Luontokeskus Haltia - Wine in the Woods - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
5-12Elämystasting alk. 480€/ryhmä

Luontokeskus Haltia - Wine in the Woods

Ruoan ja viinin liitto on monille tuttu, mutta voisiko siitä syntyä jotain osiaan suurempaa?

Wine in the Woods on elämys, jossa viinit ja metsä kohtaavat aivan uudella tavalla. Asiantuntevat oppaamme johdattavat teidät matkalle makujen ja tuoksujen maailmaan keskelle metsää pystytettyyn viinibaarimme.

Lyhyellä kävelymatkalla virittäydymme ensin kokemaan metsän kaikkien aistien kautta. Eikös kaikki maistu paremmalta, kun sitä on joutunut vähän odottamaan?

Kävelyn jälkeen astumme sisään metsän ravintolasaliin, joka elää ympäristönsä kanssa vuodenaikojen ja säätilojen mukaan, ja tarjoaa joka kerta erilaisen elämyksen. Siellä eräsommelierimme johdattaa teidät kokemuksiin, jossa viinien ja metsän maut, tuoksut ja tarinat kohtaavat toisensa.

Anna makujen ja tuoksun johdattaa sinut jo mielessäsi keskelle metsää! Kuusten katveeseen, paahteiselle kalliolle tai koivun vehreän lehvästön alle – miltähän viinit maistuisivat täällä? Luonto on sisällä jokaisen viinin maussa! Niiden vivahteista erottuvat paikallinen ilmasto, viljelyvuoden sää, auringonpaisteet, helteet, sateet ja tynnyrissä käytetty puu.

Kahta samanlaista kokemusta ei ole!

Olemme valinneet jokaiseen Wine in the Woods -tastingelämykseen erityisen paikan metsässä ja niille viisi eri tavoin luontoon kytkeytyvää viiniä. Ne pääsevät näin takaisin kotiin luontoon, jossa kaikki on yhtä, mutta tarkan kontrollin sijaan läsnä onkin jatkuva muutos. Luonto menee, minne se haluaa, aivan kuten alkuperäisin menetelmin tuotetut viinitkin. Kahta samanlaista kokemusta ei voi Wine in the Woodsissa olla. Emme malta odottaa, millaisen kokemuksen pystymme tarjoamaan teille.

Ryhmän koko ja lisätiedot

Yhdellä kertaa tastingiin osallistuvien määrä voi olla 5-12 henkilöä. Suuremmat ryhmät jaamme kahteen osaan. Ainutlaatuisen kokemuksen kruunaa Suomen luonnon arvaamaton sää, muistathan siis pukeutua elämykseen säänmukaisin varustein!

  • Ryhmäkoko 5-12 henkilöä
  • Ikäraja 18 vuotta
  • Kesto 2 tuntia

Lähetä meille tarjouspyyntö niin räätälöidään juuri teidän ryhmälle sopiva kokonaisuus!

Yhteystiedot

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo

Finland Naturally Experiences myyntipalvelu

040 163 6200
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Elämystasting alk. 480€/ryhmä

Hinta 480,00 € sisältää 4 henkilöä. Tämän yli menevät:

  • 98,00 €/hlö

Lisäpalvelut

Vietä yö puussa! Tentsilet ovat uusi ja korkeatasoinen tapa yöpyä ulkona – kirjaimellisesti! “Leijuteltat” viritetään vahvojen puiden väliin, jolloin yöpyminen tuntuu ennen kokemattoman kevyeltä. Yöpymiseen sisältyy kaikki välttämättömät varusteet ja palvelut, joiden lisäksi nautittavana ovat tulipaikka ja Nuuksion metsät.

  • Yöpyminen yksityisessä Tentsilessä kahdelle henkilölle

Eikö viini ole teidän juttunne? Tarjoamme myös kaksituntisia Beer in the Woods -elämyksiä! Tämä olut-tasting ei ole tylsän tekninen, vaan ajatuksella valittujen valio-oluiden kautta pääset syvälle tarinoihin, juomakulttuuriin ja suomalaiseen historiaan

  • Beer in the Woods -olut-tasting
A-oikeudetHenkilökuntaRavintolaUlkona

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Luontokeskus Haltia

Haltian löydät Espoosta, Nuuksion kansallispuiston kupeesta. Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sinua odottavat upeat näyttelyt, Nuuksion kansallispuiston kymmenien kilometrien reittiverkosto, varustevuokraamo, retkitarvike- ja lahjatavaramyymälä, ravintola Haltia, erinomaiset kokous- ja saunatilat – myös ulkona luonnossa – sekä esteetön maisematasanne, tulipaikat ja vuodenaikoja seurailevat kurssit ja tapahtumat.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme