Prison Island Helsinki Salmisaari pakohuone - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
2-88Vankilaseikkailu alk. 20 €/hlö

Prison Island Helsinki

Synttärit, virkistyspäivät, pikkujoulut, kauden päättäjäiset tai polttarit? Selliin voi päätyä mistä syystä tahansa.

Luulisi, että aika kalterien takana käy todella pitkäksi, mutta tämä vankila ei olekaan aivan tavallinen – tämä vankila on yhtä seikkailua! Muurien sisällä tiimityön voimaa mitataan, kun haastat itsesi ja ryhmäsi ratkomaan nokkeluutta ja ketteryyttä vaativia sellien saloja. Pienissä tiimeissä ratkottavat pulmat laittavat taitonne äärimmäiselle koetukselle toinen toistaan haastavampien tehtävien parissa. 

Helsingin Prison Islandissa on 28 selliä täynnä arvoituksia – ja mahdollisuuksia uusiin oivalluksiin! Erilaiset tehtävät ja pulmat viihdyttävät niin nuorempia kuin vanhempiakin seikkailijoita. Vankilaelämys on kiinnostavaa ja mukaansatempaavaa puuhaa lähes kaiken ikäisille. 

Oletteko valmiina nauttimaan ajastanne seikkailun vankeina? 

Sellikamujen kanssa koetaan elämää mullistavia hetkiä! Prison Islandissa kasvatetaan yhteishenkeä, kehitetään tiimityöskentelytaitoja ja onnistutaan yhdessä. Mukaan et tarvitse kuin rennot vaatteet sekä avaran mielen ja hauska seikkailu voi alkaa! 

Yhteystiedot

Energiakatu 3, 00180 Helsinki

Prison Island myyntipalvelu

050 596 5017
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Vankilaseikkailu alk. 20 €/hlö

Vankilaseikkailu alk. 20 €/hlö

Lisäpalvelut

Pulmien ratkomisesta väsyneet aivot kaipaavat kipeästi herkullista syötävää. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä Prison Island sijaitsee samoissa tiloissa Big House Café & Barin kanssa! Big House tarjoilee kahvit, tuoreet vitriinituotteet, burgerit, pizzat ja tilauksesta myös ruokailut aamiaisista illallisiin isoillekin ryhmille. Viihtyisässä kahvilassamme on lähes 100 asiakaspaikkaa, ja mikä parasta: teemme kaikki tarjoilut itse omassa keittiössämme tuoreista raaka-aineista.

Tiedustele tarjouspyynnössä myös mahdollisuuksista yksityistilojen ja kokouskabinetin käyttöön!

LapsilleAikuisten keskenKaikenikäisilleA-oikeudetLiikunnallinenTarjoilutLapsilleFarkut jalassaTiimityöTalviaktiviteettiLeikkisäAktiviteetitRavintolaSisälläWifiHiki pintaan

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Tuplasti hupia!

Prison Island

Prison Island on vankilaympäristöön sijoittuva seikkailu, jossa ratkotaan tiimityöskentelyn avulla nokkeluutta ja ketteryyttä vaativia haasteita. Vankilaseikkailussa hauskanpidon lisäksi punnitaan tiimin yhteistyökyky ja oivaltamisen taito. Prison Island loistava ja toimiva ohjelmanumero, josta varmasti puhutaan pitkään!

Lue lisää
UKK

Onko Prison Island samanlainen kuin Escape Room tai pakohuone?

Ei ole. Prison Islandissa on suuri 'vankila-alue', jossa on erilaisia teknisiä, taktisia ja fyysisiä taitoja vaativia sellejä.

Kärsin ahtaan paikan kammosta, sopiiko Prison Island minulle?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme