Juhlatilat Turku - Löydä juhlatila Turusta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Juhlatilat Turku

Juhlat, pirskeet, bileet, bailut, pippalot, kahvittelut… rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta yksi asia on ja pysyy: täydellinen juhlatila vaaditaan! Turku on täynnä mitä upeampia juhlatiloja ja Happensin kautta järjestä onnistuneet juhlat vaivatta. Etsi sopivia juhlatiloja ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä!
Happens harjattulan kartano juhlatilat turku
Turun upeimmat juhlatilat: karkaa kaupungista kartanoon!

Kun haluat karkuun kaupungin vilinää, valintasi on kartano tai huvila luonnon helmassa tai Turun upeassa saaristossa. Raikkaassa ilmassa on ihana juhlia etenkin kesäisin, kun vieraat pääsevät nautiskelemaan juhlatilan terassilla. Plussana: vehreä miljöö tarjoaa täydellisen miljöön valokuville. Albumia kasaan tai somepäivitystä kehiin! Selaa alta juhlatiloja:

On aika innostua juhlien järjestämisestä! Ja mistäs muusta se lähtisikään liikkeelle kuin sopivan juhlatilan etsimisestä? Onko tulossa pienet vai isot juhlat? Haluatko luontoon vai kaupunkiin? Saunalla vai ilman? Valmiilla tarjoiluilla vai omilla sapuskoilla? Kysymyksiä pyörii varmaan sinunkin päässäsi loputtomiin, mutta ei hätää – siksi me olemme täällä. Happensin kautta etsit parhaat juhlatilat, tarjoilut, aktiviteetit ja esiintyjät, ja lähetät kätevästi yhdellä klikkauksella tarjouspyynnöt kaikille palveluntarjoajille. Unohda sekavat meililuonnokset ja yhteystietojen keräily, Happensilla klikkailet kaikki mieluisat palvelut samaan tarjouskoriin!

Olemme nostaneet alle muutamia erilaisia ja erikokoisia juhlatiloja Turusta. Kaikki Turun juhlatilat sekä muut palveluntarjoajat löydät yllä olevasta hausta. Ei muuta kuin inspiroitumaan!

Juhlatilat kaupungissa – jatka yöhön naapurissa!

Kaupungissa juhlimisen hyvät puolet? Jatkoille pääsee juhlatilasta kävellen! Vaikka eikös parhaat jatkot usein jatku itse juhlatilalla oman porukan kesken. Turun kaupungissa on useita juhlatiloja niin isommalle kuin pienemmälle vierasmäärälle. Valitse tilaisuuden teeman mukaan: fiinimpi vai rennompi?

Vinkit juhlatilan vuokraajalle Turussa

Kun etsit juhlatilaa, kannattaa hahmotella mitä ominaisuuksia juhlatilalta tarvitset. Mieti muun muassa seuraavia asioita:

  • Minkälainen budjetti sinulla on tilavuokran suhteen? Mieti etukäteen, paljonko haluat käyttää juhlatilaan ja jousta esimerkiksi sijainnista sen suhteen. Rajaamalla etsintöihin alusta alkaen hintahaarukan löydät sopivan juhlatilan nopeammin.
  • Kuinka monta vierasta juhliin on tulossa? Alustavalla vieraslistalla on helppo rajata juhlatilan kapasiteetin tarvetta. Onko tarkoituksena järjestää tiivis tilaisuus perheen ja ystävien kesken vai kenties suurempi firman henkilöstöjuhla?
  • Pohdi juhlien mahdollista ohjelmaa. Juhlatilan valintaan vaikuttaa tietysti juhlien tyyppi. Valmistujaisia, häitä ja pyöreitä vuosia halutaan todennäköisesti juhlia eri paikassa kuin polttareita. Jos juhlan on tarkoitus noudattaa jotakin teemaa, kannattaa juhlatilaa miettiä myös sen mukaan. Myös esiintyjät ja muu ohjelma on hyvä ottaa huomioon, jotta osaa etsiä oikeanlaista pohjaratkaisua.
  • Käy katsastamassa parhaat vaihtoehdot paikan päällä. Harvan asian valinta onnistuu täysin nappiin pelkkien kuvien perusteella ja sama pätee juhlatiloihin! Kuvamateriaalista saa hyvän käsityksen juhlatilasta, mutta usein tunnelma herää todella henkiin vasta, kun tilan näkee livenä – etenkin, jos kyse on suuremmasta juhlasalista lavoineen, lämpiöineen ja erillisine tarjoilutiloineen. Paikan päällä vierailu auttaa myös itse juhlien ja koristeiden suunnittelussa.

Juhlatila täydellä palvelulla –

Jokainen juhlatila on ainutlaatuinen, ja siksi tilan tarjoamiin palveluihin kannattaa aina tutustua huolella. Olennaisin varmasti liittyy tilan tarjoilupolitiikkaan: saako tilaan tuoda omat ruoat ja juomat vai järjestetäänkö catering tilan kautta? Mikäli juhlapäivääsi kuuluu omatekemät tarjoilusi, juhlatilan valinta rajautuu sen perusteella. Ei varmasti kuitenkaan ole pahaksi sekään, että joku muu hoitaa ruoka- ja juomapuolen, ja sinä saat nauttia juhlista ilman stressiä tarjoiluiden järjestämisestä. Täyden palvelun juhlatila on tosi jees!
Manilla Vanha Viinatehdas - Happens - Juhlatilat Turku

vai jääkaappi täyteen omia juomia?

Jos omat juomat ja ruoat ovat sinulle tärkeitä, ei sekään ole mikään ongelma. Juhlatiloja, joissa ei ole anniskeluoikeuksia löytyy Turusta myös paljon. Muista myös tarkistaa, kuinka pitkään juhlatilassa saa juhlia. Usein oman kupin kanssa aika alkaa iltaa myöten lentää kuin siivillä. Ehkä järjestätte jatkot jossain toisaalla? Kaikki on mahdollista!
Bastu saunatila Happens

Nauti juhlista täysin rinnoin!

Nyt kun olet saanut vinkkejä ja inspiraatiota juhlatilan etsimiseen Turussa, voit alkaa keskittyä muihinkin tapahtuman järjestämiseen liittyviin yksityiskohtiin. Ehkä olet innokas kutsujen näpertäjä? Ehkä somistukset on intohimosi? Vai joko olet kerännyt biisilistan tanssilattian valloitusta varten? Kaikki hauskuus on vasta edessä!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme