Vuokratilat Turku - Löydä tila tapahtumallesi - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Vuokratilat Turku

Juhlat, yritystapahtuma, kaveriporukan kokoontuminen, synttärit, polttarit tai saunailta? Näitä kaikkia yhdistää tarve vuokratilalle! Siis aika etsiä tapahtumaan sopiva tila, ja sehän onnistuu kätevästi Happensin kautta. Tutustu vuokratiloihin Turussa ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä!
Villa Promenade Juhlatila Turku Ruissalo

Happensilta löydät monipuoliset vuokrattavat tilat Turusta niin juhlatilaisuuksiin, yritystapahtumiin, konsertteihin, seminaareihin kuin ihan vain niihin pienempiin pippaloihin. Miten kannattaa edetä? Selaile vuokratiloja Turusta koon mukaan alla olevista nostoista tai etsi kaikkia palvelumme tiloja yllä olevasta hakupalkista. Voit laittaa kriteeririksi vaikkapa tapahtuman tyypin! Yksityiskohtaisempia vaihtoehtoja voit katsoa suoraan mm. seuraavilta sivuilta: Turun kokoustilat, saunatilat, juhlatilat ja hääpaikat.

Pienempiä vuokrattavia tiloja Turku

Ihan vain pienemmälläkin porukalla vietetty tilaisuus voi olla spektaakkeli. Laatu korvaa määrän: pätee niin vuokratilaan kuin vieraisiinkin. Alla pieniä ja keskikokoisia vuokratiloja Turussa. Kuka saa kutsun?

Turku vuokratilat – isommat tilat

Kun porukkaa on tulossa paljon, täytyy tilan pinta-alankin olla jo kolminumeroinen luku. Päälle sadan vieraan voimin tilaisuutta vietetään toiveidesi mukaan vaikkapa juhlasalissa, kartanossa, Lasipalatsissa, seminaaritilassa… Selaa alta isompia vuokratiloja Turussa: