Tykypäivä - Ideoita, tekemistä ja paikkoja - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Tykypäivä

Tykypäivää suunnittelemassa? Sopisiko päivä kylpylässä vai yhteinen taidetuokio? Ravintolaillallinen vai saunailta? Täältä saat inspiraatiota, joten tutustu vaihtoehtoihin ja järjestä virkistävä tykypäivä.
Happens - tykypäivä luonnon äärellä

Tykypäivä – vuoden hauskin työpäivä vai työntekijöiden kammoama tylsä tapahtuma? Jos etsit neuvoja onnistuneen tykypäivän järjestämiseen, olet tullut täysin oikeaan paikkaan! Näillä vinkeillä varmistat, että yrityksenne seuraava tykypäivä onnistuu reippaasti yli odotusten. Eikun menoksi!

Ohjelmaa joka osallistujan makuun

Vaihtoehtoja erilaiseen yhteiseen tekemiseen on loputtomasti. Koskenlaskua vai ilmajoogaa? Maisemaristeily vai kokkauskurssi? Taivas on rajana! Seikkailunhaluinen tiimi voi innostua jännittävistä yllätyksistä ja lähteä rohkeasti mukaan puuhaan kuin puuhaan. Hurja laskuvarjohyppy korkeuksista? Kiihkeää kisailua eri sporttilajien parissa? Onnistuu! Sen sijaan rauhallisempi työyksikkö saattaa viihtyä seesteisemmän tekemisen paikassa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi taidetunti tai kiinnostava kaupunkikierros? Katso seuraavat monipuoliset ohjelmavinkit eri aktiviteetteihin ja inspiroidu!

Sporttailua vai kulttuuria?

Sopisiko tiimille rennon rempseä tai leikkimielisen kilpailuhenkinen sporttailu? Miettikää hauskoja lajeja, joita ei ehkä normaalisti tulisi kokeiltua! Ratsastus, kiipeily, carting tai vaikkapa lumikenkäily voivat olla mukavia vaihtoehtoja, jotka sopivat monelle. Jos etsinnässä on jotakin jännittävän erilaista, pakohuonepeli tai lasersota nostavat taatusti hikikarpalot otsalle! Osallistujat voidaan myös jakaa pienempiin tiimeihin, jotka kisailevat keskenään esimerkiksi olympialaisten merkeissä tai pelihallissa.

Entäpä antoisa kulttuurintäyteinen päivä? Kulttuuria rakastava tiimi innostuu erilaisista kulttuurielämyksistä, kuten museoista, konserteista ja esityksistä. Voisiko esimerkiksi teatteri-, baletti-, tai stand up -esitys olla viihdyttävää ohjelmaa? Huippuartistin konsertti tai omiin tiloihin palkattu esiintyjä? Entäpä historiaa huokuva museokierros uudessa kaupungissa? Jos haussa on enemmän osallistavaa tekemistä, taidetunti tai keramiikkakurssi sopivat täydellisesti tykypäiviin!

Hyvinvointia ja herkuttelua

Onko tiimi enemmänkin hemmottelun ja rentoutumisen tarpeessa? Tässä tapauksessa voi ihana kylpyläpäivä rauhallisessa spassa olla kohdallaan! Entä miltäpä kuulostaisi kasvonaamiot ja kauneushoidot mökkisaunalla luonnon helmassa? Tämän tykypäivän jälkeen tiimi palaa töihin hehkeämpänä kuin koskaan!

Tykypäivä voi sisältää myös konkreettisesti hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa. Asiantuntijan pitämä inspiroiva hyvinvointiluento voi kannustaa miettimään omia elämäntapoja uudella tavalla, kun taas kehonhuoltotunti voi antaa arvokkaita eväitä myös kotitreeniin. Hyödyllistä ja mukavaa!

Ja mitä olisikaan tykypäivä ilman herkuttelua? Panimokierros, suklaatasting tai sushikurssi tarjoavat arjesta poikkeavia kulinaristisia kokemuksia! Herkulliset ruoat ja juomat kruunaavat hauskan tykypäivän ja varmistavat, ettei kenenkään tarvitse viettää yhteistä aikaa tyhjin mahoin. Rentoa grillailua tiimin kesken vai ylellinen viiden tähden illallinen upeassa ravintolassa? Te päätätte!

Täydellinen tila tykypäivään

Tykypäivän tarkoituksena on ylläpitää ja edistää yrityksen työntekijöiden työkykyä ja työhyvinvointia. Ohjelma voi olla hyvin vapaamuotoista, eikä vakiintuneen tiukkaa kaavaa päivälle ole. Päivä kannattaakin suunnitella osallistujien mukaan ja varmistaa näin, että kaikki viihtyvät! Halutaanko rentoa hemmottelua vai villiä hauskuuttelua? Vai jotakin siltä väliltä? Kaikki on mahdollista! Takaamme, että tällä kertaa ”onko tähänkin tähänkin pakko taas osallistua?” ei ole kenenkään mielessä!