Villa Joutsela - Juhlatila Nummela - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-100Yksityistilaisuudet alk. 400€

Villa Joutsela Juhlatila

Kiehtova ja lämmin, romanttinen ja kaunis – tervetuloa Villa Joutselaan!

Kulttuurihistoriallisesti merkittävä Villa Joutsela tarjoaa upeat puitteet, oli kyseessä sitten rennot juhlat tai arvokas yritystilaisuus. Meillä vietät elämäsi tärkeimmät tilaisuudet intiimeistä sukujuhlista suuriin seminaareihin, kokouksia ja häitä unohtamatta!

Maisema kuin maalauksesta

– siis oikeasti! Villa Joutselan ympärillä avautuva vehreä luonto ja ilta-auringon maalaama Hiidenveden järvimaisema viimeistelevät ainutlaatuisen tunnelman. Tämä huvilasta aukeava upea näkymä on tullut kuuluisaksi Helene Schjerfbeckin v.1942 maalaamasta teoksesta ”Puut ja auringonlasku”.

Upeassa pihapiirissä kelpaa viettää niin kesähäitä, grillijuhlia kuin virkistyspäiviäkin! Erikoisuutenamme mainittakoon myös pihalla sijaitseva pieni kappeli, missä voi suorittaa vaikka vihkimisen.

Tilat pienempään ja isompaan tarpeeseen

Vuonna 1898 rakennetun huvilamme sisätilat muodostuvat kolmesta valoisasta juhlasalista ja upeasta flyygelisalista. Sisätiloissa on kaksi kaunista vanhaa kakluunia ja yksi iso takka, missä voi syysillan pimetessä nauttia elävän tulen tuomasta lämmöstä. Tunnelmallisempaa miljöötä saa etsiä!

Lisäksi huvilasta löytyy pieni pellava sali, jota koristaa Helene Schjerfbeckin työt. Valitse tarpeisiisi sopiva sali tai yhdistä tiloja isompia juhlia varten! Jokainen tilamme luo täysin uniikin, arvokkaan tunnelman.

Kapasiteetti

 • Huvilan maksimikapasiteetti 100 henkilöä
 • Piha-alueella istumapaikkoja on 60 henkilölle

Teemme juhlistasi unohtumattomat!

Me takaamme tilaisuuteesi paitsi ensiluokkaisen palvelun, myös alueen herkullisimmat menukokonaisuudet, jotka räätälöidään aina tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Villa Joutselan keittiössä juhlamenuja valmistelee alan rautaiset ammattilaiset. Kaikki tarjoilut tehdään käsityönä alusta alkaen sesongin raaka-aineita hyödyntäen!

Yhteystiedot

Kopuntie 24, 03100 Nummela

Villa Joutsela myyntipalvelu

040 177 3468
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilaisuudet alk. 400€

Tilavuokramme hinnoittelu alk. 400-800 €/päivä muodostuu tilan käyttötarkoituksen, vuodenajan ja osallistujamäärän mukaan.

Esimerkkipaketti 70 henkilölle – alk. 75 €/hlö:

 • Tilavuokra 8 tuntia (voi tulla edellisenä päivänä koristelemaan)
 • Kaikki astiat, valkoiset pöytäliinat, servietit ja loppusiivous
 • Tarjoiluhenkilökunta
 • Hääjuhlamenu noutopöydästä (valittavissa neljästä eri vaihtoehdosta tai räätälöity menu asiakkaan toiveiden mukaisesti)
 • Hääkakku, kahvi ja tee
 • Alkumalja ja 2 kaatoa viiniä

Lisäpalvelut

Tarvitsevatko vieraasi majoituspaikkaa tai tilaisuutesi laadukasta ohjelmanumeroa? Onnistuu! Tarjoamme yöpymismahdollisuuden max. 13 henkilölle 2 km:n päässä sijaitsevassa idyllisessä Veikkolan Kartanossa. Meiltä myös laadukkaat ohjelmanumerot stand up -komiikasta nostalgisiin musiikkiesityksiin!

 • Majoitus
 • Ohjelmapalvelut
 • TYHY-päivät yrityksille
A-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänAstiastoÄänentoistoTV / ValkokangasBuffetCocktailHenkilökuntaMajoitusPöytiintarjoiluSisälläWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Villa Joutsela

Tilat ikimuistoisiin juhliin ja tapahtumiin! Villa Joutsela sijaitsee Vihdissä, kauniin Hiidenveden äärellä metsän suojassa. Tämä kulttuurihistoriallinen helmi tarjoaa upeat puitteet tilaisuuksiin jopa 100 henkilölle.

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme