Ruukin Tangotehdas / Juhlatila

Vanha valtatie 190, 04500 Kellokoski

30-130Tilavuokra alk. 645€

Ruukin Tangotehdas / Juhlatila

Loftimaiset juhlatilat eivät ole muodissa syyttä. Kun huonekorkeus hipoo viittä metriä ja sisustuksesta huokuu ripaus moderneja pintoja ja vanhoja rouheita seiniä, ei teollinen tila voi kuin säväyttää!

Ruukin Tangotehdas on uniikki, industrial-henkinen tila, joka sijaitsee yli 200 vuotta vanhassa tehdaskiinteistössä Kellokosken ruukissa. Rustiikkinen tila on trendikkäästi päivitetty tähän päivään ja taipuu yksityistilaisuuksiin laidasta laitaan.

Järjestitpä minkälaisen tilaisuuden tahansa, muista tehdä siitä sinun näköisesi! Kutsu mukaan läheisimmät ystävät, kata pöytä koreaksi ja laita juomat viilenemään tilastamme löytyvään wine cooleriin. Ruukin Tangotehdas haluaa auttaa sinua juhlien järjestelyissä, jotta vieraasi viihtyvät ja juhlistasi tulee ikimuistoiset!

Ripaus kuparinhohdetta, tulista punaista ja mystistä mustaa, massiivisia tehdasvalaisimia, näyttäviä kattokruunuja sekä mukavia sohvia – näistä on Ruukin Tangotehtaan upea ilme luotu!

Tila sopii erinomaisesti juhliin, kuten häihin, kastejuhliin, ylioppilasjuhliin, kolmekymppisiin, omiin illanistujaisiin, tai ihan muuten vain. Vuokraamme tilaa yrityksille, yhdistyksille, kokoustilaksi, eri lajien harrastetoimintaan, tanssin opetukseen, kulttuuritapahtumiin, konsertteihin, messuihin, taidenäyttelytilaksi… Tilamme on kuin tanssia: improvisoitujen elämyksien luomista.

Fiilistele ajassa taaksepäin!

Juhlatilamme miljöö huokuu rujoa kauneutta – sisällä ja ulkona. Kävellessänne alueella, voitte tuntea ja aistia historian havinaa. Ruukin Tangotehtaan ympäristössä komeilee historiallinen pato, joka nousee yli kymmenen metrin korkeuteen. Alueen läpi virtaava joki kohisee taukoamatta Ruukin tangotehtaan isojen ruutuikkunoiden alapuolella ja luo tunnelmaa vailla vertaa!

Tilan tiedot ja varustelu

Tilassamme on neliöitä yhteensä 150 ja salin lattia on 130 neliötä. Vaikuttavan juhlatilan materiaaleina toimivat betoni, tiili, metalli ja teräs. Lattia on laminaattia ja seinät ovat paksuja kiviseiniä, joiden ansioista tila pysyy sopivan viileänä myös kesähelteillä!

 • Istumapaikat 100 henkilölle
 • Cocktail-tilaisuudet jopa yli 130 henkilölle
 • 14 kpl valkoisia suorakaidepöytiä (1830×760 cm)
 • 85 kpl valkoisia ja mustia kokoontaitettavia tuoleja

Lisäksi käytössänne ovat rosterinen keittiö, jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, wine cooler, tarjoiluvaunu, sekä juhla-astiasto, johon kuuluu kuohuviinilasit, valko- ja punaviinilasit, juomalasit, ruokailu- ja kahviastiasto, maljakkoja sekä aterimet. Voiko valmiimpaa olla?

Voi! Tilastamme löytyy myös laadukas äänentoistolaite sekä ulkoterassi, joka on käytettävissä ympäri vuoden!

Yhteystiedot

Vanha valtatie 190, 04500 Kellokoski

Ruukin Tangotehdas myyntipalvelu

050 550 0342
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 645€

Puolikas päivä (12 h, klo 12-24)

 • Hinta < 35 hlöä 645 €
 • Hinta > 35 hlöä 785 €
 • Klo 24.00 jälkeinen lisäveloitus pyydettävä erikseen tarjouspyynnöllä.

Koko päivä (24 h, esim. klo 12-12)

 • Hinta < 35 hlöä 945 €
 • Hinta > 35 hlöä 1075 €

Koko viikonloppu (pe klo 18 – su klo 11.30)

 • Hinta < 35 hlöä 1245 €
 • Hinta > 35 hlöä 1385 €

Kysy tarjouspyynnöllä astiastosta sekä yksittäisistä tuntivarauksista ja päivä- ja iltatilaisuuksista.

Lisäpalvelut

Tanssi niin kuin kukaan ei katsoisi! Kaipaatko virkistävää tekemistä kokous- tai koulutuspäivän yhteyteen? Haluatko järjestää ystävillesi argentiinalaisen tangon milonga-illan tai salsabileet livebändin kanssa? Järjestämme Ruukin Tangotehtaalla monenlaista tanssiliikuntaa erilaisille ryhmille. Kysy lisää!

 • Yksityiset tanssitunnit

Kruunaa tilaisuutesi tarjoiluilla! Laitetaanko lautaselle Tango Speciale tai Cocktail bocconcini? Tarjoamme asiakkaillemme valmiita herkullisia menupaketteja yhteistyössä italialaisen Cavallino Cateringin kanssa. Kysy tarjouspyynnössä Tangotehtaalle erityishinnoitelluista menuista!

 • Catering-palvelu
ÄänentoistoAstiastoCateringOmat juomatOmat ruoatSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ruukin Tangotehdas

Intohimoinen tanssin, tangon ja musiikin harrastaja Anu Wager perusti Ruukin Tangotehtaan heinäkuussa 2020. Uniikin, yli 200 vuotta vanhan rakennuksen historiaa sekä teollista tyyliä on korostettu sisustuksen suunnittelussa ja nyt näyttävä juhlatila taipuukin moneen yksityistilaisuuksista tanssitunteihin!

Tutustu yritykseen
tarjousTilavuokra alk. 645€
Katso tarjoustiedot