Ruukin Tangotehdas - Juhlatila Kellokoski - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-130Tilavuokra alk. 695€

Ruukin Tangotehdas - Juhlatila

Loftimaiset juhlatilat eivät ole muodissa syyttä. Kun huonekorkeus hipoo viittä metriä ja sisustuksesta huokuu ripaus moderneja pintoja ja vanhoja rouheita seiniä, ei teollinen tila voi kuin säväyttää!

Ruukin Tangotehdas on uniikki, industrial-henkinen tila, joka sijaitsee yli 200 vuotta vanhassa tehdaskiinteistössä Kellokosken ruukissa. Rustiikkinen tila on trendikkäästi päivitetty tähän päivään ja taipuu yksityistilaisuuksiin laidasta laitaan.

Järjestitpä minkälaisen tilaisuuden tahansa, muista tehdä siitä sinun näköisesi! Kutsu mukaan läheisimmät ystävät, kata pöytä koreaksi ja laita juomat viilenemään tilastamme löytyvään wine cooleriin. Ruukin Tangotehdas haluaa auttaa sinua juhlien järjestelyissä, jotta vieraasi viihtyvät ja juhlistasi tulee ikimuistoiset!

Ripaus kuparinhohdetta, tulista punaista ja mystistä mustaa, massiivisia tehdasvalaisimia, näyttäviä kattokruunuja sekä mukavia sohvia – näistä on Ruukin Tangotehtaan upea ilme luotu!

Tila sopii erinomaisesti juhliin, kuten häihin, kastejuhliin, ylioppilasjuhliin, kolmekymppisiin, omiin illanistujaisiin, tai ihan muuten vain. Vuokraamme tilaa yrityksille, yhdistyksille, kokoustilaksi, eri lajien harrastetoimintaan, tanssin opetukseen, kulttuuritapahtumiin, konsertteihin, messuihin, taidenäyttelytilaksi… Tilamme on kuin tanssia: improvisoitujen elämyksien luomista.

Fiilistele ajassa taaksepäin!

Juhlatilamme miljöö huokuu rujoa kauneutta – sisällä ja ulkona. Kävellessänne alueella, voitte tuntea ja aistia historian havinaa. Ruukin Tangotehtaan ympäristössä komeilee historiallinen pato, joka nousee yli kymmenen metrin korkeuteen. Alueen läpi virtaava joki kohisee taukoamatta Ruukin tangotehtaan isojen ruutuikkunoiden alapuolella ja luo tunnelmaa vailla vertaa!

Tilan tiedot ja varustelu

Tilassamme on neliöitä yhteensä 150 ja salin lattia on 130 neliötä. Vaikuttavan juhlatilan materiaaleina toimivat betoni, tiili, metalli ja teräs. Lattia on laminaattia ja seinät ovat paksuja kiviseiniä, joiden ansioista tila pysyy sopivan viileänä myös kesähelteillä!

 • Istumapaikat 100 henkilölle
 • Cocktail-tilaisuudet jopa yli 130 henkilölle
 • 14 kpl valkoisia suorakaidepöytiä (1830×760 cm)
 • 85 kpl valkoisia ja mustia kokoontaitettavia tuoleja

Lisäksi käytössänne ovat rosterinen keittiö, jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, wine cooler, tarjoiluvaunu, sekä juhla-astiasto, johon kuuluu kuohuviinilasit, valko- ja punaviinilasit, juomalasit, ruokailu- ja kahviastiasto, maljakkoja sekä aterimet. Voiko valmiimpaa olla?

Voi! Tilastamme löytyy myös laadukas äänentoistolaite sekä ulkoterassi, joka on käytettävissä ympäri vuoden!

Yhteystiedot

Vanha valtatie 190, 04500 Kellokoski

Ruukin Tangotehdas myyntipalvelu

050 550 0342
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 695€

Viikonloppuisin:

1/2 pvää (12 h, esim. klo 12-24)

 • Hinta alk. < 40 hlöä 695 €

 • Hinta alk. > 40 hlöä 895 €

  Klo 24.00 jälkeen lisäveloitus tarjouspyynnöllä.

1 pvä (24 h, esim. klo 12-12)

 • Hinta alk. < 40 hlöä 995 €

 • Hinta alk. > 40 hlöä 1195 €

Koko viikonloppu ( esim. pe klo 17 – su klo 12.00)

 • Hinta alk. < 40 hlöä 1245 €

 • Hinta alk. > 40 hlöä 1445 €

Myös omat tarjoilut ja juomat ovat sallittuja. Astiastomme on käytettävissä tarjouspyynnöllä.

Hintoihin lisätään 24% alv.

 

Arkisin:

Yksittäiset tuntivaraukset, sekä

päivä- ja iltatilaisuudet tarjouspyynnöllä.

Lisäpalvelut

Tanssi niin kuin kukaan ei katsoisi! Kaipaatko virkistävää tekemistä kokous- tai koulutuspäivän yhteyteen? Haluatko järjestää ystävillesi argentiinalaisen tangon milonga-illan tai salsabileet livebändin kanssa? Järjestämme Ruukin Tangotehtaalla monenlaista tanssiliikuntaa erilaisille ryhmille. Kysy lisää!

 • Yksityiset tanssitunnit

Kruunaa tilaisuutesi tarjoiluilla! Laitetaanko lautaselle Tango Speciale tai Cocktail bocconcini? Tarjoamme asiakkaillemme valmiita herkullisia menupaketteja yhteistyössä italialaisen Cavallino Cateringin kanssa. Kysy tarjouspyynnössä Tangotehtaalle erityishinnoitelluista menuista!

 • Catering-palvelu
ÄänentoistoAstiastoCateringOmat juomatOmat ruoatSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Ruukin Tangotehdas

Intohimoinen tanssin, tangon ja musiikin harrastaja Anu Wager perusti Ruukin Tangotehtaan heinäkuussa 2020. Uniikin, yli 200 vuotta vanhan rakennuksen historiaa sekä teollista tyyliä on korostettu sisustuksen suunnittelussa ja nyt näyttävä juhlatila taipuukin moneen yksityistilaisuuksista tanssitunteihin!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme