Prison Island Vantaa - Happens

Prison Island Vantaa

Tasetie 8, 01510 Vantaa, Viihdekeskus Flamingo

6-40Vankilaseikkailu alk. 25 €/hlö

Prison Island Vantaa

Oletko koskaan ajatellut, että kalterien takana voisi viihtyä?

Prison Island on vankila yhtä seikkailua! Synttärit, virkistyspäivät, pikkujoulut, kauden päättäjäiset tai polttarit? Selliin voi päätyä mistä syystä tahansa.

Muurien sisällä tiimityön voimaa mitataan, kun haastat itsesi ja ryhmäsi ratkomaan nokkeluutta ja ketteryyttä vaativia sellien saloja. Pienissä tiimeissä ratkottavat pulmat laittavat taitonne äärimmäiselle koetukselle toinen toistaan haastavampien tehtävien parissa. 

Vantaan Prison Island koostuu erilaisista selleistä täynnä arvoituksia – ja mahdollisuuksista uusiin oivalluksiin! Aivotyötä ja näppäryyttä vaativat tehtävät ja pulmat viihdyttävät niin nuorempia kuin vanhempiakin seikkailijoita. Vankilaelämys on kiinnostavaa ja mukaansatempaavaa puuhaa lähes kaiken ikäisille. 

Sellikamujen kanssa koetaan elämää mullistavia hetkiä! Prison Islandissa kasvatetaan yhteishenkeä, kehitetään tiimityöskentelytaitoja ja onnistutaan yhdessä. Mukaan et tarvitse kuin rennot vaatteet sekä avaran mielen ja hauska seikkailu voi alkaa! 

Oletteko valmiina nauttimaan ajastanne seikkailun vankeina? 

Yhteystiedot

Tasetie 8, 01510 Vantaa, Viihdekeskus Flamingo

Prison Island myyntipalvelu

050 596 5007
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Vankilaseikkailu alk. 25 €/hlö

Esimerkkihintoja

  • 90 minuutin vankilaseikkailu 25 €/hlö
  • Tutkintavankeus – 60 minuutin yksityinen vankilaseikkailu 895 €
  • Vankilasynttärit alk. 28,50 €/hlö

Lisäpalvelut

Pulmien ratkomisesta väsyneet aivot kaipaavat kipeästi herkullista syötävää ja uupunut keho hetken aikaa rentoutua. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä Prison Islandista voit varata elämyksen lisäksi erilaisia paketteja, joihin on mahdollista yhdistää esimerkiksi illallinen yksityistiloissa.

Ettekö malta pysyä paikallanne? Viihdekeskus Flamingossa voitte tuplata, triplata tai moninkertaistaa hauskanpidon! Autamme mielellämme suunnittelmaan ohjelmakokonaisuuden, jossa yhdistyvät Flamingon erilaiset elämys- ja virkistyspalvelut. Miltä kuulostaisi vaikkapa laserpeli Megazonessa?

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Tuplasti hupia!

Tapahtumat

Prison Island

Prison Island on vankilaympäristöön sijoittuva seikkailu, jossa ratkotaan tiimityöskentelyn avulla nokkeluutta ja ketteryyttä vaativia haasteita. Vankilaseikkailussa hauskanpidon lisäksi punnitaan tiimin yhteistyökyky ja oivaltamisen taito. Prison Island loistava ja toimiva ohjelmanumero, josta varmasti puhutaan pitkään!

Tutustu yritykseen
UKK

Onko Prison Island samanlainen kuin Escape Room tai pakohuone?

Ei ole. Prison Islandissa on suuri 'vankila-alue', jossa on erilaisia teknisiä, taktisia ja fyysisiä taitoja vaativia sellejä.

Kärsin ahtaan paikan kammosta, sopiiko Prison Island minulle?

tarjousVankilaseikkailu alk. 25 €/hlö
Katso tarjoustiedot