30-200Tilavuokra alk. 3500€

Ravintola Tammisto - Ballroom

Moderni juhlasali tärkeälle tilaisuudelle? Yes please!

Hyvä juhlatila on muutakin kuin vain iso sali. Lisätään siis loistava tekniikka, discovalot peilipalloineen, usvakone, valmis ohjelma ja ensiluokkaiset tarjoilut – Ravintola Tammiston Ballroomissa vietettyä tilaisuutta muistellaan vielä pitkään!

Ballroom -juhlasalimme on erinomainen tila niin hääjuhliin, suuriin yritystapahtumiin, seminaareihin, sukujuhliin kuin arvokkaisiin muistotilaisuuksiinkin.

Loft-perinnettä kunnioittavat näyttävät ja suuret huonekorkeudet sekä ikkunapinnat antavat juhlasalillemme avaruutta, luonnonvaloa ja muunneltavuutta. Ballroom edustaa juhlallisuutta, moderniutta ja valoisuutta – täydellinen valinta suuriin tilaisuuksiin ja juhliin!

Tapahtuma ei ole tapahtuma ilman kunnon pitopalvelua!

Tilaisuutesi ruokailusta huolehtii ammattitaitoinen keittiöhenkilökuntamme. Taianomaiset tarjoilut takaavat onnistuneen tapahtuman! Catering- ja pitopalvelumme toimii vaivattomasti ja tehokkaasti, jolloin sinäkin voit valmistua tärkeään päivääsi juuri niin kuin ansaitset – ilman minkäänlaista vaivaa!

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Ballroom -salimme sopii suuremmalle porukalle – tilassa on mahdollista järjestää tilaisuuksia jopa 200 vieraalle!

Käytössänne on ensiluokkainen av-tekniikka, sisältäen mm. mikrofonit, diskovalot peilipalloineen ja usvakoneen. Juhlasalin TV-näytöiltä vieraat voivat ihailla yhteisiä muistoja kuvien tai videon muodossa – tai vastaavasti seminaarin osallistujat voivat seurata tilaisuuden kulkua helposti!

Yhteystiedot

Sähkötie 8, 01510 Vantaa

Ravintola Tammisto myyntipalvelu

040 825 5497
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 3500€

Ballroomin yksityistilaisuudet hinnoitellaan myyntitakuulla. Mikäli myyntitakuu 3500 € täyttyy, erillistä tilavuokraa ei veloiteta. Mahdollinen erotus peritään tilavuokrana. Myyntitakuuseen huomioidaan kaikki ennakkoon tilatut ja paikan päältä ostetut tarjoilut.

Lisäpalvelut

Kokouspäivän ohjelmaa vailla? Illanvietto kaipaa lisäboostia? Tuttu juttu! Kauttamme voit tilata monipuoliset ohjelmapalvelut tai varata hauskaa yhteistä tekemistä.

  • Bändit, DJ:t ja muut esiintyjät
  • Liikunnalliset aktiviteetit mm. kuntosali Colyseumilla
  • Karaoke
  • Biljardi, Ilmakiekko

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Tammisto

Ravintola Tammisto on moderni ja monipuolinen ravintolakokonaisuus Vantaalla. Tarjoamme upeat puitteet niin suuriin kuin pieniinkin tilaisuuksiin ja suunnittelemme toiveidenne mukaiset juhlat huolehtien siitä, että tilaisuutesi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa!

Tutustu yritykseen
tarjousTilavuokra alk. 3500€
Katso tarjoustiedot