden. 

Kaipaatko twistiä jo arkisilta tuntuviin kokouksiin? Kabinetistamme löydät kokousvälineet sekä sohvanurkkauksen rennompaan oleskeluun. Lisäksi yksityisessä tilassamme ruoka- ja juomatarjoiluista nauttii jopa 30 henkilöä. Tilaa siis ennakkoon koko porukalle maistuvat ruoat ja vietä mahtava kokouspäivä työnteon parissa, laserpelillä maustettuna! 

CateringEsteettömyysHyvinvointiSisällä

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Megazone

Megazone on hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikää ja kuntoa katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Ensimmäinen Megazone-laserpeliareena avattiin Suomeen jo vuonna 1993.

Tutustu yritykseen
UKK

Sopiiko pelaaminen lapsille?

Kyllä sopii! Suositusikärajamme on n. 7 vuotta, mutta pienemmätkin, jopa 3-vuotiaat, voivat pelata vanhemman ohjauksessa. Megazone on liikunnallinen seikkailupeli, joka on hyväksi lapsen kehitykselle.

Voinko osallistua peliin pyörätuolilla?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme