LounasCenter - Catering - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-1000Tilausmenut alk. 19€/hlö

LounasCenter - Catering

Mitä kuuluu onnistuneeseen juhlaan?

Ilo, nauru ja nautinto. Jokainen juhla on ikimuistoinen hetki, johon eivät kuulu stressi ja kiire. Järjestäjän taakka kevenee ja helpottuu cateringpalvelulla! Tutustu ja tilaa meiltä tilaisuutesi tarjoilut, tarjoilijat sekä kaikki muukin tarjoilut mahdollistava!

LounasCenter hoitaa homman ammattitaidolla ja kokemuksella

Eikä kyseessä ole mikä tahansa työ – me tiedämme, että ruoasta, jos jostain, ne tapahtumat muistetaan. Oli se sitten rippijuhla, hääpäivä, syntymäpäivä, kokoustilaisuus, seminaari tai muu yritystapahtuma. Me vastaamme erilaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien tarjoiluista ammattitaidolla ja kokemuksella. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan!

Myös astiat ja muut kalusteet?

Onnistuu! Kauttamme järjestyvät tarjoilujen lisäksi myös ammattitaitoinen henkilökunta, sekä kaikki tilaisuuteen sopiva ja tarvittava kalusto ja astiat. Kun haluatte nauttia tilaisuudesta kiireettömästi ja ilman huolia käytännön järjestelyistä, olemme apunasi.

 

 

Yhteystiedot

Huolintakatu 5, 20200 Turku

LounasCenter myyntipalvelu

040 528 2727
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilausmenut alk. 19€/hlö

Lisäpalvelut

CateringVarattavissa myöhäänAstiastoBuffetHenkilökuntaSomistus

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Turku
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

LounasCenter Turku

Tilat, tilaisuudet ja tarjoilut Turussa: LounasCenter tarjoaa ravintola, kokous- ja juhlatilat Turun satamassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meiltä löydät juhlatilat jopa 200 henkilölle sekä laadukkaat cateringpalvelut yksityishenkilöille ja yrityksille. Järjestetään yhdessä toiveidesi näköinen ja kokoinen tilaisuus!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme