Luontokeskus Haltia - Päänäyttelysali - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-200Tilavuokra alk. --,--€

Luontokeskus Haltia - Päänäyttelysali

Miksi valita tuttu ja turvallinen, kun voit valita paikan, jossa omia materiaaleja voi esittää hulppean salin panoraamaseinillä ja muilla pinnoilla?

That’s right! Vaikka Luontokeskus Haltia on tunnettu monipuolisista luontoelämyksistä ja oheispalveluista, tarjoaa Päänäyttelysalimme jotain, mitä harvasta tapahtumatilasta löytyy! Tämä tila on oikea valinta, kun haluat jotain erilaista, erottuvaa ja myönteisen jäljen jättävää.

Haltian Päänäyttelysali on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin ympäri vuoden. Tilassa voidaan järjestää katettu illallinen noin 40 henkilölle tai cocktail-tilaisuus jopa 200 henkilölle. Seminaarit, kokoukset, yritysjuhlat, lanseeraustilaisuudet… Päänäyttelysali on paikka näyttäville tapahtumille!

  • Istuvat tilaisuudet noin 40 henkilölle
  • Cocktail-tilaisuudet noin 200 henkilölle

Luonnonkaunis Haltia on tunnettu tyylikkäästä ja modernista puuarkkitehtuurista, korkeatasoisesta ruoasta, monipuolisista kokoustiloista ja kattavista oheispalveluista ainutlaatuisella sijainnilla Nuuksion kansallispuiston sylissä.

Tilaisuuden tarjoilut

Kun tila on kunnossa, täytyy kuntoon laittaa myös tilasta löytyvät tarjoilut. Ei ongelmaa – Haltiassa luonto näkyy paitsi ikkunoista, myös lautasella! Tarjoamme yksityistilaisuuksiin kotimaisista, puhtaista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Kauden makuja on saatavilla aina pienestä purtavasta useamman ruokalajin menuihin! Menuumme saavat inspiraationsa ja makunsa suomalaisesta luonnosta, yrteistä sekä luomu- ja lähiruuasta. Esitä toiveesi tarjouspyynnössä!

Yhteystiedot

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo

Ravintola Haltia myyntipalvelu

044 760 2473
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --,--€

Lisäpalvelut

Vailla ohjelmaa osaksi tilaisuuttanne? Olit tai et, vaihtoehtoihin kannattaa ainakin tutustua! Ohjelmapalvelutarjonta Haltiassa on kattavaa ja omaleimaista: aktiviteetteja on valittavissa aina hyvinvoinnista erätaitoihin, villiyrtti-kouluun ja luonnossa ruokailuun.

Järjestämme halutessanne myös edestakaisen kuljetuksen osana kokouspaketteja, samoin majoitus ja saunominen Nuuksion alueella onnistuu!

  • Ohjelmapalvelut
  • Luontoaktiviteetit
  • Kuljetuspalvelut
  • Majoitus
  • Saunatilat

 

 

A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailEsteettömyysSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Luontokeskus Haltia

Oli mielessäsi sitten konferenssi, kokous, seminaari, juhlat tai virkistyspäivä, Haltia tarjoaa upeat puitteet tapahtumallesi Nuuksion luonnossa. Luonto hallitsee koko Haltian taloa: luonnonvalo tulvii isoista ikkunoista ja tuo sisätiloihinkin kulloisenkin vuodenajan tunnelmaa!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme