Pitopalvelu juhliin ja tapahtumiin - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Pitopalvelu

Anna pitopalvelun hoitaa juhlien tai tapahtuman herkut, tarjoilu sekä ylläpito ja keskity sinä nauttimaan! Oli kyseessä sitten rentoa naposteltavaa tai häämenu, saaristopöydän teemaa tai tapaksia? Löydät Happensin vaihtoehdoista varmasti sopivan pitopalvelun huolehtimaan siitä, että vieraasi pysyvät kylläisinä ja sinä voit nauttia olostasi hyvässä seurassa huoletta. Nyt vain valitsemaan sopivimmat pitopalvelut tapahtumaasi varten ja lähettämään ilmaista tarjouspyyntöä!
Happens pitopalvelu häät

Etsitko pitopalvelua Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa vai Tampereella?

Onnistuneen tapahtuman kruunaa tietenkin maistuva ruoka! Oletko joskus salaa hipsinyt nälkäisenä bileistä kotiin etuajassa grillin kautta? Löydä täydellinen pitopalvelu ja varmista, ettei omissa tapahtumissasi pääse koskaan käymään näin!

Luottamalla menun ammattilaisten käsiin voit itse keskittyä puhtaasti tapahtumasta nauttimiseen. Sen sijaan, että hyörit stressaten itse keittiössä puolet ajasta, pääset viihdyttämään vieraita ja rentoutumaan. Harmittaako edelleen juhlat, jossa pääruoka paloi pohjaan? Anna pitopalvelun hoitaa ja unohda pelkosi – ammattikokkien huolehtiessa ruokapuolesta herkut eivät voi kun onnistua!

Juhlien ankein vieras on epäilemättä nälkäkiukku. Askeettisen tarjoilupöydän ainoan sipsikulhon tyhjennyttyä tapahtumatilasta saattaa bongata kärttyisiä ja nälkäisiä juhlijoita, jotka vilkuilevat kärsimättöminä kelloaan. Onnistuneiden ja ikimuistoisten juhlien merkki? Hmm, tuskinpa. Vastaavat juhlat jäävät todennäköisesti mieleen korkeintaan negatiivisella tavalla. Pitopalvelut sen sijaan varmistavat pitkällä kokemuksella ja vankalla osaamisella, että ruoka ei pääse loppumaan kesken. Hyvä ruoka, parempi mieli – ja parhaat juhlat!

Ainutlaatuisia herkkuja ammattitaidolla

Yksi pitopalveluiden ehdottomia vahvuuksia on myös luovuus ja monipuolisuus. Kun reseptikirjat ammottavat tyhjyyttään ja omat bravuurit alkavat kyllästyttää, löytyy ammattilaisilta aina kekseliäisyyttä! Olisiko omassa kotikeittiössä syntynyt elegantti porocarpaccio piparjuurikastikkeella? Entäpä raikkaan hedelmäinen yuzu-matchakakku? Tai tapahtumapaikan pihalle kurvannut amerikkalaistyylinen foodtruck? Näissä juhlissa ei lihapullia ja muusia tai perinteistä mansikkatäytekakkua nähdä! Toki näillekin ikuisille klassikoille löytyy aina oma aikansa ja paikkansa. Innovatiivisia ratkaisuja testaillessa on parempi kuitenkin turvautua ammattilaisten puoleen, jos omat kokkaustaidot ovat ailahtelevaa sorttia.

Suunnittele täydelliset tarjoilut teemajuhliin

Täydellisen menun suunnittelu lähtee usein liikkeelle itse juhlien teemasta ja tarkoituksesta. Mikä sopisikaan paremmin häihin kuin klassikko-menu saaristolaisleipäsalaatilla ja savustetulla lohella? Voiko joulujuhla onnistua ilman pitkään kypsytettyä kinkkua ja glögiä? Entä mitä on lasten synttärit ilman kunnon mansikkakakkua? Valmiiksi päätetty teema määrittelee paljon myös juhlien tai tilaisuuden tarjoilua. Suunnittelemalla ruokalistan tapahtuman teemaa täydentäväksi luodaan upean harkittu kokonaisuus, joka hurmaa vieraat.

Joskus ruoka päättää teeman suoraan järjestäjien puolesta. Tällöin tarjoilupuoli tulee annettuna – mitä olisikaan esimerkiksi rapujuhlat ilman tuttuja punaisia saksiniekkoja? Innokkaimmat ruokaharrastajat voivat myös rakentaa tapahtumia itse ruoan ympärille. Pizzaa rakastava luo ovelasti tunnelmalliset italialaiset illanistujaiset ystävilleen, kun taas tacojen ystävä johdattaa juhlaseurueen autenttiseen meksikolaiseen fiestaan.

Palkkaa ammattilaiset ja unohda stressi!

Valikoimastamme löydät kätevästi täyden palvelun pitopalveluyritykset, jotka huolehtivat, että kaikki saavat juhlissa ja tilaisuuksissa mahansa täyteen herkullista ruokaa. Etsit sitten laajaa menukokonaisuutta juhlavalle hääviikonlopulle tai pientä apukättä omien kokkailujen tueksi illanistujaisiin, löydät täältä parhaan vaihtoehdon itsellesi helposti. Sinun vastuullesi jää lähinnä nauttia suurella sydämellä valmistetuista herkuista – Bon Appétit!

Makunystyröitä hiveleviä elämyksiä

Palvelualttiit pitopalveluyritykset varmistavat, että menusta tulee juuri juhlaan tai tilaisuuteen sopiva. Haluatko valmiin menun "avaimet käteen" periaatteella? Onnistuu! Vai haluatko kenties osallistua aktiivisemmin suunnitteluun tai muokata valmismenuja enemmän omaan makuun? Ei ongelmaa! Menu luodaan täydellisesti tapahtuman tyyliin vieraiden ja osallistujien erilaiset ruokavaliot huomioon ottaen aina kasvissyöjistä allergikkoihin. Voit olla näin varma, että tarjoilupöydästä löytyy herkullista suuhunpantavaa jokaiselle.
Happens pitopalvelu ruoka ruokatarjoilu

Älä unohda juomapuolta!

Usein ruokapuolen vierellä yhtä tärkeäksi nousee juomat. Onko tiedossa railakkaat pikkujoulut vai shampanjantäyteinen syntymäpäiväjuhla? Vaiko tyylikäs viininmaistelu? Varmista, että myös juomapuoli on timanttisessa kunnossa ammattilaisten avulla. Pitopalveluiden osaavat asiantuntijat parittavat ruoan ja juoman täydellisesti niin, että kokonaisuus hivelee vaativankin vieraan makuhermoja. Tilaisuudesta tulee näin unohtumaton elämys!
Happens karpalodrinkki drinkki pitopalvelu juoma

Täydelliset tarjoilut juhlaan kuin juhlaan

Oli tiedossa sitten häät, syntymäpäivät, pikkujoulut saunailta tai yritystapahtuma, voimme suositella lämpimästi pitopalvelun palkkaamista. Ammattilaisten avulla tapahtumasta kuin tapahtumasta tulee onnistunut. Helppoa ja herkullista! Pääset itse seurustelemaan vieraiden kanssa luottaessasi siihen, että keittiössä kaikki sujuu kerrankin täysin niin kuin Strömsössä. Valitse siis sopivat tarjoilut aina trendikkäästä ja terveellisestä vegaanimenusta sokerisen överiin donitsiseinään tai kaikkeen siltä väliltä ja valmistaudu herkuttelemaan juhlahumussa. Nam!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme