Ravintola Tammisto - Catering - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-200+Juhlamenut alk. --,--€/hlö

Ravintola Tammisto - Catering

Mistä tietää, että tilaisuuden tarjoilut ovat kunnossa?

Kun ruoka on niin hyvää, että käytöstavatkin unohtuvat! Muistathan siis nielaista välillä, kun intopiukeana seurustelet vieraidesi kanssa, mutta et malta olla nauttimatta kaikista pöydän herkuista samaan aikaan…

Ravintola Tammiston Catering- ja pitopalvelu Vantaalla toimii vaivattomasti ja tehokkaasti! Keittiö- ja salihenkilökuntamme ovat alansa parhaimmistoa – ja haluavat tarjota sinulle tilaisuuden, jonka muistat yhtenä parhaista viettämistäsi vielä pitkään!

Tarjoilemme ikimuistoisia hetkiä vierasmäärästä riippumatta!

Mikä on tilaisuutesi teema? Minkälaista pitopalvelua tarvitset? Ei väliä – räätälöimme kaiken juuri sinun toiveidesi mukaisesti! Tilaisuuden menun voitte suunnitella yhdessä keittiömestarimme kanssa aina perinteisistä tuttavuuksista eksoottisempiinkin vaihtoehtoihin. Kruununa toimii tietysti upeat jälkiruoat!

Yhteystiedot

Sähkötie 8, 01510 Vantaa

Ravintola Tammisto myyntipalvelu

040 825 5497
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Juhlamenut alk. --,--€/hlö

Lisäpalvelut

Tarjoilut hoidettu, henkilökunta paikalla – mitä vielä puuttuu? Tilaisuuteen sopiva kalusto, astiat, teltat, somisteet ja morsiuskimppu tietenkin! Muun muassa nämä kaikki saat hoidettua kätevästi pitopalvelumme kautta!

AstiastoBuffetCateringCocktailHenkilökuntaRavintola

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Tarvitsetko tilaisuudellesi sopivan paikan?

Ravintola Tammisto

Ravintola Tammisto on moderni ja monipuolinen ravintolakokonaisuus Vantaalla. Tarjoamme upeat puitteet niin suuriin kuin pieniinkin tilaisuuksiin ja suunnittelemme toiveidenne mukaiset juhlat huolehtien siitä, että tilaisuutesi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme