Kesäinen tykypäivä luonnon keskellä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kesäinen tykypäivä

Tykypäivän viettäminen kesällä on paras mahdollinen ajankohta! Aurinko, lämpö ja hyvä seura riittäisi jo pelkästään, mutta upeassa miljöössä hyvien tarjoilujen kera hyvä fiilis kasvaa entisestään. Löydä täältä upea tila, aktiviteetti ja tarjoilut, jotta kesäisestä tykypäivästä tulee ikimuistoinen!
Happens - Kesäinen tykypäivä - skumppajooga

Tykypäivä koostuu yhteishengen parantamisesta, hauskasta tekemisestä kivassa paikassa ja hyvien tarjoilujen nauttimisesta. Kaikki tämä on palkinto ahkerasta työpanoksesta ja yrityksen liiketoiminnan edistämisestä – sitä on syy juhlia! Tämä ansaittu juhla vaatii kaikille mieleistä tekemistä, joten keräsimme parhaat ideat ja inspiraatiota tälle sivulle, jotta te saisitte arvoisenne tykypäivän!

Mökkiä, saunaa ja kokoustelua upeissa maisemissa

Jos luonto kutsuu, niin nämä vaihtoehdot ovat teitä varten! Virallista osuutta varten on pelit ja rensselit, jonka jälkeen alkaa saunominen, minglaus, ruoasta ja juomasta nauttiminen ja mahdolliset aktiviteetit. Ja kaikki tämä mielettömissä maisemissa!

Merellistä tunnelmaa virkistyspäivään?

Veneessä tunnelma on tiivis, mutta huipussaan! Meren ympäröimänä mieli lepää ja inspiroi ehkä jopa uuteen ideaan yritystoiminnassa. Kokouspuitteet sisältyvät hintaan, samoin kuin maisema. Aktiviteetistä ei kannata liikaa stressaa tässä miljöössä, koska itse veneily on erinomainen aktiviteetti! Lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä kiinnostavimmille kohteille.