Kytäjä - Villa Jerusalem - Majoitus, kokous & sauna - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-10Kahden päivän vuokra alk. 1200€

Kytäjä - Villa Jerusalem

Jerusalemin kaupungissa on kiviä kaikissa vivahteissa, Villa Jerusalemissa taas kukoistavat modernit ratkaisut ja suomalaista designia henkivä eleganssi. Toinen löytyy läheltä, ja toinen hieman kauempaa...

Tervetuloa Villa Jerusalemiin!

Alun perin 1900-luvun alussa rakennetun Villa Jerusalemin nykyaikainen tyyli sulautuu saumattomasti yhteen rakennuksen ja alueen arvokkaan historian kanssa. Tämän näyttävän, jälleenrakennetun huvilan vuokraat helposti sekä lyhyisiin majoituksiin että pidempiaikaiseen asumiseen, mutta kyllä meillä upeat juhlat ja tapahtumatkin järjestetään! Tila onkin oiva valinta niin valmistujaisiin, kokouksiin kuin kick-offeihinkin. 

Tilojen varustelu ja kapasiteetti 

Meillä olet kuin kotonasi! Villa Jerusalemista löydät neljä valoisaa ja tilavaa makuuhuonetta omilla ylellisillä kylpyhuoneilla. Rakennuksen isosta ruokailu- ja yhteistilasta aukeaa kaunis näkymä Kytäjärvelle ja pihapiiriin kuuluu myös oma rantasauna oleskelutiloineen ja aurinkoterasseineen. 

Saunojille ja uimareille löydätte vuokraan sisältyvät pyyhkeet ja yöpyjät nauttivat valmiiksi pedatuista sängyistä. Et siis sittenkään ole aivan kuin kotonasi, sillä kaikki on valmiina! Käytössänne ovat mm. 

  • TV, Wi-Fi 
  • Astiasto 
  • Keittiö 

Villassa on makuutilat kahdeksalle henkilölle, minkä lisäksi saunarakennuksesta löytyy vuodesohva kahdelle henkilölle. Tiloihimme voi tuoda omat ruoat ja juomat, ja Villan keittiössä loihdittekin herkulliset tarjoilut, joita siirrytään nautiskelemaan ruokapöydän ääreen, raikkaaseen ulkoilmaan tai isolle sohvalle vaikkapa leffaillan merkeissä. 

  • Villassa on istumapaikkoja 8-10 henkilölle 

Yhteystiedot

Kytäjän Kartanontie 88, 05720 Hyvinkää

Kytäjä myyntipalvelu

040 044 9889
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kahden päivän vuokra alk. 1200€

2 vrk vuokra arkipäivinä

  • kesä-elokuu 1400 €
  • syys-toukokuu 1200 €

Viikonloppuvuokra (pe-su)

  • kesä-elokuu 1700 €
  • syys-toukokuu 1500 €

Jos haluat vuokrata kohteen viikoksi (tai enemmän), kerro siitä meille tarjouspyynnössä!

 

Lisäpalvelut

Omat juomatCateringOmat ruoatTerassi/ParvekeAstiastoTV / ValkokangasMajoitusSaunaSisälläWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Kytäjä

Kytäjä sijaitsee 15 kilometrin päässä Hyvinkäältä ja noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Upea Kartanon Talli, restauroitu rantasauna Huvitus vai tyylikäs Villa Jerusalem? Tarjoamme tilaisuudellenne uniikin ympäristön intiimistä kokouksista ikimuistoisiin hääjuhliin. Vieraile, viivy tai vietä koko elämä!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme