Juhlatilat Turku - Löydä juhlatila Turusta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Juhlatilat Turku

Juhlat, pirskeet, bileet, bailut, pippalot, kahvittelut… rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta yksi asia on ja pysyy: täydellinen juhlatila vaaditaan! Turku on täynnä mitä upeampia juhlatiloja ja Happensin kautta järjestä onnistuneet juhlat vaivatta. Etsi sopivia juhlatiloja ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä!
Happens harjattulan kartano juhlatilat turku
Turun upeimmat juhlatilat: karkaa kaupungista kartanoon!

Kun haluat karkuun kaupungin vilinää, valintasi on kartano tai huvila luonnon helmassa tai Turun upeassa saaristossa. Raikkaassa ilmassa on ihana juhlia etenkin kesäisin, kun vieraat pääsevät nautiskelemaan juhlatilan terassilla. Plussana: vehreä miljöö tarjoaa täydellisen miljöön valokuville. Albumia kasaan tai somepäivitystä kehiin! Selaa alta juhlatiloja:

On aika innostua juhlien järjestämisestä! Ja mistäs muusta se lähtisikään liikkeelle kuin sopivan juhlatilan etsimisestä? Onko tulossa pienet vai isot juhlat? Haluatko luontoon vai kaupunkiin? Saunalla vai ilman? Valmiilla tarjoiluilla vai omilla sapuskoilla? Kysymyksiä pyörii varmaan sinunkin päässäsi loputtomiin, mutta ei hätää – siksi me olemme täällä. Happensin kautta etsit parhaat juhlatilat, tarjoilut, aktiviteetit ja esiintyjät, ja lähetät kätevästi yhdellä klikkauksella tarjouspyynnöt kaikille palveluntarjoajille. Unohda sekavat meililuonnokset ja yhteystietojen keräily, Happensilla klikkailet kaikki mieluisat palvelut samaan tarjouskoriin!

Olemme nostaneet alle muutamia erilaisia ja erikokoisia juhlatiloja Turusta. Kaikki Turun juhlatilat sekä muut palveluntarjoajat löydät yllä olevasta hausta. Ei muuta kuin inspiroitumaan!

Juhlatilat kaupungissa – jatka yöhön naapurissa!

Kaupungissa juhlimisen hyvät puolet? Jatkoille pääsee juhlatilasta kävellen! Vaikka eikös parhaat jatkot usein jatku itse juhlatilalla oman porukan kesken. Turun kaupungissa on useita juhlatiloja niin isommalle kuin pienemmälle vierasmäärälle. Valitse tilaisuuden teeman mukaan: fiinimpi vai rennompi?

Polttarit tai muut rennommat pirskeet?

Silloin kannattaa harkita saunallista juhlatilaa! Oleskeluhuoneessa onnistuu virallisempi osuus ja saunan lauteilla otetaankin sitten todella rennosti. Tai sitten otetaan rennosti koko ilta! Saunatilojen hyvä puoli onkin juuri niiden muuntuvuus ja tilassa on usein helppo yhdistää sekä fiinimpi illallinen että jatkot musiikin pauhatessa. Tutustu saunallisiin juhlatiloihin: