Vuokratilat Turku - Löydä tila tapahtumallesi - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Vuokratilat Turku

Juhlat, yritystapahtuma, kaveriporukan kokoontuminen, synttärit, polttarit tai saunailta? Näitä kaikkia yhdistää tarve vuokratilalle! Siis aika etsiä tapahtumaan sopiva tila, ja sehän onnistuu kätevästi Happensin kautta. Tutustu vuokratiloihin Turussa ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä!
Villa Promenade Juhlatila Turku Ruissalo

Happensilta löydät monipuoliset vuokrattavat tilat Turusta niin juhlatilaisuuksiin, yritystapahtumiin, konsertteihin, seminaareihin kuin ihan vain niihin pienempiin pippaloihin. Miten kannattaa edetä? Selaile vuokratiloja Turusta koon mukaan alla olevista nostoista tai etsi kaikkia palvelumme tiloja yllä olevasta hakupalkista. Voit laittaa kriteeririksi vaikkapa tapahtuman tyypin! Yksityiskohtaisempia vaihtoehtoja voit katsoa suoraan mm. seuraavilta sivuilta: Turun kokoustilat, saunatilat, juhlatilat ja hääpaikat.

Pienempiä vuokrattavia tiloja Turku

Ihan vain pienemmälläkin porukalla vietetty tilaisuus voi olla spektaakkeli. Laatu korvaa määrän: pätee niin vuokratilaan kuin vieraisiinkin. Alla pieniä ja keskikokoisia vuokratiloja Turussa. Kuka saa kutsun?

Turku vuokratilat – isommat tilat

Kun porukkaa on tulossa paljon, täytyy tilan pinta-alankin olla jo kolminumeroinen luku. Päälle sadan vieraan voimin tilaisuutta vietetään toiveidesi mukaan vaikkapa juhlasalissa, kartanossa, Lasipalatsissa, seminaaritilassa… Selaa alta isompia vuokratiloja Turussa:

Etsitkö tietynlaista vuokratilaa Turusta?

Klikkaa tästä itsesi sopivalle sivulle!

Kaikki tapahtumat

Tunnelma määrittää vuokratilan tarpeen

Jos kyseessä on juhlat, niin kannattaa suunnitella tilavuokra juhlan tunnelmaan sopivaksi. Jos kyseessä on kokous, niin kannattaa vuokrata kokoustamiseen sopiva tila. Yllättävää, vai kuinka? Villi kortti on tietysti hypätä ulos odotetuista raameista ja varata vuokratila, jota tapahtumaan osallistujat eivät heti osaa odottaa. Kokous latotanssien äärellä tai häät saunamökillä? No, ehkä jatkot ainakin!

Vuokratilan etsijä! Tee näin:

Kun mietit ajoissa muutaman tapahtuman teemaan liittyvän yksityiskohdan kuntoon, löydät sopivan vuokratilan huomattavasti nopeammin. Aamiaisbrunssi, koko päivän kokous, illallistilaisuus vai sukujuhlat? Esimerkiksi tilan käyttötarpeen pituus kannattaa huomioida sopivaa vuokratilaa etsiessä. Nappaa alta muutama tilanvaraajan perustärppi:

Budjetti. Mieti vuokratilan budjetti valmiiksi. Huomioi kattaako budjetti pelkän tilavuokran vai myös lisäpalvelut, kuten tarjoilun. Joustavuutta saa mm. sijainnista ja ajankohdasta. Sesonkina tilat ovat yleensä kalliimpia.

Osallistujamäärä. Kuinka monta vierasta tapahtumaan on suunnilleen tulossa? Mieti vieraslistan kannalta myös vuokratilan pohjaratkaisua: onko vieraiden tarkoitus mahtua kerralla samaan tilaan vai vietetäänkö aikaa rennommin kenties eri huoneissa?

Tapahtuman teema ja mahdolliset ohjelmanumerot. Vuokratilan ominaisuuksia kannattaa tutkia siltä kannalta, tarvitaanko tilaisuudessa esimerkiksi pöytäryhmiä vai mieluummin vapaata tilaa? Ehkä esiintymislavakin? Minkä tasoinen tekniikka vaaditaan? Palveluntarjoajat auttavat mielellään, muista vain kysäistä! Voit myös etsiä aktiviteetteja Turusta erikseen.

Muista vielä käydä katsomassa parhaita tilavaihtoehtoja paikan päällä. Tilan todellisen tunnelman ja toiminnallisuudet näet vasta paikan päällä. Yleensä vierailu auttaa myös valinnan vaikeudessa. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, livekuva kertoo sitäkin enemmän.

Tarjoilupuoli

Tässä kohtaa sinulla on joku idea siitä, minkälainen ruokapuoli tapahtumassasi on tai sitten olet täysin vailla ideoita. Molempiin löytyy ratkaisu! Mikäli vuokratila tarjoaa myös cateringin, ilmaise ideasi ruoan ja juoman suhteen jo tarjouspyynnössä. Jos taas tajusit vasta nyt, että aivan – jotain pitäisi varmaan tarjotakin, voit hakea inspiraatiota mm. täältä:
Pitopalvelu Turku
Catering ja pitopalvelu

Viihteellinen puoli

Onko tiedossa juhlat, häät, henkilöstöjuhla tai virkistyspäivä? Viihteellinen puoli kuntoon! Ehkä yhteinen aktiviteetti tai juhlaväkeä liikuttava esiintyjä? Moni vuokratila tarjoaa mahdollisuuden tilata ohjelmaa joko yhteistyökumppaneiden tai suoraan palveluntarjoajan kautta.
Katso esimerkiksi SuperPark Turku »
Flama yksityinen tanssiesitys

Sopiva vuokratila on tilaisuus järjestää sopiva tilaisuus!

Wait what? No eiköhän tämän sivun spekseillä ala sopiva vuokrattava tila Turusta löytymään, se on pääasia! Oli vuokratilalle sitten pakottava tarve tai vain halu vaihtaa hieman maisemaa, löydät takuulla budjettiisi ja toiveisiisi sopivan tilan Happens.fi:stä. Tiloja löytyy niin Turun kaupungin keskustasta kuin hieman syrjempääkin. Pienempää tai suurempaa, arkisempaa tai spesiaalimpaa – Happensista löydät paikan, missä tapahtuu!

Viikonloppureissu Helsinkiin? Katso inspiraatiomielessä myös pääkaupunkiseudun vuokratiloja: Vuokratilat Helsinki | Vuokratilat Espoo | Vuokratilat Vantaa

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme