10-200Tilavuokra alk. 100€/tunti

Kino Tapiola

Luomisvimma iskee, kun taide ottaa ihmisestä vallan. Miten sinä sytytät työyhteisöösi uutta motivaatiota ja saat heidät inspiroitumaan?

Kino Tapiolan innostava ympäristö mahdollistaa työntäyteiset kokouspäivät ja yritystapahtumat. Tässä historiallisessa elokuvateatterissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla upea, kulttuurihistoriallisesti arvokas arkkitehtuuri sekä korkealaatuinen tekniikka.

Taianomaisen elokuvasalin lumoava tunnelma tekee takuulla arkisesta työskentelystänne antoisampaa! Tilakokonaisuutemme sopii mainiosti erilaisiin kokoustapahtumiin, koulutuksiin ja seminaareihin.

Kino Tapiolan tekniikka mahdollistaa kaikki kokous- ja seminaaritarpeet, sillä nykyaikaisesta konehuoneestamme löytyy muun muassa digitaalinen 2K-projektori, jonka avulla valkokankaalle siirtyy terävästi kaikenlainen materiaali. Meillä on myös 3D-tekniikka, satelliittivastaanotto ja -projisointimahdollisuus, täysin säädettävä valaistus sekä koko kiinteistössä langaton WLAN–verkkoyhteys. Näillä spekseillä kokoustilaisuutesi on jo itsessään kuin oma elokuvansa!

Kino Tapiolassa saat tilaisuuteesi punaisen maton tunnelmaa. Meillä yhdistät helposti työn ja huvin varaamalla yksityisen elokuvanäytöksen työntäyteisen kokouksen päätteeksi. Yksityisnäytös tarjoaa myös sellaisenaan oivallisen tilaisuuden tuoda yhteen asiakkaasi, henkilökuntasi tai muu tärkeä kohderyhmäsi. Täyden virkistyselämyksen kruunaa after work -drinkit viihtyisässä viinibaarissamme.

Teatterin tilava sali ja aulatila viinibaareineen on ihanteellinen 60-80 henkilön tilaisuuksille. Elokuvasalissa on kaiken kaikkiaan 194 istumapaikkaa.

Pakene perinteisen kokouspäivän uupuneita rutiineja satumaiseen todellisuuteen ja lähetä tarjouspyyntösi jo tänään!

Yhteystiedot

Mäntyviita 2, 02100 Espoo

Kino Tapiola myyntipalvelu

045 114 4945
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 100€/tunti

Päiväaikaan klo 9-17 välisenä aikana kokoustilavuokramme alkaen 100 €/tunti + alv 24 % (minimikäyttöaika 4h)

Ilta-aikaan klo 17-21 välisenä aikana kokoustilavuokramme alkaen 150 €/tunti + alv 24 % (minimikäyttöaika 4h)

Sisältäen:

  • Koko elokuvateatterin aula- ja salitiloineen yksityiskäyttöönne
  • Teatterihenkilökunnan palvelut sekä teatterin konferenssivälineistön (mm. WLAN-yhteys, kannettava tietokone, kokousäänentoisto) käytön ja aineiston esittämisen valkokankaalla digitaalisella projektorilla

Lisäpalvelut

Tartu mahdollisuuteen keventää kokouspäivää elokuvalla ja tuo päivään ripaus punaisen maton tunnelmaa! Osaksi päivän ohjelmaa voidaan liittää lähes mikä tahansa elokuvateattereiden ohjelmistossa oleva elokuva.

  • Yksityisnäytös

Hyvä mieli ja hyvä ruoka kulkevat käsi kädessä. Mikset siis tilaisi maistuvia kahvi- ja ruokatarjoiluja rytmittämään kokouspäivää? Yhteistyökumppaninne Tommi’s Kitchenin kautta tarjoilut hoituvat vaivatta, mutta halutessanne voitte tilata tarjoilut myös valitsemastanne palvelusta.

  • Catering-palvelut

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Kino Tapiola

Kino Tapiola valmistui vuonna 1955. Funktionalistisen rakennuksen on suunnitellut koko Tapiolan rakennushistorian kannalta keskeinen arkkitehti Aarne Ervi. Tämä Museoviraston suojelema kiinteistö on yksi pääkaupunkiseudun harvoista alkuperäisessä asussaan säilyneistä vanhan ajan elokuvateattereista.

Tutustu tapahtumapaikkaan
UKK

Onko tilanne vuokrattavissa yksityiskäyttöön kaikkina ajankohtina?

Kino Tapiola on vuokrattavissa arkisin päiväaikaan ja pääsääntöisesti niinä iltoina, kun teatterissa ei ole yleisönäytöksiä eli maanantai- ja tiistai- iltaisin sekä lisäksi torstai-iltaisin huhtikuusta elokuun loppuun. Kysy kuitenkin muitakin aikoja, sillä osa torstai-illoista ja toisinaan myös viikonloppuajat ovat järjesteltävissä.

Voiko teillä käyttää maksuvälineenä kulttuurietuja kuten Smartum, Edenred, Eazybreak tai ePassi?

tarjousTilavuokra alk. 100€/tunti
Katso tarjoustiedot