Pitopalvelu Turku - Tarjoilut juhlaan ja tapahtumaan - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Pitopalvelu Turku

Kun aiot pitää pidot tai pippalot, on oleellista hommata pitopalvelu! Oletko muka joskus ollut tapahtumassa, jossa ei tarjoiltu mitään? Et, joten älä järjestä sellaista. Happensilta löydät pitopalvelun Turussa pidettäviin juhliin ja tapahtumiin. Tutustu ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä!
Turun Akatemiatalon Juhlasali - Happens

Happensin kautta löydät kätevästi Turun parhaat pitopalvelut. Oli toiveissasi sitten häämenu, saunamenu tai kokoustarjoilut, olet oikeassa paikassa! Me olemme täällä auttamassa sinua löytämään tarjoilut, jotka ovat tie vieraidesi sydämeen. Niistähän tapahtuma aina jälkikäteen muistetaan: ruoista siis. Happensilta pitopalvelun varaaminen on helppoa! Lisäät vain sopivat pitopalvelut samaan tarjouskoriin ja lähetät tarjouspyynnöt matkaan yhdellä klikkauksella. Pitopalvelut ovat sinuun yhteydessä ja pääsette sopivaan tarjoiluiden yksityiskohdista ilman välikäsiä.

Muutakin kuin hyvää ruokaa

Tarjoiluissa kyse ei ole vain siitä, mitä vieraat laittavat suuhunsa. Kun tarjoiluista huolehtii ammattitaitoinen pitopalvelu, voit luottaa siihen, että osaavissa käsissä on ihan kaikki ruokailuun liittyvä. Suunnittelu, valmistelu, raaka-aineiden hankkiminen, reseptien lukeminen, kokkailun aikatauluttaminen – kaikki nämä ovat poissa käsistäsi ennen tapahtumapäivää. Puhumattakaan itse tilaisuudessa tarvittavista järjestelyistä, kuten tarjoilupöydän täyttämisestä ja likaisten astioiden korjaamisesta. Kahvi porisee silloin, kun on jälkkäriaika, ja jälkkäreistä puheenollen, pitopalvelu hoitaa myös tarjoiluiden visuaalisen puolen. Servietit ja kakun kuorrute matchaamaan? Onnistuu!

Laitetaanko vielä pöydät, tuolit, astiat, esiintymislava, somistukset, kukka-asetelmat ja muut härpäkkeet? Parhaillaan pitopalvelut tuovat juhlapaikalle kaiken astioista kylmäkaappeihin ja kalusteista ruoanvalmistuslaitteisiin. Usein pitopalveluilta löytyy myös laaja yhteistyökumppaniverkosto, joten lähes kaikkea saa, kun vain kysyy!

Mitä saisi olla?

Erilaisia tarjoiluvaihtoehtoja on yhtä monta kuin erityyppisiä tilaisuuksiakin. Ravitsevat eväät kokouspäivään? Lounastarjoilut seminaarin väliajalle? Saunamenu, tapaksia, salaattibuffet vai tuliset grilliherkut? Naposteltavaa vai hifisteltävää? Buffetista vai arvokkaasti pöytään tarjoiltuna? Viinikaatoineen tietenkin. Tarjoiluiden on oltava tilaisuuden teeman mukaiset. Ja mikäli sinulta on ideat lopussa, ei huolta! Sinun tehtävänäsi on vain kertoa tilaisuuden speksit vierasmäärästä tarjoilutoiveisiin ja pitopalvelu suunnittelee ja valmistaa menun esillepanoa ja kattausta unohtamatta!

Esimerkiksi: Herkkupiste Juhlamenu

Tämä buffetmenu menee niin häihin kuin muihin juhliinkin! Tutustu ja varaa Herkkupiste pitopalveluksi tästä.

Alkuruokia

  • Vihersalaattia, halloumijuustoa, paahdettuja kurpitsan siemeniä ja cantaloupemelonia
  • Katkarapu-helmicouscoussalaattia
  • Kylmäsavustettua merilohta, hollandaisekreemiä ja grillattua parsaa
  • Yrteillä maustettua broileriterriiniä ja rapeaa serranokinkkua
  • Paahdettuja punajuuria, suolattuja cashew-pähkinöitä ja Kolatun vuohenjuustoa
  • Chorizopaistosta ja savupaprikamajoneesia
  • Yrttifoccaciaa

Pääruokia

  • Yön yli haudutettua häränrintaa, mausteista yrttikastiketta
  • Parmesan-perunaleivos

Jälkiruoka

  • Kuningatar-mascarponekakkua

Tila tarjoiluiden kylkeen?

Yleensä mietitään tarjoiluita tilan kylkeen, mutta nyt käännetään kakku ylösalaisin. Pitopalvelu hallussa, mutta uupuuko tila? Happensilta löydät myös Turun parhaat yksityistilat: tapahtumiin, juhliin, kokouksiin, saunailtoihin, häihin – mitä ikinä tarvitsetkaan! Selaa esimerkiksi isoja ja pieniä vuokratiloja yleisesti.
Vuokratilat Turku
Panimoravintola Koulu - Bellman-sali - Happens

Häätarjoilut? Inspiroidu häistä!

Mikäli olet etsimässä pitopalvelua häihin, olet varmaan jo miettinyt hääpaikkaa. Jos taas et, voit etsiä Happensin kautta myös hääpaikkoja Turussa. Pitopalveluille paikalliset juhlatilat ovat usein hyvinkin tuttuja, joten tarjoilut onnistuu kivasti Turun eri tiloihin – kunhan oman pitopalvelun tuominen on sallittua.
Hääpaikat Turku
Kappelinranta - Juhlat ja kokoukset - Happens

Tarjoilut ovat vain yksi osa tapahtumaa

Onnistuneiden juhlien pääasia on se, että joku muu huolehtii tarjoilupöydän täyttämisestä. Siis pitopalvelua etsimään ja ilmaisia tarjouspyyntöjä lähettelemään! Laadukas ja ammattitaitoinen pitopalvelu Turussa löytyy Happensin kautta. Tutustu myös muuhun tarjontaan, tapahtuma on nimensä mukaisesti täynnä tapahtumaa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme