Luontokeskus Haltia - Lettukestit ja nokipannukahvit - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
5-40Nuotiokestit alk. 25€/hlö

Luontokeskus Haltia - Lettukestit ja nokipannukahvit

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: lettu, lätty, plätty, räiskäle, ohukainen… Pannulla paistettu litteä taikinaherkku on ehdottoman rakas!

Eikö olisi ihanaa istua leirinuotiolla, kuunnella luonnon ääniä ja nauttia hetkestä?

Luontokeskus Haltilla letut paistetaan perinteiseen tapaan avotulella käyttäen vain parhaita raaka-aineita. Ruoan valmistaminen nuotiolla on yksi harvoista taidoista, jota edelleen välitetään sukupolvelta toiselle – elävää perintöä, joka on jatkunut aina ensimmäisestä kipinästä alkaen!

Nuotiolla valmistetut plätyt ja nokipannukahvi ovat retkiruuan eliittiä. Eliitistä puheen ollen, suurinta juhlaa on se, kun joku muu tekee työt ja itse saa vain herkutella! Meiltä voit varata nokipannukahvi- ja plättyhetken isommallekin porukalle.

Tule Nuuksion metsiin tulen syrjään, ja nauti kanssamme suomalaisten lettujen yksinkertaisen ylellisestä mausta, joka kruunataan mansikka-raparperihillolla. Tarjolla on tietysti myös asiaankuuluvasti nokipannukahvia ja teetä lämmikkeeksi!

Lisätietoja

Oletko joskus yrittänyt paistaa nuotiolettuja, mutta ne ovat epäonnistuttuaan lentänyt korkeassa kaaressa metsään? Älä huoli, meillä lettujen paisto tapahtuu oppaan johdolla!

  • Elämyksen kesto noin 1,5 tuntia
  • Opastettu kävely nuotion ääreen startataan Luontokeskus Haltiasta
  • Muistathan varautua retkelle säänmukaisin varustein

Yhteystiedot

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo

Finland Naturally Experiences myyntipalvelu

040 163 6200
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Nuotiokestit alk. 25€/hlö

Tarkka hinta määräytyy päivämäärän ja ryhmäkoon mukaan.

Lisäpalvelut

Haltiaan saapuminen on helppoa – tule autolla, bussilla tai vaikka patikoiden! Vielä helpompaa on, kun varaat kuljetuksen kauttamme koko retkipoppoolle.

  • Kuljetus Helsingistä tapahtumapaikalle ja takaisin
A-oikeudetHenkilökuntaUlkona

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Luontokeskus Haltia

Haltian löydät Espoosta, Nuuksion kansallispuiston kupeesta. Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sinua odottavat upeat näyttelyt, Nuuksion kansallispuiston kymmenien kilometrien reittiverkosto, varustevuokraamo, retkitarvike- ja lahjatavaramyymälä, ravintola Haltia, erinomaiset kokous- ja saunatilat – myös ulkona luonnossa – sekä esteetön maisematasanne, tulipaikat ja vuodenaikoja seurailevat kurssit ja tapahtumat.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme